Şimdi Ara

Apple iPhone 3G Dock Station (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar ya ,bizler eski 2g leri kullanırken kutudan mükemmel bi şekilde dock çıkıyordu hem kullanışlıydı hemde şıktı ama şimdi 3glerde vermemeye başladı nedir mantığı extradan satarak para kazanmak olamaz çünkü zaten adam akıllı miktarlarda satmıyor nadir bulunan bisey yoksa tüm bayilerine deli gibi stok yapar yığardı ama başka bişey var gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

iphone 2G nin veya ipod un dock u çok farklı. iphone 3G yi bunlara oturtamazsınız

bağdat caddesi suadiye-şaşkınbakkal arasında kocaman turkcell extra var kime sorsanız gösterir. orda mevcut ürün

10 tane de alsanız aynı fiyattan verirler tabiki, kocaman mağazadan bahsediyoruz köşebaşı dükkan değil

Tabikide oturtur.iPhone 3G kutusundan çıkan Dock Adaptörünü dock'ına takarak iPhone 3G uyumlu hale getirir..

@baris347

Kutu içeriğinden yavaş yavaş kırpma Apple'ın klasik özelliğidir.İlk çıkan iPod'larda kumandasından tut dockuna kadar herşey gelirdi ama şimdi sadece kulaklık+iPod'dan başka birşey çıkmıyor.6-7 senede kutu içeriği bu kadar değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 14 Ekim 2008; 0:30:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

iphone 2G nin veya ipod un dock u çok farklı. iphone 3G yi bunlara oturtamazsınız

bağdat caddesi suadiye-şaşkınbakkal arasında kocaman turkcell extra var kime sorsanız gösterir. orda mevcut ürün

10 tane de alsanız aynı fiyattan verirler tabiki, kocaman mağazadan bahsediyoruz köşebaşı dükkan değil

Tabikide oturtur.iPhone 3G kutusundan çıkan Dock Adaptörünü dock'ına takarak iPhone 3G uyumlu hale getirir..

Ne demek istediginizi tam olarak anlayamadim ama iPhone 2G'nin yaninda gelen dock'a 3G sigmiyor. Yani uyumsuz.

quote:

@baris347

Kutu içeriğinden yavaş yavaş kırpma Apple'ın klasik özelliğidir.İlk çıkan iPod'larda kumandasından tut dockuna kadar herşey gelirdi ama şimdi sadece kulaklık+iPod'dan başka birşey çıkmıyor.6-7 senede kutu içeriği bu kadar değişti.

Heralde once insanlari alistirip, o aksesuarlarin kolayligina varmalarini saglayip, daha sonra ekstra paradan satma gibi bir taktik olsa gerek :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Ne demek istediginizi tam olarak anlayamadim ama iPhone 2G'nin yaninda gelen dock'a 3G sigmiyor. Yani uyumsuz.

Özür dilerim ya benim aklımda Dock adaptörü geliyor diye kalmış...

Eğer elinizdeki dock'ların iPhone 3G'e uyumlu hale gelmesini istiyorsanız Apple'ın sitesinde satılan Dock Adaptörünü almanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 14 Ekim 2008; 0:57:22 >
  • hatta malesef macbooklardan da kumanda cıkmıyor artık
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Özür dilerim ya benim aklımda Dock adaptörü geliyor diye kalmış...

Eğer elinizdeki dock'ların iPhone 3G'e uyumlu hale gelmesini istiyorsanız Apple'ın sitesinde satılan Dock Adaptörünü almanız gerekir.

Ben de sasirdim :) duzeltme icin tesekkurler.
  • Bahsettiğiniz dock adaptörü aynı Turkcell Extra'da var...
    3 Tane vardı içinde sanırım fiyatıda 13 ytl idi...
    Bende bunlar ne işe yarar diyordum...Demek 2G'lere uydurmak içinmiş...
  •  Apple iPhone 3G Dock Station

İlgimi çekti paylaşmak istedim :) ayrıcahttp://www.iphonealma.com dan
    daha ilginç şeyler bulcağınızdan eminim :)
  • Elma veren ağaç taşlanır
  • Turkcell Bağdat'tan geliyorum. Varmış ama orada da kalmamış. HAtta iki adet teşhir ürünü iPhone 3G vardı dock ların üzerine oturtulmuş. "Satın bana bunlardan bir tanesini" ev, araba ne isterseniz vereyim dedim. Yemedi, 15 gün sonra gelecekmiş yeni parti, bekleyeceğiz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hansolo

Turkcell Bağdat'tan geliyorum. Varmış ama orada da kalmamış. HAtta iki adet teşhir ürünü iPhone 3G vardı dock ların üzerine oturtulmuş. "Satın bana bunlardan bir tanesini" ev, araba ne isterseniz vereyim dedim. Yemedi, 15 gün sonra gelecekmiş yeni parti, bekleyeceğiz artık.

Sanki İphone getirtiyorlar yaa...
    Altı üstü Dock getireceksin arkadaş...Capacity , Carausel , Canyon , Metrocity gibi alışveriş merkezlerinde AppStore'larda vardır...Onlar pek satış yapamıyor...Ne getirtirse elinde kalıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.