Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya hocam 5 alana saygım var fakat 5 kullanıp 5s alanın aklına şaşayım ben 5 kullandıgıma 5c aldım heee 5 kullanmasaydım napardım yıne 5c alırdım cunku 2gden berı en cok sevdıgım 3gs tarzı ve mavi renk oluşu bence apple ı apple a kötülemek saçma keşke almayan 5 alsın ıos ıos dıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatanbilgisayardan bu gün sipariş ettim hocam benide ekleyin ( mavi ) 1.599'a aldım , umarım pazartesiye kadar gelir . 12.50 de sipariş etmeme rağmen yinede kargoya vermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Ya hocam 5 alana saygım var fakat 5 kullanıp 5s alanın aklına şaşayım ben 5 kullandıgıma 5c aldım heee 5 kullanmasaydım napardım yıne 5c alırdım cunku 2gden berı en cok sevdıgım 3gs tarzı ve mavi renk oluşu bence apple ı apple a kötülemek saçma keşke almayan 5 alsın ıos ıos dıyorum

Nedense ben de 3gs den dolayı elektrik alıyorum bu cihazdan. Windows phone saçmalığına bulaşmıştım. Ondan sonra hastalığıma döneyim diyip 3gs 32gb aldım fakat artık hızı günümüze göre yavaş kalıyor. Şimdi de o ruhu beyaz bir 5c yaşatacak gibime geliyor.

5inde ellerde sık sık görülmeye başlaması insanı farklılığa sürüklüyor. Hayırlısı olsun.

• merhabadünyalı kullanıcısına yanıt
    Hocam arayın bence kargoya verılmıstır.kargo bılgılerı gec dusuyor sıteye

• halog kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kesınlıkle şiddetle tavsıye ederım 3gs den sonra tamam dedıgım cıhaz

• quote:

Orijinalden alıntı: merhabadünyalı

Vatanbilgisayardan bu gün sipariş ettim hocam benide ekleyin ( mavi ) 1.599'a aldım , umarım pazartesiye kadar gelir . 12.50 de sipariş etmeme rağmen yinede kargoya vermediler.

Ekledim hocam hayırlı olsun cihazınız, mavi çok dehşet bir renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 3 Ocak 2014; 19:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede mavi yakıo hayırlısı olsun hocam

• berke.han kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler hocam

• Ben kılıfsız sevıyorum et ete deyecek

• beyler iphone 5c alma arefesinde olan, siz olursunuzi, arkadaşınız olur, eşiniz dostunuz olur, 5c beyaz renk var elimde. hiç açılmamış. yarışmadan kazandım. bugün ulaştı elime. açmadan satmayı düşünüyorum. düz 1.500 tl den vermeyi düşünüyorum. ilanlara baktım açıp kullanılmış 1 günde olsa 1 haftada olsa öyle cihazları 1500 e veriyolar. ben açmadan alacak kişinin kafası da rahat olsun die açmadan satıcam. yalnız validenin telefona çökmesi an meselesi. ben bunu satıp anneme s3 s4 mini falan alayım diyorum. banada 3-5 lira nakit para kalır. yoksa telefonu alacak ben hiç bi kârını göremicem :/
  • iphone 5c beyaz yada mavi düşünüyorum yaşım 25'i geçkin hangisi daha uygun olur acaba arkadaşlar?
  • benide ekle hocam beyaz 16 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti-Tez -- 4 Ocak 2014; 10:06:54 >
  • zıtların birliği kullanıcısına yanıt
    Ben 26 yaşındayım mavi kullanıyorum hocam mavi aşkı

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir yarışma boyle ben merak ettım ?
    Telefona gelınce bende kupon yanı hedıye cıhaz aldım 1330 tl.
    Onlar fıyat koyar bakma sen oyle satan var mı bak bakalım.
    Satmak ıstıyorsan hocam 1400 tl koy satılır
    Cunku vatan bılg. 1599

• Yeni kullanıcı arkadaşlarında yorumlarını bekliyoruz, bu arada ben araç içi kit almak istiyorum en sorunsuz ve en kalitelisi olsun istiyorum, ne önerirsiniz arkadaşlar.

• Buradaki saçma sapan tartışmalar konuyu kirletmiş.Eski 5 ve yeni 5s sahibi olarak 5c yi daha güzel buluyorum.Şahsen daha cıvıl cıvıllar bence.Sadece pembe ve sarısı çirkin bence.Özellikle pembesi.Sarısı fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craie

Buradaki saçma sapan tartışmalar konuyu kirletmiş.Eski 5 ve yeni 5s sahibi olarak 5c yi daha güzel buluyorum.Şahsen daha cıvıl cıvıllar bence.Sadece pembe ve sarısı çirkin bence.Özellikle pembesi.Sarısı fena değil.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.