Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide ekleyin beyaz 16 gb lg g 2den sonra tekrar iphone:)
  • Beyaz 5c 16 gb. Benide ekleyin hocam. Ince arka kapak tavsiyesi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim arkadaşlar, yorumlarınızı alalım cihazla ilgili :)

• Arka arka sıralanınca merak ettim.

Beyaz tercih etme sebepleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 12 Aralık 2013; 17:03:02 >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Ucuz olan oydu diyelim:) yoksa benim aklimda mavi veya sari almak vardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Arka arka sıralanınca merak ettim.

Beyaz tercih etme sebepleriniz neler?

Bende n11 den ucuz olduğu için beyaz aldım. yoksa mavi favorim.
  • arkadaşlar 5c 'de iPhone 5'te ki wireless çekme sorunu devam edıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaesthetica

arkadaşlar 5c 'de iPhone 5'te ki wireless çekme sorunu devam edıyormu ?

5C de hiç bir sorun yok hocam, Apple yapmış canavar gibi.

• Arkadaşlar bütün Ipohne 5C kullanıcılarına bir sorum var. Yeni Iphone 5S ve 5C lerde hareket sensöründe sorun olduğu söyleniyor. Hem pusulası hem de terazi uygulaması yanlış ölçüm yapıyormuş. Bir de hareket sensörünün kullanıldığı oyunlarda telefonu düz zemine koyunca kendiliğinden sağa ya da sola çekiyormuş. Forumda 5S kullanan bi arkadaşın telefonda var bu sorun kendisiyle konuşmuştum. Ama 5C kullananlardan böyle bir şikayet okumadım. Acaba siz deneyebilir misiniz bunu telefonunuzda var mı sonucu telefonunuzun ios sürümüyle belirtirseniz çok memnun olurum. Ben de almak istiyorum kısmetse 5C ama bu durum yüzünden biraz çekiniyorum. Yeni ios sürümüyle düzeldiği de söyleniyor ama kesin bilgi değil.

Bakın bunlar da videoları:https://www.youtube.com/watch?v=J8AfVO_cl4U

https://www.youtube.com/watch?v=SwHfB2Al9hU

• Beni de ekleyebilirsiniz: Beyaz 16 gb :)

4s e göre ios 7 deki performansı çok iyi. Icloud dan restore ettim ve 4s de kaldığım yerden devam ediyorum. Başlangıçta birkaç sefer donma oldu hard reset ile kendine geldi.

Biraz kullandıktan sonra paylaşımlara devam edeceğim..

• Amerika'dan alınma,
    32 GB BEYAZ IPHONE 5C
    Orijinal kutusunda,poşetinde
    Kendi pasaportuma kayıtlı
    yanında kılıf ve ekran koruyucu hediyeli.

http://forum.donanimhaber.com/m_84954671/f_//tm.htm#84954671
  • Arkadaşlar kimse denemedi mi merak ediyorum 5S'de sorun olduğu kesin ama 5C!de de var mı deneyen arkadaşlar yazabilirler mi buraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Arkadaşlar kimse denemedi mi merak ediyorum 5S'de sorun olduğu kesin ama 5C!de de var mı deneyen arkadaşlar yazabilirler mi buraya ?

Prof olarak oyun oynamadığım için yardımcı olamayacağım hocam, telefonda genelde GT2 oynuyorum ama dediklerinizi ölçecek kadar bilgili değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Arkadaşlar kimse denemedi mi merak ediyorum 5S'de sorun olduğu kesin ama 5C!de de var mı deneyen arkadaşlar yazabilirler mi buraya ?

Prof olarak oyun oynamadığım için yardımcı olamayacağım hocam, telefonda genelde GT2 oynuyorum ama dediklerinizi ölçecek kadar bilgili değilim

Aslında çok basit hocam hareket sensörlü bir oyun açıp(çoğu araba yarışında kullanılıyor bu) telefonu masanın üstüne ekran size dönük olarak yere paralel(telefonun altını masaya oturtup) bir şekilde koyunca araç kendiliğinden sağa ya da sola çekiyor mu diye bakabilirsiniz. Ayrıca pusula uygulamasının açıp ekranı sağa çekince terazi uygulaması çıkıyor. Telefonu sırt üstü düz bir masanın üstüne koyunca terazi uygulamasında durum kendini belli ediyor zaten. -2 gibi bir değer çıkıyor genelde. Ben de bu telefondan almak istiyorum ama bu bahsettiklerim yüzünden biraz erteledim almayı. S4 mini ye geri dönebilirim eğer donanımsal bir problemse.

• 5C şarj bakımından daha iyi deniyor ya.

Ekran süreleriniz nedir?
  • biuu kullanıcısına yanıt
    1 saatten biraz fazla müzik dinlenmiştir. Yarım saati aşkın telefon görüşmesi yapıldı, aktif whatsapp kullanıldı.
    Edge ve wifi sürekli açık.

https://www.dropbox.com/s/a9s8wu7k0ihdg0u/2013-12-11%2020.37.45.png
  • Gittigidiyordan aldım ben, paralel ithalat. Tavsiye ederim.
  • Hb de 1600 tl hocam paralel ithalat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuppigo sitesinde axess ile 3 taksit olarak 1598 tl'ye ücretsiz kargo, resmi distribütör garantili alabilirsiniz.

ilgili LİNK

• Bir 5c de benden mavisinden 16gb
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.