Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buradayız artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3yıldır iphone4 kullanıyordum,15 gün önce avea dan kontratlı iphone5 32gb aldım,cihaz muhteşem bence,ancak bir sorunum var,beni arayanlara sürekli meşgul görünüyorum,2 yada 3.aramada telefon calıyor ancak.
    ayrıca mesgule düşen cagrıları da ekranda cevapsız cagrı olarak görüyorum,eger telefonun ekranını sık sık kontrol etmezsem 8-10 kişiden en az 20 cevapsız arama geldigi görülüyor,ama telefon hic çalmıyor ne hikmetse...
    avea ya sordum, müşteri hizmetlerini ara dediler,aradım hatta sorun yok cihazı servise ver dediler,sıfır cihaz servise mi gider anlamadım....
    keşke yurtdışından alsaydım,
    böyle bir sorun yaşayan varmı,yardım lütfen

• İphone 4S veya 5 almayı düşünüyorum ama kullanıcıların tavsiyelerine ihtiyacım var.
    Özellikle 4S den 5'e geçen arkadaşlar, "değiştirmeseydim de olurmuş aslında" diyor musunuz?
    ip5 internette uluslar arası garantili pasaport kayıtlı 1800 tl civarı var(ne kadar güvenilir bilemiyorum). 4S ise Türkiye 2 yıl garantili 1750 civarında var.
    Benim niyetim 4S almak gibi ama sonradan da pişman olmak istemiyorum.
    Birde ip5, 4S e göre daha büyük olmasına rağmen 32 gr daha hafif.
    Gerçekten ciddi bir ağırlık farkı var.Gerçi sonuçta ne kadar fark eder diyebilirsiniz ama aklıma acaba ip5 de malzeme kalitesinden mi kaynaklıyor sorusunu getiriyor.
    Bir çok arkadaş ta ip5 de çizilme soyulma sorunlarından bahsetmiş bu kadar yeni telefonda bunların olması beni düşündürüyor açıkçası.
  • meraba arkadaşlar bi konuda yardım isticektim. ben telefonu dün aldım, hesabım olmadığı için arkadaşın itunes'una bağlayıp bi kaç app. yükledik. bugün kendi itunes'umu kurdumi kredi kartsız hesap açtım ama uygulamaları güncelleyemiyorum. bi arkadaşım kendi hesabına geçtiğinde arkadaşınkiler kaybolur dedi ama o da olmuyor. oldugu gibi aynı kalıyor yardım edebilirmisiniz ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

ekle dostum..
    yeni güncelleme ile dahi wifi sorunu çözülmedi. bu konuda önerisi olan var mı ?

hafta sonunda bende bir iphone 5 kullanıcısı olucam bir aksilik çıkmazsa ekleyin beni
  • Arkadaşlar ip5 almaya karar verdim. Şunu sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şöyle ki 16 gb alırsam tahminimce 2-3 gb civarı boş yerim kalacak. 32 gb lık alırsam doğal olarak bu boş alan 17-18 gb civarı olacak. Bu boş alan farkı telefonun performansını etkiler mi ? Sizce 32 gb almaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperak

Arkadaşlar ip5 almaya karar verdim. Şunu sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şöyle ki 16 gb alırsam tahminimce 2-3 gb civarı boş yerim kalacak. 32 gb lık alırsam doğal olarak bu boş alan 17-18 gb civarı olacak. Bu boş alan farkı telefonun performansını etkiler mi ? Sizce 32 gb almaya değer mi ?

16gb yeterli performansla alakası yok bende fulledim bu arada 16gb alsan bile 13 gb felan yerin olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: joney1st

quote:

Orijinalden alıntı: alperak

Arkadaşlar ip5 almaya karar verdim. Şunu sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şöyle ki 16 gb alırsam tahminimce 2-3 gb civarı boş yerim kalacak. 32 gb lık alırsam doğal olarak bu boş alan 17-18 gb civarı olacak. Bu boş alan farkı telefonun performansını etkiler mi ? Sizce 32 gb almaya değer mi ?

16gb yeterli performansla alakası yok bende fulledim bu arada 16gb alsan bile 13 gb felan yerin olcak

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 6 Ocak 2013; 17:25:04 >
  • Vodafone operator logosunu ekranda yapan varmi nasil yapiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Vodafone operator logosunu ekranda yapan varmi nasil yapiliyor ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66155343&p=1#66155343

• quote:

Orijinalden alıntı: xXCanTurKXx

arkadaşlar benim ıphonumun şarjı çok çabuk bitiyo sebebi ne olabilir sabah 8de %100le okula gidiyorum saat 6:10da %7-8 oluyo ve hiç oynamassam

Gereksiz olan ne varsa kapatıp denemeni tavsiye ederim.Örnek 3G, hücresel veri, wifi vs. Ben kullanacağım zaman açıyorum işim bittiğinde kapatıyorum. Şu an 3. günde cihaz ve %51 şarjda. Nasıl oldu 3 gün dersen 30 dk wifi, 30 dk telefon görüşmesi, 10 dk oyun, birazda oyun atarken geçen zaman vs başkada ellemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

İphone 4S veya 5 almayı düşünüyorum ama kullanıcıların tavsiyelerine ihtiyacım var.
    Özellikle 4S den 5'e geçen arkadaşlar, "değiştirmeseydim de olurmuş aslında" diyor musunuz?
    ip5 internette uluslar arası garantili pasaport kayıtlı 1800 tl civarı var(ne kadar güvenilir bilemiyorum). 4S ise Türkiye 2 yıl garantili 1750 civarında var.
    Benim niyetim 4S almak gibi ama sonradan da pişman olmak istemiyorum.
    Birde ip5, 4S e göre daha büyük olmasına rağmen 32 gr daha hafif.
    Gerçekten ciddi bir ağırlık farkı var.Gerçi sonuçta ne kadar fark eder diyebilirsiniz ama aklıma acaba ip5 de malzeme kalitesinden mi kaynaklıyor sorusunu getiriyor.
    Bir çok arkadaş ta ip5 de çizilme soyulma sorunlarından bahsetmiş bu kadar yeni telefonda bunların olması beni düşündürüyor açıkçası.

