Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 69000 TL // Apple iPhone 15 Pro Max (256 GB) - Siyah Titanyum Pil %100 Satın Al 9 Kasım 2024 21:34 1 1 69000 TL // Apple iPhone 15 Pro Max (256 GB) - Siyah Titanyum Pil %100 3.2.2024 tarihinde amazon.com.tr üzerinden aldığım cihazımı, yükseltmek için satıyorum. Pil sağlığı %100 döngü 195 (değişebilir, aktif kullanıyorum)Youngkit siyah kılıfla birlikte vereceğim. Kutusu, faturası, kablosu gönderilecek.Kozmetik kısmında söyleyeceğim bir iki husus varArka kısımda normalde gözükmeyen, nemli bezle sildiğinizde görülebilecek bir boya atması var. Fotoğrafta göstermeye çalıştım.Magsafe şarj sorunsuz çalışırken aracımın kablosuz şarj ünitesine koyduğumda şarj olurken ince ayar yapmak gerekiyor (bu sorduğum çoğu kişide böyleymiş) ama içim rahat etmediği için garantiye götürdüm, serviste hazırlanan rapor şu şekilde. Ben de üstünde durmadım sonrasında. Alındığı günden itibaren ekran koruyucu olmasına rağmen garanti sürecinde çıkarmışlar. Koruyucu alıp takana kadar geçen sürede bir kaç kılcal çizik oluşmuş. Ekranda koruyucu varken herhangi bir çizik görünmüyor.Bu iki belirttiğim husus dışında hiç bir sorun yoktur. Satış konusunda hassas olduğum için bu kadar yazmak istedim. Referanslarıma bakabilirsiniz.Garantisi devam ediyor, dileyen tekrar kendisi götürür garantiye.Elden teslim birinci tercihim. 12 Kasıma kadar Antalyadan, sonrasında Ordudan görüp teslim alabilirsiniz.Pahalı cihaz, kargo sonrası başına bir şey gelir vs sorumluluk alamam, almak isteyen tabi kendi tercihi.Bu söylediklerimin dışında (kargo hasarı hariç) bir şey çıkarsa 24 saat içerisinde iade alırım.Onun dışında maalesef iade alamam, elektronik cihaz satan arkadaşlar anlayacaktır.Cihazın fotoğrafları : Nemli bir bezle silince bu şekilde 1-2 saniye belli oluyorSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 69000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Şubat 2026 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 18000 TL Meta Quest 3 512GB + Kafa bandı