Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.247
Cevap
132
Favori
749.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam çok sıkıntılı bir durum oldu pasaport kaydı. önceden parası neyse veriyorduk yapıyorduk. şimdi telefon numarası da istiyor ve o numara ile kayıt ettirdiğin zaman bir daha o telefon başka hatlarda çalışmıyor.
  • Carl Gallagher kullanıcısına yanıt
    Bence tr garantili bozdurma cihaz kovala buzzaman kadar hep bozdurma aldım hiç sıkıntı yasamadım arada cok rahat 1000 tl oynuyor .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fatura sizin adınıza olmadığı için garanti lazım olduğunda bir sorun çıkıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 326 ppi yoğunlukta 1334 x 750 piksel çözünürlük

Daha fazla bakamadım gözüm kanadı sanki a10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam aldıgım iphone 8 de fatura baskasının adınaydı.. ime den bakıyolar garantisine o yüzden sorun cıkmadı . Serviste fatura istenmiyor birde en aazından bende hiç öyle birsey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxDark -- 16 Nisan 2020; 9:55:4 >
  • Teşekkürler, iyiymiş o zaman, böyle cihaz bulunursa takip etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

zorlanırsa xr alınabılecek fıyat.
    cokta teknolojık durmuyor tuslu halıyle.
    olu dogumdan baska bırsey degıl. tam ara model. seneye unutulacak se gıbı kalacak oksuz
    tam tersi satış patlaması yapacağını düşündüğüm telefon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

5 bin TL bandına çıktıktan sonra 1.600 TL daha verip iPhone 11 alın. Özellikleri her ne kadar güzel olsa da eski kasaya sahip bir telefona o kadar para verilmez. Arkada çift kamera olur diye tahmin ediyordum o bile yok.
    Arkadaşım bu telefon benim gibi büyük ekran sevmeyen kişiler için. Yeni A3 işlemci. daha hızlı, daha fazla güncelleme desteğe... Kamerasıda öyle kötü değildir.

Xiominin son çıkardığı telefon bile 8.500 lira.

5.300 gayet normal bir fiyat.
  • Görebildiğim kadarıyla iPhone 8'den farkları:

1- Daha güçlü A13 işlemci
    (şu an akıllı telefon piyasasının en iyi işlemcisi)
    2- Daha iyi ve portre özelliğine sahip arka kamera
    (işlemci ve yazılım sayesinde tek kamerayla bile portre çekebilmesi çok iyi)
    3- Ön kamerada portre özelliği
    4- Ortaya alınmış Apple logosu
    (yeni 11 serisiyle aynı olsun diye yapılmış)
    5- Henüz açıklanmadı ama muhtemelen 3GB RAM olması
    6- Henüz testleri yapılmadı ama muhtemelen işlemci verimliliği sayesinde daha uzun pil ömrü olması
    7- WiFi 6 desteği
    8- Video çekimlerinde stereo ses kaydı özelliği
    9- 256 GB depolama seçeneği
    10- QuickTake video özelliği
    11- Çift sim ve E-sim özelliği

Eksi olarak ise 3D Touch gitmiş, yerine Haptic Touch gelmiş.

Aslında hiç de fena olmayan geliştirmeler var fakat Türkiye fiyatı biraz hayal kırıklığı oldu benim gibi 4.000-4.500 TL civarı bekleyenler için.

Edit: GSMArena ve Epey.com RAM’i 3GB, pili de 1821 mAh olarak girdiler.
    Pil 8’le aynı. Testlerde A13-A11 farkını göreceğiz bakalım ne kadar verimli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 16 Nisan 2020; 15:10:9 >

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Satış fiyatı $399 USD orada. Eyaletin kendisi vergi alıyorsa $480'e kadar çıkar.
  • iphone 8 kullandım 1 sene pil konusunda A13 le fazla bir fark olcagını sanmıyorum max 1saat genel bir kulanıcı isen sıkıntı yaratır. batarya memnum edermi görecez.
  • yeni bir telefon kasası beklemiyordum malum eski SE iphone 5 kasasını kullandı ama ekran biraz daha küçük olaydı çok iyi olacaktı, vallahi bıktım tablet gibi telefonlar görmekten. tablet alacak olsam zaten tablet alırım telefon bu alıp cebimize koyacağız tek elimizde tutacağız. ne yapayım 6-7 inch ekranı tabletler zaten 7.9 inch. hayatını elindeki telefona bağlamış 7/24 kafası aşağı bakanlar için büyük telefon yapılsın karşı değilim herkesin kendi seçimi ama telefondan çok etrafı ile ilgilenen telefondan çok hayatını dış dünyada yaşayanlar içinde küçük telefonlar olmalı 4-4.5 inch civarlarında..
  • Benım ıcın tek onemlı husus telefonda kamera. Sizce 11 mi düşünmeli yoksa bunu mu almalı ? Oyun,uygulama vs ugrasmıyorum,tek husus kamera. Ne tavsiye edersiniz ?
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Tek husus kamera ise 11 ama yurt dışı olacağınız varsa Google pixel serisi, one plus serisini de tercih edebilirsiniz.
    Ama Türkiye derseniz bu fiyatlar çalmadan direk 11 derim.

Tek önemli husus kamera ise 11 daha iyi olur. 11'in geniş açı lens ve gece modu avantajları da var.
    SE'deki kamera XR'ın kamerasına denk geliyor.

Bu arada sadece kamera için alacaksanız Android'de daha uygun fiyata kamerası iyi modeller var. Çok hakim değilim Android telefonlara ama Xiaomi Mi Note 10 ve Huawei P30'un kamerası gayet iyi diyorlar. 4.600 TL civarında fiyatları.
  • Taviyeler için teşekkürler arkadaslar. Android telefon dusunmuyorum ıphone boyle bir telefon yapmısken biraz arastırma ve uygunsa alma modundayım. Hayatımda bir kere ıphone kullandım o da ılk SE serisiydi. Tadı damagım da kaldı diyebilirim.

Bu telefona 5299 vermişken 1600 daha koyup ıphone 11 64 gb almak aklımı çelmiyor değil. Tekrar teşekkürler biraz daha düşüneceğim..)
    kamera performansına bakıp karar verırsın muhakkak iphone 11 se karsılastırmaları olur :)
  • Şu lanet vergi bu kadar olmasa ne olur sanki yoksa telefon alınacak fiyata bak efsane.

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]

• Eski kasaya yeni motor sıfır yenilik sözde ucuz.
    XR’ın fiyatının düşürülmesi lazım, bu telefondan farkı face id ve ekran kasa oranı onun harici işlemciside eski kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 16 Nisan 2020; 16:1:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.