Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spigen in kılıfları sert ve kalın gibi duruyor tek elde kullanımda eli sıkıyor mu acaba yoksa rahat mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

spigen in kılıfları sert ve kalın gibi duruyor tek elde kullanımda eli sıkıyor mu acaba yoksa rahat mı?

tek el ile kullanımı çok rahat telefonu da çok iyi koruyor 8 aydır kullanıyorum 5c için en iyi kılıf diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

spigen in kılıfları sert ve kalın gibi duruyor tek elde kullanımda eli sıkıyor mu acaba yoksa rahat mı?

tek el ile kullanımı çok rahat telefonu da çok iyi koruyor 8 aydır kullanıyorum 5c için en iyi kılıf diyebilirim

Aynen, ben de arkadaşa katılıyorum. Ben Spigen'in iPhone 5C için piyasaya sürdüğü üç kılıfı da aldım. Hepsinden ayrı ayrı memnunum. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • Son gelen güncelleme kaç ? Kullanan şarjdan yeniliklerden memnun olanlar var mı?

Bende iOS 7 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar;

Elinde İphone 5c Mavi olupta satmak isteyen olursa pmden yazabilir.

saygılarımla.
  • Memnunmusunuz arkadaşlar ağır çekim özelliği falan varmı?

• Telefonu 9 ayda 102 defa şarj etmişim daha 1298 tam tam şarj kapasitesi var şarjı iyi gidiyor minimum 2 yıl daha kullanırım inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düz Herif

Memnunmusunuz arkadaşlar ağır çekim özelliği falan varmı?

Hocam aşırı memnunum ben cihazdan daha tek sorun çıkartmadı bana ilk iphone deneyimim 5c ile oldu ama hiç bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum.İkinci soruna gelecek olursak ağır çekim direk kamera modunda yok ama uygulama ile ağır çekim video çekebiliyorsunuz
  • Dostlar affınıza sığınarak küçük bir dipnot olarak burada belirtmek istiyorum.Takas alternatifi ile,Türkiye garantili 32gb İphone 5C cihazını takaslamak isteyenler olursa benimle iletişime geçebilirler.

Şimdiden anlayışınız için çok teşekkürler,sevgiler...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-meraklisina-lg-turkiye-garantili-lg-g3-220885274/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

Dostlar affınıza sığınarak küçük bir dipnot olarak burada belirtmek istiyorum.Takas alternatifi ile,Türkiye garantili 32gb İphone 5C cihazını takaslamak isteyenler olursa benimle iletişime geçebilirler.

Şimdiden anlayışınız için çok teşekkürler,sevgiler...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-meraklisina-lg-turkiye-garantili-lg-g3-220885274/detay/

O cihaz verilipte 5C Alinmaz

• Arkadaşlar yurtdışı 32gb bir cihaz buldum ve fiyatı 1000tl,ben cihazıma 1250tl belirledim.Takas yapmayı düşünüyorum,fakat nasıl olacak bilmiyorum?Fiyatımı aşağıya mı çekmeliyim kafa kafaya takas için yoksa aradaki farkı mı istemeliyim?

Şahıstan cevap geldi; ''fark vereceğim bir takas istemiyorum.''

Mantıklı düşündüğüm zaman bir yere oturtamadım.Kendisi android deneyimlemek isteyen bir insan,ki bunun için biraz üst düzey bir cihaz ile takas gerçekleştirmeli diye düşünüyorum.Ki karşı taraf muhtemelen fark isteyecektir.Bu şahıs fark vermek istemiyorsa android'in tadını doyasıya çıkartamayacak demek değil midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 26 Ağustos 2015; 22:03:58 >
  • Hocam diğer cihazın garanti süresi ne ki ? 1000 tl bana fazla geldi. Sizde hangi telefon var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Hocam diğer cihazın garanti süresi ne ki ? 1000 tl bana fazla geldi. Sizde hangi telefon var ?

