Şimdi Ara

Apple iPhone X, 64 GB, Gümüş 6649 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
3.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yenisi 10-12 bin tl den çıkacak yenisinden pek farkı olmayan telefon için 6600 ucuz millet daha nerede bulacak bu fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok üzgünüm ama herkes beyhude konuşuyor. İsteyen istediğini alır, kriz kimisine vurur kimisine vurmaz. Bu telefonlar kiminin 4 maaşıdır kiminin maaşının çeyreğidir. Boşuna nefes tüketmeyin bunlar subjektif tercihlerdir. Başkalarının hayatını kendi gerçeklerinizle değerlendirmemelisiniz. Bu arada burada önerilen hiç bir telefon Note 9 da dahil geçen senenin iPhone X'i kadar güçlü değil. Önyargılarınız gözlerinizi kör etmesin hiç bir marka yok yere zirveye çıkmaz hiç biri de yok yere batmaz. Çok mu pahalı geliyor? Almazsınız olur biter. Piyasada zaten ucuz telefon yok. Kimse kendisi bir şeyi seviyor ya da sevmiyor diye diğerlerini de buna ikna etmek zorunda da değil. Sözüm kimseye değildir. Ben de zamanında insanların verdikleri kararları çok eleştirdim. Şu anda dünyanın en boş işlerinden biri olduğunu görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkon

Arkadaşlar çok üzgünüm ama herkes beyhude konuşuyor. İsteyen istediğini alır, kriz kimisine vurur kimisine vurmaz. Bu telefonlar kiminin 4 maaşıdır kiminin maaşının çeyreğidir. Boşuna nefes tüketmeyin bunlar subjektif tercihlerdir. Başkalarının hayatını kendi gerçeklerinizle değerlendirmemelisiniz. Bu arada burada önerilen hiç bir telefon Note 9 da dahil geçen senenin iPhone X'i kadar güçlü değil. Önyargılarınız gözlerinizi kör etmesin hiç bir marka yok yere zirveye çıkmaz hiç biri de yok yere batmaz. Çok mu pahalı geliyor? Almazsınız olur biter. Piyasada zaten ucuz telefon yok. Kimse kendisi bir şeyi seviyor ya da sevmiyor diye diğerlerini de buna ikna etmek zorunda da değil. Sözüm kimseye değildir. Ben de zamanında insanların verdikleri kararları çok eleştirdim. Şu anda dünyanın en boş işlerinden biri olduğunu görüyorum.
    Helal olsun reelde de tanimak isterdim sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• x fiyatı 6.554 TL ye indi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.