Şimdi Ara

Apple iPod aldım ama fiyatı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar renkli ekran, video player özelliği var. .WMA, .MPG uzantılarını da oynatabiliyor. 2 GB ve kulaklık, şarj adaptörü, USB kablosu da yanında. Telefon rehberi, text (yazı), ses kaydı, radyo fln ne istesem var. Video player görevi görmesi de çok iyi.

Fiyatı 175 YTL, nasıl?

• senin aldığın orjinal ipod değil.çin malı çakma ipod.Çünkü ipodların hiçbir modelinde ses kaydı yoktur...fiyat konusuna gelince 150 ila 175 arası alıcı buluyorlar.bilgine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: free_boy

Evet arkadaşlar renkli ekran, video player özelliği var. .WMA, .MPG uzantılarını da oynatabiliyor. 2 GB ve kulaklık, şarj adaptörü, USB kablosu da yanında. Telefon rehberi, text (yazı), ses kaydı, radyo fln ne istesem var. Video player görevi görmesi de çok iyi.

Fiyatı 175 YTL, nasıl?

arkadaş aldığın şey fake ipod bu yüzden ucuz
  • o apple ipod değilki çin malı ipodama genede güzeldir sen memnunsan iyidir fiyat da fena değil güle güle kullan

iyi ramazanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ur2cool

o apple ipod değilki çin malı ipodama genede güzeldir sen memnunsan iyidir fiyat da fena değil güle güle kullan

iyi ramazanlar
    Kakaladılar mı diyosunuz yani?

Ama çok güzeellll...
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_boy

Kakaladılar mı diyosunuz yani?

Ama çok güzeellll...

Alıntıları Göster
    yoo aslında iyidir bir ara bende almayı düşünmüştüm bile. sen memnunsan sorun yok iyi günlerde kullan

• quote:

yoo aslında iyidir bir ara bende almayı düşünmüştüm bile. sen memnunsan sorun yok iyi günlerde kullan

Alıntıları Göster
    İnşallah memnun kalırım, daha almadım. Ama 2 GB ve o fiyata, bir de o kadar özellik gerçekten müthiş geldi bana. Ama garantisi yok, aldığım yerin sahibini tanıyorum o yüzden. Orijinal iPod olamaz mı yani kaçak fln?

• quote:

İnşallah memnun kalırım, daha almadım. Ama 2 GB ve o fiyata, bir de o kadar özellik gerçekten müthiş geldi bana. Ama garantisi yok, aldığım yerin sahibini tanıyorum o yüzden. Orijinal iPod olamaz mı yani kaçak fln?

Alıntıları Göster
    hayır mümkanatı yok... ama madem almadın onu sakın almaya çalışma 200 e çok daha iyi birşeyler alabilirsin istersen msn ime gel ordan yardımcı olayım: midnight_crasher@hotmail.com

• quote:

hayır mümkanatı yok... ama madem almadın onu sakın almaya çalışma 200 e çok daha iyi birşeyler alabilirsin istersen msn ime gel ordan yardımcı olayım: midnight_crasher@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Peki görünüşü benziyormu? Yoksa üstünde tokai filan yazıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartified

Peki görünüşü benziyormu? Yoksa üstünde tokai filan yazıyormu

Alıntıları Göster
    Ya görünüşü aynı, elma var üstünde (apple ın simgesi) ve dikkatle baktım gerçek ipodla herşey aynı.

ur2cool ekledim hocam, görüşelim..

• quote:

Ya görünüşü aynı, elma var üstünde (apple ın simgesi) ve dikkatle baktım gerçek ipodla herşey aynı.

Alıntıları Göster
    quote:

gerçek ipod'da arkasında laserle yazılmış ipod yazısı apple logosu hafıza seri no üretim yeri tasarım yeri yazar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

gerçek ipod'da arkasında laserle yazılmış ipod yazısı apple logosu hafıza seri no üretim yeri tasarım yeri yazar...

Alıntıları Göster
    eğer bundan almayı düşünüosan video özelliğini bence unut ama diğerleri ii.çünkü kalitesi inanılmaz düşük.bwenim arkadaşımda almıştı 1 hafta sonra. hevesini kırmak gibi olmasın ama sen gene bi düşün.ç

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Alıntıları Göster
    ayrıca radyo yoktur,kumanda tekerleğide dokunmatiktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

ayrıca radyo yoktur,kumanda tekerleğide dokunmatiktir.

Alıntıları Göster
    şunların bi resmi varmı ya çok merak ettim
  • quote:

şunların bi resmi varmı ya çok merak ettim

Alıntıları Göster
    tekerlek fln yok bunlarda .dokunmatik deil yani.yuvarlak yapmışlar aynı ipod gibi ama tıklıosun.

gittigidiyorda full satıloar bunlardan!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

tekerlek fln yok bunlarda .dokunmatik deil yani.yuvarlak yapmışlar aynı ipod gibi ama tıklıosun.

gittigidiyorda full satıloar bunlardan!!!

Alıntıları Göster

bunlardan diyo zannedersem arkadaş!!
  • quote:

bunlardan diyo zannedersem arkadaş!!

Alıntıları Göster
    way iyiymiş hiç yoktan

• quote:

way iyiymiş hiç yoktan

Alıntıları Göster
    ama dediğim gibi video kalitesi çok çok kötü ama mp3 ve foto izlemel için ii denilerbilir
  • quote:

ama dediğim gibi video kalitesi çok çok kötü ama mp3 ve foto izlemel için ii denilerbilir

Alıntıları Göster
    daha almadıysan şanslısın.. hiç alma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

daha almadıysan şanslısın.. hiç alma..

Alıntıları Göster
    kötü ama olsun yinede hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.