LG türkiye garantili 32gb/3gbRAM LG G3 sahibiyim.Diğer cihazın garantisi ne durumda bilmiyorum.
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki takas edilir 5c iyi bir cihaz memnun kalırsın birde lg g3 den memnun değil misiniz? gerçi g3 de kasa çatlaması ekran şarj ısınma v.s. gibi kronik sorunlar var.
  • quote:

Hocam tabiki takas edilir 5c iyi bir cihaz memnun kalırsın birde lg g3 den memnun değil misiniz? gerçi g3 de kasa çatlaması ekran şarj ısınma v.s. gibi kronik sorunlar var.

Değişiklik tamamen keyfe keder olacak gibi,cihazımdan oldukça memnunum ve lg türkiye garantili 2015 mart ayı cihazı.Kronik problemlerin hiçbirisi sözkonusu değil.
  • quote:

quote:

Değişiklik tamamen keyfe keder olacak gibi,cihazımdan oldukça memnunum ve lg türkiye garantili 2015 mart ayı cihazı.Kronik problemlerin hiçbirisi sözkonusu değil.

zaten keyfe keder olduğu belli oluyor hocam ben daha önce lg g2 kullandım şuan 9-10 aydır 5c kullanıyorum hiç bir telefonu bu kadar sorunsuz kullandığımı bilmem.Apple yapmış ne kronik sorun var nede başka bir sorun sorunsuzca kullanıyorum nazar değmesin.Bizi en az 2 yıl daha götürür bu cihaz

• Arkadaşlar sizde de cihaz bir uygulamanın üstüne basılı tutunca uygulamalar sallanmaya başlayınca menüyü sağa sola kaydırırsanız kasıyor mu ? veya multitask menüsünde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar sizde de cihaz bir uygulamanın üstüne basılı tutunca uygulamalar sallanmaya başlayınca menüyü sağa sola kaydırırsanız kasıyor mu ? veya multitask menüsünde ?

bende kasma yok hocam..
  • quote:

Arkadaşlar yurtdışı 32gb bir cihaz buldum ve fiyatı 1000tl,ben cihazıma 1250tl belirledim.Takas yapmayı düşünüyorum,fakat nasıl olacak bilmiyorum?Fiyatımı aşağıya mı çekmeliyim kafa kafaya takas için yoksa aradaki farkı mı istemeliyim?

Mantıklı düşündüğüm zaman bir yere oturtamadım.Kendisi android deneyimlemek isteyen bir insan,ki bunun için biraz üst düzey bir cihaz ile takas gerçekleştirmeli diye düşünüyorum.Ki karşı taraf muhtemelen fark isteyecektir.Bu şahıs fark vermek istemiyorsa android'in tadını doyasıya çıkartamayacak demek değil midir?

1200-1300 tlye tertemiz 5s ler varken 1000 tl yi 5c ye vermek çokda mantıklı gelmedi bana.Aslında metal kasa 5 varken plastik 5c de almak mantıklı gelmedi hatta zamanında kimseye mantıklı gelmedi de 5c tutulmadı gitti çıkmadı bi daha. Bende note 3 den muzdarip biri olarak iphone çok doğru bir tercih olucak onuda belirtiyim daha önce 6yıl kullandım iphone ve android hayatımın hatası oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Arkadaşlar yurtdışı 32gb bir cihaz buldum ve fiyatı 1000tl,ben cihazıma 1250tl belirledim.Takas yapmayı düşünüyorum,fakat nasıl olacak bilmiyorum?Fiyatımı aşağıya mı çekmeliyim kafa kafaya takas için yoksa aradaki farkı mı istemeliyim?

1200-1300 tlye tertemiz 5s ler varken 1000 tl yi 5c ye vermek çokda mantıklı gelmedi bana.Aslında metal kasa 5 varken plastik 5c de almak mantıklı gelmedi hatta zamanında kimseye mantıklı gelmedi de 5c tutulmadı gitti çıkmadı bi daha. Bende note 3 den muzdarip biri olarak iphone çok doğru bir tercih olucak onuda belirtiyim daha önce 6yıl kullandım iphone ve android hayatımın hatası oldu.

İphone 5c kullansanız bunları yazmazdınız iphone 5s neyse de 5 ile kıyaslamak olmamış eğilip bükülen bir telefonla bizim telefonu kıyaslamak 5c ye hakarrek olur.İphone 5c plastik olabilir ama taş gibi telefon özelliklerini söylemiyorum bile

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.