Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    F/P çok düşük bir telefon almış olursun. O paraya Huawei falan bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka19g

1799 tl hepsiburadadan iPhone se demo alınır mı arkadaşlar daha önce alan oldu mu
    Demo olmasi ne demek, cihaz sorunlu mu ?
    Iphone se alinirmi dersen, bence kesinlikle alinir. Kendim 2 yildir kullaniyorum, yeni telefon alsam yine aynisindan ama hafizasi 128Gb olanini alirim.
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Piyasada kucuk telefon kalmadi malesef. Ekranlar ve cihazlar buyudu, iphone SE form olarak iphone serisinin en guzel tasarimli cihazi bana gore, islemci olarak da gunluk islerin icin gayet yeterli olacaktir, yazilim destegi de devam ediyor sonucta halen daha .

sadece "alinmaz" diyerek kalabaliktan baska birsey yapmayanlara aldirma. Bu cihaz kucuk telefon isteyenler icin bicilmis kaftan, kucuk telefon istiyor musun ? Hafizasi 32 , senin icin yeterli mi ? Full HD videolar senin icin yeterli mi ? islemcisi haliyle 3 yillik bir islemci, surekli grafik agirlikli oyun oynar misin (gerci bunu isteyen kucuk telefon istemez zaten) . ve son olarak da illaki Apple mi istiyorsun ?

sorularin hepsinin cevabi evet ise gozun kapali alabilirsin. zira su an 1900 e almaz isen 2 hafta sonra 2200 e alinir mi diye soruyor olacaksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

Piyasada kucuk telefon kalmadi malesef. Ekranlar ve cihazlar buyudu, iphone SE form olarak iphone serisinin en guzel tasarimli cihazi bana gore, islemci olarak da gunluk islerin icin gayet yeterli olacaktir, yazilim destegi de devam ediyor sonucta halen daha .

sadece "alinmaz" diyerek kalabaliktan baska birsey yapmayanlara aldirma. Bu cihaz kucuk telefon isteyenler icin bicilmis kaftan, kucuk telefon istiyor musun ? Hafizasi 32 , senin icin yeterli mi ? Full HD videolar senin icin yeterli mi ? islemcisi haliyle 3 yillik bir islemci, surekli grafik agirlikli oyun oynar misin (gerci bunu isteyen kucuk telefon istemez zaten) . ve son olarak da illaki Apple mi istiyorsun ?

sorularin hepsinin cevabi evet ise gozun kapali alabilirsin. zira su an 1900 e almaz isen 2 hafta sonra 2200 e alinir mi diye soruyor olacaksin.
    O boyutlatdaki en guclu en iyi cihazlarsan biri hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Harita metod defter gibi telefon kullananlara selam olsun.

Iphone SE’den gönderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 28 Ağustos 2018; 12:27:34 >
  • Se için 1800 çok, ederi 1000 tl

• 1000tlye letgoda garantisi bitmis fakat garantiden sifirlanmis, sifir iphone se var? Sizce alinir mi ?

Garanti olmamasi ilerde sorun yasatir mi?

• Garantidenmi sıfırlanmış yoksa kulanıcı kendi imkanlarıyla kasayımı değiştirtti. Onu belgeleyecek belgesi varmı o önemli.

16 Gb mı baktığınız model ? Öyleyse hiç bulaşmayın zaten
  • Awsful kullanıcısına yanıt
    Hocam demo cihaz apple ın mağazalara teşhir için gönderdiği cihaz ama hepsiburada bunları normal satıyor. Nasıl satıyor bilmiyorum. İçinden sadece kulaklık kullanım kılavuzu ve iğne çıkmıor. Sadece şarj aleti kablosu ve telefon çıkıyor. Ürünü dün teslim aldım normal cihazdan farksız jelatinli kutuda geldi. Apple’dan garanti sorguladım 2 yıl garantisi var.

• ka19g K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hepsiburadayi aradım cihazlar yenilenmiş cihazlar dedi ne demek ki bu eşime alacaktım hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: ka19g

Hocam demo cihaz apple ın mağazalara teşhir için gönderdiği cihaz ama hepsiburada bunları normal satıyor. Nasıl satıyor bilmiyorum. İçinden sadece kulaklık kullanım kılavuzu ve iğne çıkmıor. Sadece şarj aleti kablosu ve telefon çıkıyor. Ürünü dün teslim aldım normal cihazdan farksız jelatinli kutuda geldi. Apple’dan garanti sorguladım 2 yıl garantisi var.
    Hayirli olsun. Simdi apple.com.tr den baktim orda fiyati 2699TL.
    Hepsi burada da 128gb olandan varmiydi bende bir bakayim
  • Maalesef hocam sadece 32 gb. Teşekkür ederim

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Garantiden sifirlanmis belgesi var mi bilmiyorum ama sorayim bi. 16gb yetmiyor mu hocam? Onceki kullandigim telefon 16gb idi yeterli oluyordu. Simdiki 64 gblik 50gb bos alan var.

• 16 yetmez
  • se 16gb olanı anneme almayı düşünüyorum, en uygun fiyata nerden bulabiliriz?
  • coke019 C kullanıcısına yanıt
    Yenilenmiş olacağını sanmıyorum hocam yenilenmiş olsa garanti 1 yıl olur. Cihazlar 2 yıl garantili
  • ka19g K kullanıcısına yanıt
    2 kez aradım 2 sindede öyle dedi müşteri hizmetleri sizde yarin arayın aynisini diyecek

• 5S için pil tavsiyesi olan var mı? Bu kurlarla bu yılda telefon yenilemek hayal.

Apple da orjinal pil 400₺.

• TOLANx T kullanıcısına yanıt
    Apple'da 129₺'ye pil degisim peogrami vardi ama sanirim i6 ve uzeri cihazlar icin gecerliydi

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.