Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rica ederim şimdilik akıcılık hemen hemen aynı yada bi tık daha iyi gibi pilde çok bişey değiştiğini sanmıyorum ama haberdar ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

iOS 8.3 e geçen var mı?

Ben yüklüyorum şu an, inşallah bizim takoz 5'leri daha da şarzsız bırakmaz, Türkçe Siriyi merak ediyorum....
  • 7.1.2 den geçmeye değer mi 8.3 e telefonu açınca çalma sorunu devam ediyor mu ?
  • Kuran varmi iPhone 5 e durum nasıl oldu :) telefon hızlanma vs var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eski 8.2de de 8.3te de açtıktan sonra çalma sorunu yaşamadım gayet stabil kullanıyorum 8.3ü. Mesela sabah dolmuş driver oynarken hafif kasmalar yaşadım ama 8.3te oyun daha akıcı geldi bana. Batarya sanki daha az dayanıyor gibime geldi tek eksi yanı tabi o da benim tahminim belki de fark yoktur batarya olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: thumt

Hocam eski 8.2de de 8.3te de açtıktan sonra çalma sorunu yaşamadım gayet stabil kullanıyorum 8.3ü. Mesela sabah dolmuş driver oynarken hafif kasmalar yaşadım ama 8.3te oyun daha akıcı geldi bana. Batarya sanki daha az dayanıyor gibime geldi tek eksi yanı tabi o da benim tahminim belki de fark yoktur batarya olarak

restore ederek yükledim bi kaçta gerekli uygulama kurdum tek eksiğini hissedeceğim şey jailbreakte arkaplanda çalışan yt umarım bi an önce çıkar jb
  • 8.3 kuran arkadaşların yorumlarını bekliyoruz
  • İndiriyorum ben de ha 8.2 ha 8.3
    Yazarım buraya da :)

• Karşılıklı olarak yürüyoruz birbirimize
    8.3'te baya bir akıcılık gelmiş, frame düşüşleri giderilmiş. Multi tasking ve uygulama açılışları daha seri ve akıcı geldi bana. Pil ile ilgili pek bir şey diyemiyorum da aynı gibi geldi bana

• Arkadaşlar herşey olmuş bu sefer şarj olayını sevmedim şarjı daha çabuk bitiyor telefonun. 8.2 de daha az yiyordu benimki elimden düşmemesine rağmen batarya kalibrasyonu yapmaya çalıştım (hatta battery doctor uygulamasını da öneririm temizlik şarj etme açısından) ama şarj daha hızlı bitiyor
  • Arkadaşlar batarya değişim prog faydalanan oldu mu hiç? Apple Store randevu alamıyoruz, direk gitsek yardımcı oluyorlar mı, Bunun dışında orjinal ne kadar'a değiştirebiliriz bataryayı?

• Beyler yeni elime iphone 5 geçti.Daha önce android kullanıyordum.Şimdi ne yapmak gerek ne yüklemek gerek tavsiyeleriniz neler Bunun hakkında bir rehber konu var mı ?
  • Az önce sarj yüzde 16yken telefon çaldı açtım 1 2 sn konuştuktan sonra kapandı telefon ?
    Neden acaba lan üzüldüm durduk yere =(
  • Yardım etcek yok mu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

Yardım etcek yok mu beyler

Bu bana da oluyor arada, 1-2 dk icinde pil yüzdesi %18-19 lardan %6 ya düşüp telefon kapandı. Sonra tekrar açtım normal açıldı ve normal bir şekilde kalan şarjı kullandım. Nedenini bilmiyorum açıkcası, ios 8 e geçtikten sonra başladı.

• Beyler suan ki fiyati nedirr

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

Yardım etcek yok mu beyler

Bu bana da oluyor arada, 1-2 dk icinde pil yüzdesi %18-19 lardan %6 ya düşüp telefon kapandı. Sonra tekrar açtım normal açıldı ve normal bir şekilde kalan şarjı kullandım. Nedenini bilmiyorum açıkcası, ios 8 e geçtikten sonra başladı.

Benimki ios 8 değil herhalde.Yazılım güncelleme falan diyor ama forumda güncellemeyin diyenler var daha güncellemedim ben de o yüzden.
  • 7.1.2 kullanıyorum 8.3'e gecsemmi diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

8.3 kuran arkadaşların yorumlarını bekliyoruz

Hocam ios 8 deysen kesinlikle 8.3 e guncellemelisin. Ben 1 haftadir kullaniyorum ve cok memnunum. Daha once 8.2 kullaniyordum. Sarj problemi vs yasamadim, sifir kurulum ile yedek yuklemeden gectim.

• Batarya değiştirmek istiyorum yada powerbank ne önerirsiniz ?

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.