Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35.242
Cevap
1.248
Favori
3.657.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17591760176117621763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 pro max efsane ya çok iyi para ediyor.
  • Woody WP W kullanıcısına yanıt
    Tabi o sizin tercihiniz saygı duyarım.

Ben fark bu kadar az iken o cihazı almazdım. Hem 2. yıl garantisinden mahrum olacaksınız hem de cihazı satarken fiyatını kıracaklar ithalat garantili diye.
  • Flexi_ F kullanıcısına yanıt
    İthal cihazsa çok iyi.

Benim yd cihaz 256 olmasına rağmen max 45leri gördüm takasta
  • sepulturgay kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ancak size bahsettiğim gibi, Apple tarafında cihazı Türkiye Faturalı olarak alırsanız her türlü 2 yıl garantiye sahipsiniz. Yani ithalatçı garantili diye illaki diğer markalar gibi aldığınız yere götürme zorunluluğunuz yok, direkt apple store garantisine bırakabiliyorsunuz, anlatmak istediğim nokta bu. Yani hem 2 yıl garantili hem de apple store. Apple cihazlarında fatura ve kayıt olduğu sürece ithalatçı/dist. garantisi farketmiyor. Daha önce kendim bu şekilde cihaz sıfırladım.

Yurtdışı kayıtlı cihaz ile ithalatçı farklı. Belki onunla karıştırıyor olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 5 Ocak 2025; 19:17:37 >

Şimdi bende anlamak bilmek istiyorum,ithal satilan cihazlara apple store ve kvk genpa başari vs bakiyor mu.? 5-10k fark var riskli değil mi diyorsunuz.?İlerde düşünmek adına düşünebilirsiz belki hem ithal cihazlari genelde ptt avm satiyor güvenlimidir sizce.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 5 Ocak 2025; 19:37:7 >
    Ben ithalatçı firmaların getirdiği cihazlara apple Türkiye ‘nin 2 yıl garanti verdiğinden haberim yoktu. Eğer öyleyse mantıklı duruyor.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Sadece Apple Store bakıyor, diğer garanti firmalarına başvurmadım. Kendim Apple cihaz kullanırken sadece Yurtiçi faturalı olmasına dikkat ettim hep alırken. Hatta cihazın üzerindeki garanti tarihi geçmiş ancak fatura tarihine göre 2 ay olan bir ürünümde fatura tarihini de baz alacaklarını söylediler ve öyle de oldu. Önemli olan, TR'ye yasal olarak girmiş, kaydı yapılmış ve faturası resmi olarak kesilmiş bir ürün olması. İthalatçı garantili yazması bir şeyi değiştirmiyordu. PTTAVM satmıyor, o site sadece bir aracı, asıl satıcı Unifone firması. Şuan Hepsiburada, teknosa gibi yerler de aynı hizmeti veriyor, dükkanı olan birisi hepsinde satış yeri açabilir. Satıcıya güvenmeniz gerekli ki benim de burada sorduğum soru oydu aslında, daha önce alıp kullanan var mı? var ise faturası düzgün bir şekilde iletildi mi ve e devlet üzerinde iki imeisi de ithalatçı garantili olarak yazıyor mu? bunlar tam ise ben almayı düşünüyorum zaten.

• Mesela yurtdışı cihazlarda da kayıt aranıyor. Eğer cihazınızın çift imesi yasal olarak kayıtlı değil ise hiçbir şekilde garantiye bakmıyorlar. Dubai, Japonya, ABD gibi ülkeden alınan ürünler kayıtlı olsa da (Model koduna göre farklılık göstermekte.) garantiye sokmuyorlar çünkü Japonya cihazlarında Kamera sesi kapatılmıyor, Dubai ürünlerinde Facetime yasak, ABD Gsm Bandları farklı gibi şeyler söylüyorlardı. Her şey uygun ise model kodu, ürün vs tam kayıtlıysa 1 yıl garanti geçerli oluyor.

