Şimdi Ara

Apple, iPhone 16 Pro'larda pil değişim fiyatını artırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, iPhone 16 Pro'larda pil değişim fiyatını artırdı
    Apple, iPhone 16 modellerinin satışa çıkmasıyla birlikte iPhone onarım ve servis sayfasını güncelledi. Ekran, arka cam ve arka kamera için iPhone onarım ücreti değiştirilmezken, batarya değişim fiyatları iPhone 16 Pro’lar için artırıldı.

Ayrıca Bkz.iPhone 16 ve iPhone 16 Pro Max Türkiye’de ön siparişe açıldı

iPhone 16 batarya değişim fiyatı ne kadar?

Apple’ın iPhone 16 batarya değişimi için alacağı ücret değişmedi. Standart ve Plus modeller için pil değişim ücreti 3.949 TL. Ancak, 16 Pro veya 16 Pro Max batarya değişim fiyatında %20’yi geçen bir artış söz konusu.

iPhone 16 Pro veya iPhone 16 Pro Max pil değişim fiyatı 4.779 TL. Bu fiyatlandırma Apple mağazaları için geçerli olmakla birlikte Apple yetkili servis sağlayıcılarında değişiklik gösterebilir.

iPhone 16 ekran değişim fiyat listesi
    iPhone modeli Ücret
    iPhone 16 Pro Max 15.769 TL
    iPhone 16 Pro 13.499 TL
    iPhone 16 Plus 13.499 TL
    iPhone 16 11.489 TL

iPhone 16’yı yurt dışından satın alanlar, AppleCare+ kapsamında ücretsiz pil değişiminden faydalanabiliyor. Ancak, iPhone’un pil sağlığı %80’in altına düşmüşse bu hizmet geçerli.

Kaynak:https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair

• Telefon çıkmadan değişim ücretini artırmak nasıl bir mükemmelliyetçiliktir(!)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Ne alaka la? Telefon çıkmadan ücret değiştirilemez diye bir yasa var da bizim mi haberimiz yok?

Tamam da cihazin cikmasina gerek yok maliyetleri belli şimdiden belirlemişler ekran fiyatida 15k yine iyimiş 30/40k bekliyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli önüme çıktığı için Apple/iPhone haberlerini gizlemekten yoruldum.

Maşallahınız var, haber üstüne haber...

Seneye yeni seriler çıktığında buralara hiç uğramayayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o zaman telefon çıktıktan sonra değişim ücreti belirlesinler. Daha telefon seri üretime geçmemiş, eline alan olmamış bunlar batarya değişim ücretini belirlemiş bir de üstüne fiyatta değişiklik yapıyorlar. Tapmayın tapmayın ben de Apple kullanıyorum. Bu neyin kafasıdır onu sorguluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 15 Eylül 2024; 20:54:6 >

Öncesi ve sonrasi diye birşey yok kardeşim,cikmiş veya cikmamiş cikmasina kaç gün kalmiş,Öyle birşey konuşuyorsun ki cihaz ciksin cihazin bedel fiiyati hesaplansin öylemi diyorsun:))) Tapan kim anroid kullanicisi olsak osurukdan cihaz derler apple kullanicisi oluyoruz tapmaktan yorulmadiniz mi derler.!!!!

• Yurtdışından alan adam bedavaya pil değiştiriyor enayi Türk 5 bin tl veriyor. Fıkra bu kadar 🤣

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ben de 150k olur diyordum 15k çok ucuz gerçekten. (komisyonumu hazırla Tim)

• Yenilik yok habire zam elindekini sömür ama yok olunca daha var olamayacaksın. O trilyonlar da kurtaramaz

• Ne kadar saçma bir durum promax ile Plus'ın pil büyüklüğü aynı ama aralarında 1000 TL Fiyat farkı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16 Pro'larda pil üzerinde soğutucu materyal mevcut.

• Türk vatandaşları hem vergiler altında ezilerek telefonu pahalıya aliyor, hem de batarya değişimine cok para veriyor ama yurt dışından alırsan cihazı batarya değişimi ücretsiz

Kıskan kılışdar

• Exadious kullanıcısına yanıt
    Yoo, onun da ekstra ücreti var, AppleCare+ beleş değil ki.

• Çıkarılabilir yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 17 Eylül 2024; 23:19:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.