Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 APPLE IPHONE LANSMAN KILIF - APPLE CASE + UCRETSIZ KARGO + Satın Al 22 Kasım 2019 13:44 1 1 APPLE IPHONE LANSMAN KILIF - APPLE CASE + UCRETSIZ KARGO + Ürünlerimin içi logolu ve kadife yapıda. Bu kadife yapı sayesinde özellikle arkası cam olan iPhone modellerinde iz, çizik, leke sorunu yaşamayacaksınız. Dış kısım ise aynı şekilde logolu ve kir tutmaz sert silikon yapıda. Herhangi bir şekilde lekelenme sararma solma yapmaz. Ürünlerin tümü sıfır ambalajında gönderilecektir. Lütfen piyasadaki içi mantar, keçe, kauçuk kaplı ürünler ile karıştırmayın. Kargo ücretiniz tarafıma aittir. Adetli alımlarınızda elimden geldiğinde indirim sağlamaya çalışacağım. Görsel dışındaki model-renk seçeneklerini lütfen sorun. Eğer elimde olmayan bir ürün ise sonraki siparişimde tedarik edip tarafınıza ulaştırabilirim. Elimde olan model ve renk seçenekleri bu şekilde. Lütfen güncel stok durumunu sorun. IPHONE XR İÇİN SEÇENEKLERİMIPHONE 7-8 İÇİN SEÇENEKLERİMDİĞER SEÇENEKLER İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GEÇİN :)Fiyatım 70TL, kargolama ücretinizi ben ödüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beykoz Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] EVGA 3060 XC 6 AYLIK GARANTİLİ KUTULU FATURALI PİYASANIN EN UCUZU SONY WH - CH700 SIFIR - 22 AY GARANTİLİ 930 TL SONY WH - CH700 SIFIR - 24 AY GARANTİLİ APPLE IPHONE LANSMAN KILIF - APPLE CASE + UCRETSIZ KARGO +