Şimdi Ara

Apple iPod Classic 80gb 5. nesil Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz 5. nesil ipod classic 80 gb. Geçen aldım daha 2. el olarak. Geldiğinde hiç bir sıkntı yoktu. Bazı şarkılar vardı içinde. Ben onları itunes kullanarak sildim. Daha sonra bütün müzik arşivimi bir gece boyunca attım ipod'a. Ertesi gün bazı albüm coverlarda sorun olduğunu farkettim. Düzeltmeye çalıştım olmadı. İyice karıştı işin içinden çıkamayınca komple bilgisayardan biçimlendirdim ipod'u. Daha sonrada direk fiziksel olarak fabrika ayarlarına döndürdüm bi kaç kez. Sıkıntı ondan sonra başladı. Artık itunes'u açınca ipod'da bağlıysa PC'ye itunes takılıyor. Sadece bir kez takılmadı. Bi mesaj aldım, itunes bozuk bir cihaz algıladı düzeltsin mi, update edilsin mi diye. Tamam dedim ama yine takıldı işlem bitmeden. Şimdi ipod'u pc'ye bağladığımda önce yazı çıkıyor "sorun algılandı taramadan devam et, tara ve düzelt" diye. Hepsini denedim ama bir türlü sorun düzelmedi. Hatta bazı yerlerde usb hatırlar cihazlardan sil ipod'u bile diyordu. Ben pire için yorgan yaktım komple PC'yi formatladım. Arkadaşımda nano var onun bilgisayarından açtım itunes'u olmadı olmadı olmadı. Bir türlü çözemedim. Sorun yüzde 90 software. Bilgisi olan yardım edebilecek biri var mı? 150 liraya aldığım aleti kaç haftadır kullanamıyorum. Çok teşekkürler yardımlarınız için.

• Yokmu koca forumda yardımcı olabilecek vay be.
  • bende de şöle bır sorun oldu sana yardımcı olamam ama belkı sen abna olursun..aynen bende 2.el aldım ve ıcınde şarkıalr vardı..kendı pc dekı şarkıları atmaya calıstım ama ıtunes uzerınde ıpod da hıcbır ıslem yapamadım..ipod un ıcındekılerıde sılemıyorum bende atamıyorum.ipod dakı şarkılara ıtunes uzerınden tıklayamaıyorum bıle..reset attım sonuc vermedı..ne yapabılırım sızce??siz nasıl bıcımlendırdınız?
  • Geçmiş olsun şunu yap.Yeni ipod algılandı düzeltilsinmi dediği zaman evet de,hata verene kadar bekle hata verdiği zaman ipod'u pc ile bağlantısı çek yani usb bağlantısını, sonra ipod reset atacaktır reset attığı zaman açılacaktır bağlantı şeması gelecektir ipod ekranında tekrar bağla ipod'u pc ile ve yüklemeyi bitirmesini bekle
  • bu sefer şöyle oldu: taramadan decam et, tara ve düzelt çıktı. tara ve düzelt dedim. taradı ve düzeltti. sonra itunes'u açtım. itunes takıldı. dediğiniz gibi usb'den .ıkarttım disconnect yazısının altı doldu. tekrar taktım usb'yi ama itunes aynı şekilde kaldı. olöuycak heralde atıcaz en son çöpe:D
  • itunes güncellmi?
  • Arkadaşlar problemimi çözdüm. Öncelikle bilgisayar üzerinden itunes'u kaldırdım tamamen ve ipod'a biçimlendirme yaptım. Daha sonra tuşlarını kullanarak reset attım. Ve en önemli kısım, iPod'u tekrar bilgisayara bağlamadan önce mutlaka duvar şarjına bağlamanız lazım bir kere. Bilgisayara bağlamadan önce bunu sadece bir kerede olsa yapmanız gerekiyor. Daha sonra en son sürüm itunes'u yükledim. Ve hiç bir sıkıntım kalmadı. Bunu söyleyen arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syallius

Arkadaşlar problemimi çözdüm. Öncelikle bilgisayar üzerinden itunes'u kaldırdım tamamen ve ipod'a biçimlendirme yaptım. Daha sonra tuşlarını kullanarak reset attım. Ve en önemli kısım, iPod'u tekrar bilgisayara bağlamadan önce mutlaka duvar şarjına bağlamanız lazım bir kere. Bilgisayara bağlamadan önce bunu sadece bir kerede olsa yapmanız gerekiyor. Daha sonra en son sürüm itunes'u yükledim. Ve hiç bir sıkıntım kalmadı. Bunu söyleyen arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum.

Şu ilaveleri yapayım:

Albüm kapaklarını 300x300 yap, böylece kapaklar daha güzel olur, farklı boyutlar ipodu yavaşlatır.
    İtunes ipodu bağlayınca otomatik açılsın, ayarı ona göre yap.
    ipod bağlantısını hem itunes hem de usb'den kes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.