Ben yine de bugün/yarın tekrardan uğrar, sorarım Apple Store mağazasına, benim bildiğim herhangi bir değişen politikaları yoktu. Değiştiyse buraya da yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Woody WP

Mesela yurtdışı cihazlarda da kayıt aranıyor. Eğer cihazınızın çift imesi yasal olarak kayıtlı değil ise hiçbir şekilde garantiye bakmıyorlar. Dubai, Japonya, ABD gibi ülkeden alınan ürünler kayıtlı olsa da (Model koduna göre farklılık göstermekte.) garantiye sokmuyorlar çünkü Japonya cihazlarında Kamera sesi kapatılmıyor, Dubai ürünlerinde Facetime yasak, ABD Gsm Bandları farklı gibi şeyler söylüyorlardı. Her şey uygun ise model kodu, ürün vs tam kayıtlıysa 1 yıl garanti geçerli oluyor.

Ben yine de bugün/yarın tekrardan uğrar, sorarım Apple Store mağazasına, benim bildiğim herhangi bir değişen politikaları yoktu. Değiştiyse buraya da yazarım.

Mesala bu işi trendyol masterfone firması da yapıyor

Soru cevap bölümde store garantili olmadığını kendileri yazmışlar. Fiyat şuan 91 16 pm

Sizin sorunuzun cevabını merak ediyorum ben de.
    İnş. dediğiniz gibidir.

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Şöyle ki, ben daha önce yaşadığımı deneyimi aktardım. Amacım tabii ki yanlış bilgi vermek değil ama dediğim gibi tekrardan güncel durumu aktarırım. Hatta eski iPhone'umun faturasını bulabilirsem direkt onunla tekrar teyit ederim.

Unifone firması google yazinca pttavm iphoneler cikiyor.10k uygun Tabi güvenmek sorup soruşturmak lazim.İthal cihazlar hep karşima cikmişti uzak durmuştum uygun diye bir flim dönuyordur dedim ama bidahakine aklimda bulundurayim tşklr eger alan varsa cihaz hakkinda fatura hakkinda imei hakkinda fikir verirse seviniriz.Teşekürler

Cihazın bölgesi önemli. Mesela Avrupa cihazlarına bakıyorlar ve kayıtlı cihaz ise 1 sene garanti de veriyorlar çünkü bize resmi olarak gelen cihaz da o ama Çin cihazı, ABD cihazı gibi diğer bölgelerden gelen cihazlara hem garanti vermezler hem parasıyla bile tamir etmezler.

Genelde benim bildiğim Avrupa cihazları pahalı o yüzden diğer cihazları getirtmek daha popüler. Bu firma hangisini getiriyor sorgulamak gerek, 6-7 bin fark için bu işe değer mi denirse bence değmez o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 5 Ocak 2025; 21:11:27 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

İthalat yapılan cihazda bölge bakılmıyor. O, pasaport üzerine kayıtlı cihazlar için geçerli, zaten ithalat yapılabilmesi için belgelerinin olması gerek, yani baştan kontrol ediliyor sizin dedikleriniz. İthalat ile pasaport kayıt farklı.

Konuyu çok meşgul ettim, apple store ile görüşüp, en net halini yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

MM için mağazadan mağazaya alım politikası değişiyor dedi.

Easycep 128 GB Mor için 49 verdi, cihaz çok temiz dedi, bakalım artık.

Cihazı 50 bine verdim bugün, sarı sitede ilanım vardı, saçma sapan teklifte bulunanlar artık gidip easycepten alabilirler 🙂

Hayırlı olsun.
    Yd 128’lik miydi sizin?

Ben de bu ara ilan açsam mı diye düşünüyordum çünkü

Teşekkürler hocam.

YD 128 GB Mor renkti, çok temiz kullanmıştım, pil de 85 idi.

Çok iyi telefon 14 pro max ölüsü dirisi iyi para ediyor.
    Hocam easy cep yurtdışı telefon almıyorum diyor hata yapmıştır arkadaşlar diyor.

Sizin süreç nasıl ilerledi ?
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

Kayitli ve 3 yil gectiyse aliyor.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Easy cep konak 0 (531) 991 71 35

Almadığını hiçbirşekilde almadıklarını iddaa ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 17591760176117621763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.