Şimdi Ara

APPLE İPHONE 4 mü yoksa HTC EVO 3D mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de iPhone 4 kullanıyorum.Ve cevabına iPhone 4 diyorum;ama bu konuyu göz önünde bulundur ki bu benim fikrim iPhone 4'un malzeme kalitesi düşüktür.Bu konuda S2 daha iyidir.
    Benim iPhone yurtdışından alındı.Kutuyu açar açmaz çizik gördüm.Hem de önünde her yerde.Arkada seyrek.Hiç değilse donanımsal problem olmadığı için göz yumuyorum;ama beni sinir ediyor.
    Aynı şekilde iPad 2'mde de arkada siyahlıklar var.
    Bu konu rahatsız etmeyecekse Apple...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S2 nin iyi olmasına katılmıyorum. Aldım elime inceledim. Bildiğin plastik. Nokianın dandik modelleri gibi özensiz ve kalitesiz malzeme. Hani model telefonlar olur standlara konur, içleri boş olur aynen onun gibi bir kasası var. Neyse, ben kararımı verdim Yarın iphone 4 almaya gidiyorum. Teşekkürler herkese ( :
  • valla sorunsuz sistem için iphone derim...

iPhone 4 ü ilk çıktığı günden beri kullanıyorum, yazılımsal hiç bir sorun yok. Kaya gibi sisteme sahip, eğer sorunsuzluk ön planda ise apple ürünleri iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Ben de iPhone 4 kullanıyorum.Ve cevabına iPhone 4 diyorum;ama bu konuyu göz önünde bulundur ki bu benim fikrim iPhone 4'un malzeme kalitesi düşüktür.Bu konuda S2 daha iyidir.
    Benim iPhone yurtdışından alındı.Kutuyu açar açmaz çizik gördüm.Hem de önünde her yerde.Arkada seyrek.Hiç değilse donanımsal problem olmadığı için göz yumuyorum;ama beni sinir ediyor.

seri üretimlerde bazen partilerde sorun cıkabiliyor.
  • tabiki sorunsuzluk ön planda, o kadar masraf edeceğim kim ister telefonun sorunlarıyla uğraşmayı? Sorunsuz ve kaliteli. Sanırım bu sadece: İphone ( :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilbaysal -- 3 Eylül 2011; 0:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilbaysal

tabiki sorunsuzluk ön planda, o kadar masraf edeceğim kim ister telefonun sorunlarıyla uğraşmayı? Sorunsuz ve kaliteli. Sanırım bu sadece: İphone ( :

o zmn iphone al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

quote:

Ben de iPhone 4 kullanıyorum.Ve cevabına iPhone 4 diyorum;ama bu konuyu göz önünde bulundur ki bu benim fikrim iPhone 4'un malzeme kalitesi düşüktür.Bu konuda S2 daha iyidir.

seri üretimlerde bazen partilerde sorun cıkabiliyor.

Evet hocam herhalde benimki de böyle bir şey değil mi?
    3Gs'imde ve iTouch 2G'mde sorun yoktu.Onları sattım iP4 ve iPad 2 aldım bunlar da hafif sorunlar var.Tabii ki adamlar cihaz yetiştirmeye çalışıyor.

• İphone 4 16 gb siyah aldım arkadaşlar. Hepinize teşekkürler. Eğer kullanmayıp da yorum yazan varsa bence önce kullanma fırsatı bulun, sonra yorum yazın. Piyasadaki son çıkan bütün telefonları neredeyse kullanma fırsatım oldu bu süreçte. İphone'dan şaşmamam gerektiğini anladım, saygılarr ;)
  • hayırlı ugurlu olsun... güle güle kullanmak nasip olur insallah !!! ekask sitesinden sigorta yaptırabilirsin... sigorta olayını yaparsan cok daha iyi olur...
  • Bi inceleym bakaym mantıklı gelirse yaptırırım. Teşekkür ederim bu arada. İnşallah kazasız belasız kullanırız ;)
  • ekranları karşılaştırırken neye göre nasıl karşılaştırıyorsunuz? merak ettim.
  • arkadaşım kaça ve nerden aldın onuda yazarmısın
  • Çözünürlük ve parlaklık açısından kıyasladım ben ekranları. Boyutu açısından değil.
    Benim telefonu alma hikayem çok acaip. Ankara kızılayda ttelefon almak için geziniyordum. Bi telefoncuda gördüm cihazı. Sıfır, kutusu açılmamış ve mobiltel garantili (teleservis)
    Aveadan alınmış cihaz yaklaşık 2 hafta önce ve alan kişi kutusunu dahi açmamış. Kutusunu ben açtım, bilgisayar kurulumunu fln beraber yaptık telefoncuyla sonra hattımı taktım teleonun orjinal koruyucuları var ya fabrikasyon onları söküp direk ön arka koruyucu yapıştırdık. Fiyatı 1700 tl. Ben 1000 tl akit, artanını da k. kartı ile ödedim.
  • Bugün iPhone'u hiç kimse donanımı (günümüz için geçerli, önceden donanım olarakta diğer telefonlara göre üstündü) için almıyor. Arkasında Apple yazılımı ve uygulamalar olduğu için alıyor. Kısacası geçen sene bugün hiç düşünmeden iPhone 4 alınabiliyordu. Fakat şimdi donanım olarak fark olunca insanların akıllarında soru işaretleri kalıyor ve farklı alternatifler üretiyorlar.
    HTC ve Samsung ise donanımdan dolayı tercih ediliyor. Tabi bu tercihte iphone 5 çıkana kadar geçerli. Android işletim sistemi iOS'a göre çok çok geride değil fakat arada yeri zamanla dolacak şeyler var.. Şahsen Android için biraz (en az 1 sene) daha beklemeyi düşünüyorum.

