Anlaştık o zaman . Bu paylaştığımız sorunlar bir tarafa, olur-olmaz açtığı patent davaları sebebiyle Apple'dan nefret etmeye başladım artık, şahsi boykot uyguluyorum kendisine; üstelik bir mac kullanıcısı olduğum halde...
quote:
Orijinalden alıntı: tunlab
ben geçmedim lion a halen SL kullanıyorum, zaten ben 10.7.4 çıkmayana kadarda geçmem, hem bazı programlar halen lion'a uyumlu hale getirilmedi, mesala ableton live açıklama yapdı SL'e geçmeyin bekleyin diye..
İşte kafamı kurcalayan sorunun cevabını buldum. En azından öyle sanıyorum ben daha çok müzik prodüksiyonu ve cad cam için (sistemi oldukça zorlayacak modellerimiz oluyor bu konuda) Z0M3Q almayı planlıyorum 17inch olan model şu an storelarda SL yüklü versiyonu var lion yüklüler gelene dek beklesem mi update olayına mı girsem diye soruyorum sizlere ? Yoksa SL müzisyen ve mühendis adamın işini fazlası ile görüyor zaten lion şu an için gereksiz mi dersiniz ne dersiniz arkadaşlar? (Heyecanıma verin biraz çaylak forumcular gibi yazdım ama :D )
quote:
Orijinalden alıntı: acemielektrocu
quote:
ben geçmedim lion a halen SL kullanıyorum, zaten ben 10.7.4 çıkmayana kadarda geçmem, hem bazı programlar halen lion'a uyumlu hale getirilmedi, mesala ableton live açıklama yapdı SL'e geçmeyin bekleyin diye..
İşte kafamı kurcalayan sorunun cevabını buldum. En azından öyle sanıyorum ben daha çok müzik prodüksiyonu ve cad cam için (sistemi oldukça zorlayacak modellerimiz oluyor bu konuda) Z0M3Q almayı planlıyorum 17inch olan model şu an storelarda SL yüklü versiyonu var lion yüklüler gelene dek beklesem mi update olayına mı girsem diye soruyorum sizlere ? Yoksa SL müzisyen ve mühendis adamın işini fazlası ile görüyor zaten lion şu an için gereksiz mi dersiniz ne dersiniz arkadaşlar? (Heyecanıma verin biraz çaylak forumcular gibi yazdım ama :D )
ben henüz üzerinde lion olan bilgisayarın alınmaması gerektiğini düşünüyorum. kullandığım programların yarısı lion'da ya çöküyor, ya da inanılmaz yavaş çalışıyor. bu belki apple'ın hatasıdır yeni sistemi programları aynı şekilde çalıştıracak şekilde kuramadığı için, ya da program geliştiricilerinin hatasıdır, yeni sistemin çıktığını göre göre zamanında update'ler çıkarmadıkları için.
sonuç olarak lion 30 dolar gibi ufak bir para appstore'da, bence biraz daha oturana kadar beklemek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: bomert
quote:
Orijinalden alıntı: acemielektrocu
quote:
ben henüz üzerinde lion olan bilgisayarın alınmaması gerektiğini düşünüyorum. kullandığım programların yarısı lion'da ya çöküyor, ya da inanılmaz yavaş çalışıyor. bu belki apple'ın hatasıdır yeni sistemi programları aynı şekilde çalıştıracak şekilde kuramadığı için, ya da program geliştiricilerinin hatasıdır, yeni sistemin çıktığını göre göre zamanında update'ler çıkarmadıkları için.
sonuç olarak lion 30 dolar gibi ufak bir para appstore'da, bence biraz daha oturana kadar beklemek lazım.
Çok teşekkür ederim arkadaşım Snow Leopard en mükemmeli gibi görünüyor benim için :) Ki dediğin durumdan ötürü şüphelerim vardı Lion ile ilgili beklemeyip SnowL. alma kararı verdim :)
'' HDMI ya da optik ses çıkışı kullanıldığında sistem sesinin çalışmasına engel olan sorun düzeltildi. '' Bu sorunu düzeltelim derken şimdi hepten batırdılar. Macbook umu harici monitöre bağlayamıyorum. Görüntü vermiyor. Ekran no signal diyip diyip duruyor. Şaka gibi. Ilk bende sorun sandım amahttps://discussions.apple.com/thread/2180106?tstart=0 apple ın kendi support sitesinde sadece bu konuyla alakalı 22 sayfalık bir konu var herkes aynı sorunu yaşıyor ama apple daha bi halt yapmadı.
WiFi Sorunu Vardı Bende. Düzelir Heralde Bundan Sonra.
Ben 13.3 inc i7 macproda kullaniyorum lion sistemi.Acilistaki gecikmeler haric bir sorunum yok gayet basarili bir sistem.
Sistem açılması yavaşladı çoğu kişi hdmi üzerinden ses transmit edemiyor, wifi sorunu yaşıyor ya da hiç görüntü alamıyor. Ne zaman gelecek patch ffffs :(
Ben SL yi formatladim. Sonra bi temiz lion kurdum. Kurduktan sonra SL time machine den migrate yaptim. sorunsuz stabil kullaniyorum. Bir ilk kurdugum gun indexlemeden dolayi cok yavaslamisti arada. O is bitince yaaslikta bitti tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme