Şimdi Ara

APPLE Iphone 5s te E-kitap okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Androidden İOS yeni geçmiş bulunmaktayım.

5s de ibooks uygulamasına baktım ama türkçe kitap felan yok bende andirod d&r mağazalarından e-kitap satın alıp telefondan okuyordum, ios da bunu yapabilmek mümkünmü?

• 44minutess kullanıcısına yanıt
    Evet, satın aldığınız ekitapları iPhone'de okumak mümkün. Bunu iBooks uygulamasından da yapabilirsiniz. Aldığınız kitapları oraya atabilirsiniz.
  • Nasıl yapaçağımı anlatabilirmisin dostum ?
  • 44minutess kullanıcısına yanıt
    Satın aldığın e-kitapları bilgisayara indirdikten sonra bilgisayar (iTunes) yardımı ile senkronize edebilirsin.
  • ayrıca internette pdf uzantısı halinde bulduğun kitapları calibre programı ile epub uzantısına çevirerek e kitap haline getirebiliriz.. ardından itunese sürükle gitsin..
    1.5 gb kitap arşivim var sadece yüklü olan gayet kullanışlı vede güzel oluyor ibooks üzerinden kitap okumak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44minutess

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Androidden İOS yeni geçmiş bulunmaktayım.

5s de ibooks uygulamasına baktım ama türkçe kitap felan yok bende andirod d&r mağazalarından e-kitap satın alıp telefondan okuyordum, ios da bunu yapabilmek mümkünmü?

Scribd uygulamasını bi kullan istersen. Içerik açısından oldukça geniş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jb li cihazlarda alternatif kullanılabilecek başarılı ve basit arayüzlere sahip bir program var mı?
    bir de sanırım jb de olsa mutlaka epub yapmak lazım uzantıyı değil mi..
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    Hayır uzantıyı epub olarak yapmana gerek yok. PDF veya diğer türlerde de okuyabilirsin ama en iyi okuma şekli epub. Çok daha rahat ve görüntüsü düzgün okuyabilirsin. Kendi telefonuna göre ekranını kalibre eder. Küçük bir çevirme programıyla PDF'den ePub'a dönüştürebilirsin.
  • Umutkocoglu U kullanıcısına yanıt
    hallettim hatta deli arşivler buldum torrentte :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.