Konuyu açan arkadaşın yukarıdaki açıklamaya göre kendisine donanım mı? yazılım mı? sorusunu sorup verdiği cevaba göre bir telefon alması gerekiyor.

Bu arada iPhone 5 pahalı olacak diye iPhone 4 almayın. Apple'ın fiyat politikası ortada. Yeni iPhone fiyatı şuanki iPhone 4 ile aynı olacak, 4 ise 100-150-USD kadar ucuzlayacak..

• Kendi görüşümü anlatayım üstteki arkadaşların yorumlarından derlediklerimle:

1)- Android ortalık malıdır, bütün markalar kullanıyor. Herkesin ortak kullanımı olması birçok sorunu da beraberinde getiriyor.

2)- Android kullanan markalar yazılımları ve kullanımları açısından neredeyse farksız. Bana sadece dışı ve markası değişik ama diğer özellikleri birbiriyle aynı cihazlar gibi geliyor.

3)- Htc ve Sony Ericsson kullanan arkadaşlarımın dediklerini aktarıyorum: "4 ay önce almıştım telefonumu. Piyasadaki en son çıkan telefondu. Ama bu 4 ay içerisinde üzerine 3 farklı model ürettiler." Htc, samsung, Sony hep kendi telefonlarını öldürüyor sürekli yenisini çıkartmakla.

4)- Apple store var, ona bağlı kalacaksın. Sıkıntı çekersin diyenler var. Kullanmadıkları için böyle konuşuyolar. Arkadaşlar apple store o kadar korkulacak bi olay değil, kullanın anlayacaksınız.

5)- Apple senede 1 ya da 2 senede 1 telefon ürettiği için hiçbir zaman eski kullanıcısını madur etmiyor. Yeni telefon üretse bile ios sistemini Apple kullanıcısından başkası kullanmadığı için her zaman desteğini var gücüyle sana veriyor ve ios sisteminde hiçbir sıkıntı yaşamıyorsun.

6)- Ekran kalitesi, çözünürlük, parlaklık açısından şu an için İphone 4 e yetişen bir cihaz yok. Olacaksa şayet bu ancak ve ancak İphone 5 olabilir.
    Benim gibi ikilemde kalıp ne yapsam diye düşünenler varsa bu 6 maddeyi çok iyi okusunlar. Ben 1 ay süre içerisinde çok fazla araştırma yaptım, çok telefon denedim.

Deneyimlerimi aktarıyorum tamamen tarafsız bir şekilde...
    Saygılar ...

• quote:

sendede şans yokmuş be abi
  • ahmed hocam anıl arkadasta galıba bızım konustugumuz yerden aldı fiyat istanbul hepsı tutuyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpcuvas

ahmed hocam anıl arkadasta galıba bızım konustugumuz yerden aldı fiyat istanbul hepsı tutuyor :D

ankaradan aldim dememismi:S
  • Hocam hayatinda bir kez mutlaka iphone kullanmis olman lazim yok android falan diyorlarda hic biri iOS gibi degil.
  • Ankaradan aldım ben arkadaslar, İstanbul değill ( :
    Telefonu 3 eylülde aldım. C.tesiydi. Bu gün teleservis'i arama fırsatım oldu. Garanti ne zaman başlamış onu sordurmak için, 1 eylülde başlamış. Yok böyle bir şans. Çok kelepir oldu bu ( :
    İnşallah almak isteyene böyle güzel bir cihaz nasip olur ( :
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.