İlk kez iphone aldım 4s ile 5 arasında ki kıyaslamaya birşey diyemem ama pasaport kayıtlı cihazı da çok düşünmeme rağmen vazgeçtim ben. Kendinizin yada tanıdığınız birinin pasaportuna kendiniz kayıt ettiremedikten sonra cep telefoncuların yapacağı kayıda güven olmaz diye düşünüyorum.Evet yurt dışı ile yurt içi cihaz arasında biraz para farkı var ama bir arıza çıktığında garantili bir cihazın elinizde olması ayrı bir durum.Diğer cihaz yurt dışına gönderemediğiniz sürece size sıkıntı yaratır. Ağırlık konusuna gelince telefon baya hafif, 4s 32 gr daha ağır bile olsa birşey fark etmez.Zaten insan onu önemsemiyor, pek anlamıyorsunuz bile yeterki sağlam olsun cihaz...

i5 tede soyulma sorunu var, benim aldığım cihazda da üst kısmında çok hafiften soyulma var pek belli olmuyor ancak yakından bakınca görünüyor.Kap aldım taktım, sizde mecbur kullanırsınız zaten.Fazla takılmayın derim çünkü telefon bu, kullandıkça eskiyecek.Siyah rengin duruşuda bir başka açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa culha

3yıldır iphone4 kullanıyordum,15 gün önce avea dan kontratlı iphone5 32gb aldım,cihaz muhteşem bence,ancak bir sorunum var,beni arayanlara sürekli meşgul görünüyorum,2 yada 3.aramada telefon calıyor ancak.
    ayrıca mesgule düşen cagrıları da ekranda cevapsız cagrı olarak görüyorum,eger telefonun ekranını sık sık kontrol etmezsem 8-10 kişiden en az 20 cevapsız arama geldigi görülüyor,ama telefon hic çalmıyor ne hikmetse...
    avea ya sordum, müşteri hizmetlerini ara dediler,aradım hatta sorun yok cihazı servise ver dediler,sıfır cihaz servise mi gider anlamadım....
    keşke yurtdışından alsaydım,
    böyle bir sorun yaşayan varmı,yardım lütfen

Cihazın bir özelliği o. Ayarlara girip kapatılabiliyor. "Rahatsız etme" modunu aktif hale getirmişsiniz. Ayarlar'dan durumu düzeltebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Ben İPhone almayı düşünüyorum ama telden kablosuz internete bağlanmam biraz sorun. O yüzden istediğim uygulamayı (mesela GTA Vicecity) bilgisayarıma kablolu internetimi kullanarak indirip sonra tele atabilir miyim?

Aynen dediginiz gibi uygulamalari PC'de iTunes'tan indirip daha sonra telefonu PC'ye baglayarak atabilirsiniz.

Peki Turkcell 3G şebekesinden indirsem çok sorun olur mu? Örneğin GTA Vice City ne kadar sürede iner?
  • quote:

quote:

quote:

Ben İPhone almayı düşünüyorum ama telden kablosuz internete bağlanmam biraz sorun. O yüzden istediğim uygulamayı (mesela GTA Vicecity) bilgisayarıma kablolu internetimi kullanarak indirip sonra tele atabilir miyim?

Aynen dediginiz gibi uygulamalari PC'de iTunes'tan indirip daha sonra telefonu PC'ye baglayarak atabilirsiniz.

Peki Turkcell 3G şebekesinden indirsem çok sorun olur mu? Örneğin GTA Vice City ne kadar sürede iner?

GTA ViceCity 1021 MB diyor, yani 1GB.

Internet paketiniz yeterli olur mu bilemiyorum, kota sorgulamasi vs. yapin isterseniz, kota asim ucreti odeyebilirsiniz eger yeterli kotaniz yoksa.

Onun haricinde 3G baglanti hizina gore indirme sureniz degisir, bilgisayardan speedtest.net sitesine girerek veya iPhone/iPad/iPod cihazdan speedtest uygulamasini indirerek hiza bakabilirsiniz.
    Sahsi gorusum 5-10 Mbit civari hiz alamiyorsam yapmazdim.

Bilgisayariniz tasinabilir ise, internet baglantisinin hizli ve kesintisiz oldugundan emin oldugunuz baska bir yerden deneyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Internet paketiniz yeterli olur mu bilemiyorum, kota sorgulamasi vs. yapin isterseniz, kota asim ucreti odeyebilirsiniz eger yeterli kotaniz yoksa.

Onun haricinde 3G baglanti hizina gore indirme sureniz degisir, bilgisayardan speedtest.net sitesine girerek veya iPhone/iPad/iPod cihazdan speedtest uygulamasini indirerek hiza bakabilirsiniz.

Bilgisayariniz tasinabilir ise, internet baglantisinin hizli ve kesintisiz oldugundan emin oldugunuz baska bir yerden deneyebilirsiniz.

Kotada sorun yok.(4GB) Peki mbit değeri genelde ne kadar çıkar?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

10-15 civarı çıkar..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

10-15 civarı çıkar..

O zmaan sorun yok.
  • sen kalk nba yı indir hem de 2013 onda da tam ekran olmasın
  • I-Phone 5 16 GB. Ekleyebilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.