Şimdi Ara

Apple kendi kredi kartını tanıttı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shkoksal

Adamlar kredi kartını bile yeni bir icatmış gibi tanıttı ya la :)
    Elbette. Ne de olsa Dunya gezegenindeki tum teknolojiler kendileri tarafindan icat edilmistir. Baska hickimse birsey icat etmemistir, etme curetini gosterememistir.
  • İninal gibi kartlara aylik ucret oduyorsunuz, bu adamlar tamamen ücretsiz yapmış bunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple Pay gelsin bana yeter ya gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muticoo kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj sayesinde Cupertino merkez card projesini rafa kaldırdı. :)

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    ingilizcen yok mu. no fees diyor

• Apple marka hamburger de istiyorum.
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Pek yok. Beğenen 28 kişinin de yok, mazur görün bizi, buz kestik.

• bankamatiklerde geçiyor mu
  • Apple card olayından ziyade apple pay kullanıma acılsa yeter. sonucta kredi kartı veya ön ödemeli kart sıkıntısı yok vatandasta. Elbette apple cardda alınabilse guzel olur. Ama önemli olan apple pay kullanabilmek.
  • Aslinda cok mantikli

Her alisverise karsilik belli bir oranda iadenin yaninda market kuponu da verebilirler

Android uzerinden anlatayim misal gittim 100tlye mont aldim google kartla ödedim bana 5tl play store kredisi versinler gibi

• bunun kart aidatı aylık felan olabilir. apple bu haftalık yapmadık sizin için diye açıklama bile yapar

• Şimdi Türkiye’de Apple Pay yok biz bu kartı temassız ödeme şeklinde kullanamayacağız ama bunun fiziksel halini Türkiye’de kullanabilecek miyiz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muticoo kullanıcısına yanıt
    Benim de ihtiyacım yok hiçbir zaman da kullanmayacağım ama PayPal kart da durum farklı. Orada PayPal hesabına bir entegrasyon olduğu için Türkiyede kullanılmadı diye biliyorum.

• Amazon ve bazı diğer finansal kuruluşlar, Chase veya Capital One gibi, zaten yıllardır metal kredi kartları kullanıyorlar ve kartın on yüzünde sadece isminiz yazıyor. Arka yüzünde ise kart numarası, son kullanma tarihi ve güvenlik kodu bulunuyor. Zaten olan şeyleri yeni gibi göstermeyi bıraksın Apple artık. Sanırsın adamlar keşfetti kredi kartını.

• Darklesss D kullanıcısına yanıt
    fiziksel e gerek yokki, apple pay ile kullanırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Amazon ve bazı diğer finansal kuruluşlar, Chase veya Capital One gibi, zaten yıllardır metal kredi kartları kullanıyorlar ve kartın on yüzünde sadece isminiz yazıyor. Arka yüzünde ise kart numarası, son kullanma tarihi ve güvenlik kodu bulunuyor. Zaten olan şeyleri yeni gibi göstermeyi bıraksın Apple artık. Sanırsın adamlar keşfetti kredi kartını.
    n26 ve revolutta var bu bahsettiğiniz olay mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

fiziksel e gerek yokki, apple pay ile kullanırız
    apple pay kullanılan ulkelerde zaten kullanıcılar fiziksel olarak değil de wallet uzerinden kart olusturma yapılabilecekmiş. aslında bunu mesela bizdede aktif etseler fiziksel dediğiniz gibi olmasına bile gerek yok ve bunu temassız ödemelerde kullandırtsalar. al sana apple pay işte :)
  • "Sanki Apple keşfetti kredi kartını" lafından bıkmamış insanlar.. yahu keşfetsin keşfetmesin, mis gibi hizmet. hemde bedava. beğenen kullanır, beğenmeyen kullanmaz..
  • Apple kart armut kart filan anlamam ben
    Param nakittir kredi mredi karti kullanmam bankalarla da isim olmaz
    nakit paraninda gecmedigi yerden alisveris yapmam
    Giderim mobilyaciya oturma grubu 5bin der nakit 3bin pesin derim 3.5k ya anlasirim oderim cikarim

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Aidat yok. :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.