Bildirim
APPLE Iphone 5s te E-kitap okumak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Evet, satın aldığınız ekitapları iPhone'de okumak mümkün. Bunu iBooks uygulamasından da yapabilirsiniz. Aldığınız kitapları oraya atabilirsiniz. -
Nasıl yapaçağımı anlatabilirmisin dostum ? -
Satın aldığın e-kitapları bilgisayara indirdikten sonra bilgisayar (iTunes) yardımı ile senkronize edebilirsin. -
ayrıca internette pdf uzantısı halinde bulduğun kitapları calibre programı ile epub uzantısına çevirerek e kitap haline getirebiliriz.. ardından itunese sürükle gitsin..
1.5 gb kitap arşivim var sadece yüklü olan gayet kullanışlı vede güzel oluyor ibooks üzerinden kitap okumak -
quote:
Orijinalden alıntı: 44minutess
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Androidden İOS yeni geçmiş bulunmaktayım.
5s de ibooks uygulamasına baktım ama türkçe kitap felan yok bende andirod d&r mağazalarından e-kitap satın alıp telefondan okuyordum, ios da bunu yapabilmek mümkünmü?
Scribd uygulamasını bi kullan istersen. Içerik açısından oldukça geniş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
jb li cihazlarda alternatif kullanılabilecek başarılı ve basit arayüzlere sahip bir program var mı?
bir de sanırım jb de olsa mutlaka epub yapmak lazım uzantıyı değil mi.. -
Hayır uzantıyı epub olarak yapmana gerek yok. PDF veya diğer türlerde de okuyabilirsin ama en iyi okuma şekli epub. Çok daha rahat ve görüntüsü düzgün okuyabilirsin. Kendi telefonuna göre ekranını kalibre eder. Küçük bir çevirme programıyla PDF'den ePub'a dönüştürebilirsin. -
hallettim hatta deli arşivler buldum torrentte :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X