Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Sarı kutu indirimiyle 1199'a 5s almak halen mantıklı mı ?

Bu gün şöyle telefon rehberine ekleme yapmak için elime aldım, bir telefon ile konuşmak dışında diğer eklemelerin ne kadar saçma olduğunu fark ettim. İnsanı oyalamak ve değerli vaktini harcamak dışında boş boş uygulamalar. Sizi bir üst modele yönlendirecek hiç bir cazibe yok. Onca parayı bir üst modellere gömmek yerine, yiyin için, spora evinize, eşinize çoluğunuza çocuğunuza harcayın diyenlerdenim. Kardeşime ve kendime iki adet 5s aldım iyi ki daha üst modellere yönelip aradaki parayı çöpe atmadım diyorum. Bu benim görüşüm şimdi sen hakkını veremiyorsan neden b.k atıyorsun diyenler çıkacaktır, onlara da hak veriyorum, eğer bu tür uygulamalara kendilerini alıştırıp bir şekilde bağlamışlarsa, hayatları ellerinde ki bu küçük aletteki görsel ve sesli hareketleri izlemek olmuşsa diyecek söz yok. İşin özü bu alet gayet yeterli, hatta daha uygun modeller var ise onlar bile tercih edilebilir.

• proteo kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. İhtiyaca göre seçim yapmak en doğrusu dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Sarı kutu indirimiyle 1199'a 5s almak halen mantıklı mı ?

Bu gün şöyle telefon rehberine ekleme yapmak için elime aldım, bir telefon ile konuşmak dışında diğer eklemelerin ne kadar saçma olduğunu fark ettim. İnsanı oyalamak ve değerli vaktini harcamak dışında boş boş uygulamalar. Sizi bir üst modele yönlendirecek hiç bir cazibe yok. Onca parayı bir üst modellere gömmek yerine, yiyin için, spora evinize, eşinize çoluğunuza çocuğunuza harcayın diyenlerdenim. Kardeşime ve kendime iki adet 5s aldım iyi ki daha üst modellere yönelip aradaki parayı çöpe atmadım diyorum. Bu benim görüşüm şimdi sen hakkını veremiyorsan neden b.k atıyorsun diyenler çıkacaktır, onlara da hak veriyorum, eğer bu tür uygulamalara kendilerini alıştırıp bir şekilde bağlamışlarsa, hayatları ellerinde ki bu küçük aletteki görsel ve sesli hareketleri izlemek olmuşsa diyecek söz yok. İşin özü bu alet gayet yeterli, hatta daha uygun modeller var ise onlar bile tercih edilebilir.

Katılıyorum, işimi fazlasıyla görüyor sırf sıfırlamak istediğim için satıp yeniden alacağım. 7s falan çıkana kadar da yeni model almam.

• Sarı kutu indirimi nedir arkadaşlar? Aydınlatabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    2.000 puana 100 tl lik indirim ceki aliyorsun. İnu da cep telefonunun satis fiyatindan dusuyorsun

• proteo kullanıcısına yanıt
    Muhendislik anlaminda sektor sıkışti . O yuzden degisik seyler deniyorlar, kavisli ekranlar, 3.5jack girisini cikartmalar vs.

Neymis efendim, kavisli olunca bildirimleri daha iyi gorebiliyormussun. E ben zaten bildirimleri gorebiliyorum, tek bir home butonuna tiklamak zor degil. Ustelik dikkatim de dagilmiyor.

6s plus niye aldim cunku buyuk ekran en bekledigim ozellikti, normal serilerde kronik sorun oldugunu bildigim icin s serisini bekledim, ve degdi. Ram 2 gb oldu, malzeme iyilestirildi, 3d touch geldi( hic kullanmam zannederdim ama mail senkronizasyonunda muthis kolaylik. Artik mailin acilmasini beklemeden icerigine bakabiliyorum. Ayrica baska uygulamalarda da gayet isimi kolaylastiriyor

Ama halihazirda 6 kullananin bu degisikliklere ihtiyaci yoktu. Bunu yapan arkadaslara ksuura bakmasinlar saygi duymuyorum. Para onlarin parasi pek tabi ama bir ust model cikti diye elondekini satip yenisine gecmek bana gore israftir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

2.000 puana 100 tl lik indirim ceki aliyorsun. İnu da cep telefonunun satis fiyatindan dusuyorsun

Bende 6.500 puan var hocam, 300 tl mi indirim oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CiGaHaGi kullanıcısına yanıt
    Ayrı ayrı 100 lira oluyor. Tek seferde 300 lira kullanılmıyor diye biliyorum.

• Arkadaşlarbu se 16 gb alinirmi karar veremedim hepsiburadada şuan tr garantili 1899 tl 50 lirada world puan var siparis geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozo46

Arkadaşlarbu se 16 gb alinirmi karar veremedim hepsiburadada şuan tr garantili 1899 tl 50 lirada world puan var siparis geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz

1850 çok para
    zamanında 1600-1700 arasına alındı iphone se 16 gb
    ben olsam almazdım
  • 19sng19 kullanıcısına yanıt
    Zamanında dediğiniz vergiden önceydi. Şu an telefon 100 TL daha pahalı ve artık bu duruma yapacak bir şey yok. 1800'lü rakamlar uygun artık SE için. Bir telefona bu kadar para vermek başka bir konu başlığı.
  • Peki Turkcell den alınan telefonlarda diğer saglayıcılar ile ilgili
    bir kısıtlama varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufit

Peki Turkcell den alınan telefonlarda diğer saglayıcılar ile ilgili
    bir kısıtlama varmı ?

hayır yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

quote:

Orijinalden alıntı: mufit

Peki Turkcell den alınan telefonlarda diğer saglayıcılar ile ilgili
    bir kısıtlama varmı ?

hayır yok.

Sevindim, zira siparişi geçen hafta vermiştim.. :)
    Teşekkürler, Selamlar.
  • arkadaşlar iphone SE için güncel en iyi fırsatı öneren olursa sevinirim. Kardeşimin telefonu bozuldu bundan almak istiyoruz.
  • 5s alıcam ama en uygun turkcell de vardı şu an stokta bulunmamaktadır diyor. Turktelekom da 1350 lira şu an ama ellerinde var mı yok mu onu da bilmiyorum. Var mı daha uygun bildiğiniz? Bugun alıcam kesin.

• TheWeakOne kullanıcısına yanıt
    bende alacaktım bugün stok yok diyor.Turk telekomda 1680 tl diyor hocam 1350 lafını göremedim ?
  • urf kullanıcısına yanıt
    Peşin fiyatı 1350 yazıyor, fakat turk telekomu aradım bayiler kafalarına göre fiyat belirliyor dedi. Aradım bir kaç bayiyi hepsi 1450-1500 gibi rakamlar verdi. Carrefour da var 1379 tl 50 tl de bonus veriyor. Daha ucuz henüz bulamadım. Akşama almam lazım.

• 1400 ona vereme kadar 400 dha koyun Se alin

• tarsuslu1923 T kullanıcısına yanıt
    ona bi 400 daha koyup 6'da alırız :)
  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.