Bildirim
apple ıpod nano 8GB(4. nesil) MI ? - creative zen xfi 8GB MI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
xfi 8 gb tabii ki ikisi arasından,açıklamaya hiç gerek yok artıları çok daha fazla yani ikisi arasından asla ipodu seçmem... -
Nano'nun neyi cazip geliyor ki? Ses kalitesi, Şarj, Ekran boyutu,Artırılabilir hafıza,kulaklık farkı,radyo,dahili hoparlör,ses kaydı. Aradaki farklar bunlar. -
Ben saymaya üşendim -
Aynı iki ürün arasında kaldım hatta 16gb ipod düşünüyordum.. daha önce ipod nano 2gb 1g kullandım..
Fakat seçimim Creative'den yana oldu..
-
Bir arkadaşımda x-fi vardı denedim, ses kalitesi oldukça iyi geldi bana. ipod deneme şansım da oldu. Kutu içinden çıkan kulaklığı vs düşünürsek bence de creative daha iyi bir tercih olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 1 Temmuz 2009; 19:22:28 > -
Apple iPodlar creative ye nazaran cok daha uzun ömürlü oluyor. Creativede kullandım iPodda kullandım.. Keşke daha önce iPod alsaydım dıyorum. Boşuna Creavitenın nazını çekmiş durmuşum zamanında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X