Şimdi Ara

Apple iPod nano modelini de yeniledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Apple iPod nano modelini de yeniledi

Bak şimdi, savaş açtığının farkındamısın bey Nokia.
  • Ne yalan söyleyim farklı kulvardaki cihazlar olmasına rağmen resimleri görür görmez aklıma ilk Lumia geldi. :))

• Steve gitti... Apple nereye gidiyor orası tartışılır :)

• Eskiden birçok markanın minik telefonları vardı, koysalar ya suna telefon özelliği :) Varsın kamerası vs. olmasın, gps'i olmasın, wi-fi olmasın! Gerekirse sms bile yazamayalım küçük ekrandan dolayı! Ama "alo" desin :)

• Apple herhalde nokia lumia sersini incelemis tasarımı yaparken baksanıza nokia lumia serisine nekadar cok benziyor bunu göz göre göre yapan aple olmamalı bence tasarımcılar biraz yaratıcı olsun dogadan alınacak bir cok sey varken nokia gibi firmanın telefon icin kullandıgı tasarımı sen kendinde kullanıyon nerede yaratıcılık söyleyin bana simdi samsung apleden sunu caldı bunu caldı diyorlardı artık apple sundan neyi bundan neyi caldı artık aple steve jobs gidince kan kaybetmeye basladı adamlar isine özenmiyor hiçmi bu adam bunların rüyasına girmiyor yakında apleye hem samsung hem sony hemde nokia dava acar merak etmeyin

• Lumia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

Apple herhalde nokia lumia sersini incelemis tasarımı yaparken baksanıza nokia lumia serisine nekadar cok benziyor bunu göz göre göre yapan aple olmamalı bence tasarımcılar biraz yaratıcı olsun dogadan alınacak bir cok sey varken nokia gibi firmanın telefon icin kullandıgı tasarımı sen kendinde kullanıyon nerede yaratıcılık söyleyin bana simdi samsung apleden sunu caldı bunu caldı diyorlardı artık apple sundan neyi bundan neyi caldı artık aple steve jobs gidince kan kaybetmeye basladı adamlar isine özenmiyor hiçmi bu adam bunların rüyasına girmiyor yakında apleye hem samsung hem sony hemde nokia dava acar merak etmeyin

az dusunursen ipod nanonun uzatilmis hali ona bakarsan lumniar ipod nanonun uzatilmis modeli diyebiliriz once 5. Nesil nano vardi cunki

• Arkadaşlar bilen var mı bu yeni çıkan ipod nano ve touchlarda kutu içeriğinde earpods kulaklık içerisinde olacak mı yoksa ayrıca satın mı alacağız...

• quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

Apple herhalde nokia lumia sersini incelemis tasarımı yaparken baksanıza nokia lumia serisine nekadar cok benziyor bunu göz göre göre yapan aple olmamalı bence tasarımcılar biraz yaratıcı olsun dogadan alınacak bir cok sey varken nokia gibi firmanın telefon icin kullandıgı tasarımı sen kendinde kullanıyon nerede yaratıcılık söyleyin bana simdi samsung apleden sunu caldı bunu caldı diyorlardı artık apple sundan neyi bundan neyi caldı artık aple steve jobs gidince kan kaybetmeye basladı adamlar isine özenmiyor hiçmi bu adam bunların rüyasına girmiyor yakında apleye hem samsung hem sony hemde nokia dava acar merak etmeyin

az dusunursen ipod nanonun uzatilmis hali ona bakarsan lumniar ipod nanonun uzatilmis modeli diyebiliriz once 5. Nesil nano vardi cunki

sen şimdi ipod nano 5 th ile lumia serisinn tasarımı benziyor mu diyorsun??

• quote:

Bu aletin genel tasarımı zaten ipod nanı 4, 5.nesil'e benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

sen şimdi ipod nano 5 th ile lumia serisinn tasarımı benziyor mu diyorsun??

Yahu arkadas yukarıdaki tasarımla senin dedigin sey bir birini tutmuyor nokia lumia serisinin öyle oldugunu nasıl düşünürsün apple zaten ne yapsa herşey ona ait iphone 4 bile sonyden calıntı tasarımla cıktı birde konusuyorsunuz apple ve nokia samsug davaları yakında cıkacak cünkü bariz apple kopyalamıs tasarımı anlayan zaten anladı olanı biteni

• yıllar yıllar önce 30gb ipod 5.nesil sahibiydim klasik siyah olan. o karizmayı göremedim bunlarda.Gerçi touch serisi güzel ama akıllı tel sahiplerine ne kadar gerekli tartışılır bence israf
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

al işte hep aynı şeyler aynı şey bi kamera koyar şuna insan

bende 5. nesil ipod nano var kamerasını ilk aldığım zaman bir heves kullandım onun dışında hiç kullanmadım çok luzum değil kaldı ki artık herkesin kameralı bi teli war ihtiyaç duyarsa onla çeker bu alet sadece müzik dinliceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

yıllar yıllar önce 30gb ipod 5.nesil sahibiydim klasik siyah olan. o karizmayı göremedim bunlarda.Gerçi touch serisi güzel ama akıllı tel sahiplerine ne kadar gerekli tartışılır bence israf

Aynen katiliyorum size iPod deyince aklima hep dokunmatik tekerlek gelir :)Hele o tiklama ve sarmalardaki ses :) Eski iPodlari kullanmak zevkliydi.Ben hala iPod videomu severek kullaniyorum.Hatta iPhone ye klasik iPod Gorunumlu bir muzik calar programi ciksa baya tutar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Bu aletin genel tasarımı zaten ipod nanı 4, 5.nesil'e benziyor.

Alakası bile yok.

5.nesil:

Bu arada bir sonrakinde tasarım aynı kalır, yanına kamera gelir, 4'den 5'e geçişte olduğu gibi diye düşünüyorum.

• Tasarım gerçekten kötü bu sefer.Bu kadar fazla ve gereksiz renge gerek varmıydı ?

• Türkiye'ye ne zaman, hangi fiyattan gelir?
  • elma müzik çalar işinde gerçekten iyi ama telefon işinde artık başarılı değiller.

• Apple iPod nano modelini de yeniledi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.