Şimdi Ara

Apple iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPad Pro Bellek Büyüklükleri Kesinleşti: 2 GB ve 4 GB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco
    quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist
    quote:

Orijinalden alıntı: myfranco
    quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist iphonede boşta kaç gb ram kaldığına bile bakamıyorsun, hala gelip sallıyor 4 gb ama 10 mb boş yer kaldı diye. Allahtan bakamıyorsun, bakabilsen zaten neden aynı anda 3 sekme açamadığını görürsün. Sana zaten 512mb ram bile yeter.
    Bakabiliyorsun. Elinde iphone varsa, sistem kontrolü uygulamaları var. Atla deve değil.
    ipad air 2 var, illa program mı yüklemek lazım? burada android in ramine sallayan kaç kişi o programı kurmuştur? Air 1 kullandım 1 sene, apple gene 1 gb ram koysa iBoylar 1 gb ram yeterli hede hüde diyecekti. apple profesonel kesim hariç geri kalan kitleye sağlam giydiriyordu 6se kadar. Ama bu cihaz yurt dışı için alınabilir hale gelmiş.
    Ipad air 2, 1 gb ile gelseydi, ben de almayacaktım ancak benim elimdeki 5 bile halen çok güzel çalışıyorken, 1gb diye bağırmak yanlış. Tabiki koysunlar, koymamaları gereksiz. Android ile IOS çalışma prensipleri farklı. O yüzden, Android cihazlar ram canavarı oluyorlar. Uygulamadan bakmanın nesi yanlış ? Bunu mu eleştirelim yani?
    Bakılsın ramine bakılmasın demiyorum, ama 4 gb ramli android telefona tu kaka diyene kadar önce bu adam Apple ı eleştirsin. Ben ipad air 1 ile 3 sekme adam akıllı açamazken note 2 ile aynı anda 7 sekme açıyordum. Tamam güzel cihazlar ama eksikleri var, bunu söylüyoruz.

ipad air 2 var. safari de halen sekme kapattığımı hatırlamıyorum. 7 sekme neki ?

• Vay anasını.. İnşallah iPhone 7' ye 4GB Ram koymak gibi bi çılgınlık yapmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşında Hamza xcode karıştırıyor. Bizim Hamza lar molotof yapıyor. Ey Allahım...

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

iPad Pro ile ilgilenip mühendislik programları çıkarsalar çizim programları çıkarsalar yok satar o tablet.

autocad gelirse ve kullanışlı olursa o zaman kesinlikle yok satar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.