Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.537
Cevap
210
Favori
749.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, dokuz yıl önce bugün piyasaya sürüldü.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Bu mükemmel bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Malum cihaz en son IOS 12 civarı bi güncelleme aldı ve artık güncellenmiyor. Youtube uygulamasıda artık min IOS 15 istiyor ve artık açılmıyor. Bunu aşmanın bi yolu var mı? Yoksa vedalaşmak mı gerek artık? Babam kullanıyor.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayım hocam. Babamda var ama artık vedalaşıcaz sanırım.

F/P bi android bakmak iyi olacak.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Galaxy S5 vardı, önceki gün o da Youtube için ruhunu teslim etti hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 aralık 2023‘te gitmişti 16 ocak 2024 tarihinde tekrar gelmişti. Süreci Tam hatırlamıyorum Fakat App’i silip tekrar yüklemiştik sanırım. Ama onlar mı izin verdi yoksa sistem açığı mı oldu bilmiyorum. Siz komple silip tekrar yüklediniz mi? Şimdi tekrar gitmiş sanırım yine düzelir mi bilmiyorum fakat Tarayıcılarda Youtube videolarına 360p’den fazla seçtirmiyor 720 p + seçtiren bir tarayıcı keşfeden olursa bildirirse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 8 Şubat 2025; 8:36:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam . Validede 6s plus var . Bir oyun açarken ekran donmuş. Oyun yükleniyor diye ekranda kalmış. Hiç bir şekilde tepki vermiyor. Re start yapmaya çalıştım gene bir tepki yok . Öylece ekran da oyun sanki yükleniyorda kaldı. Ne yaptıysam yeniden başlatamadım. Var mı bir öneriniz . Pilin bitmesini mi bekleyelim

• SERSERİ6935 S kullanıcısına yanıt
    Güç ve ana ekran tuşuna Basılı tutunca tepki vermedi mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Maalesef

• Merhaba, annemde iphone 6 var 12.5.7 sürümünde ve whatsapp güncellemesi alamıyoruz. Ios 15 e yükseltmenin bir yolu var mı?

• Yazar89 Y kullanıcısına yanıt
    Yok. Ürün artık, ömrünü tamamladı durumunda, kullanabildiğin kadar kullan sonra çöp.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Veda...

• Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    WhatsApp yakında desteğini kesecek

• aydayd A kullanıcısına yanıt

Bataryası falan da iyi durumda bu üzdü.Jailbreak ile falan çözülür diye düşünmüştüm.

• Yapay zeka gelcekmi

• expectations E kullanıcısına yanıt
    iPhone 6 için hayır

• Bir 5S var ios 10’lu fakat home tuşu basmıyor tesadüfen sola kaydırıp en sonlarda ayarlar olması sebebiyle asistan touch’ı etkinleştirerek kullanıma devam edilmişti

Bir de sağlam iphone 6 için şimdi Whatsapp Çarşamba günü 5 gün içinde bu sürüm kullanılmayacak diye mesaj geldi aslında 5 mayıstı fakat apple store’da ios 15 üstü güncelleme şartı istediği için ve de ios 12 olduğu ve bu sürüm de 5 gün içinde desteklenmeyi kesecek dediği için büyük ihtimal pazardan sonra whatsapp hiç giriş yapılamayacak.

Şimdi bu hem 5s hemde 6’da ki whatsapp bilgilerini en kolay şekilde nasıl elde edebiliriz?

1)5s’i 10’dan ios 12’ye güncellersek asistan touch otomatik devre dışı kalabilir mi yoksa olduğu gibi devam mı eder?

2)Bu bilgileri sonradan aktarmak için nerede tutabiliriz?

3)İpad varsa bu whatsapp desteği kesilmeden ipad’e bu aynı numara whatsapp taşımasını gerçekleştirebilme şansı olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.