Bildirim
Apple Mac Pro tekerlek kitinin Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O paraya adam tutup taşıttırırız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Türkiyede ucuz şeyler dudak uçuklatıyor artık haber değeri yok.
-
3D YAZICI İLE YADA BAŞKA BİR FİRMAYA DAHA UCUZA YAPTIRA BİLİRİZ O PARAYA 4 TEKER ALMAK YANINDA USTADA HEDİYE OLSA GEREK
-
Lastiğin kendisi 20$ gerisi Apple Vergisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 28 Haziran 2023; 23:06:25 >
-
Ferrarinin tekerleğini alamıyorduk şimdi Mac Pc nin tekerliğini alamıyoruz. Teşekkürler uzun adam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonra koyun sürüsü diyince ağlayıp böğürüyorlar :D
-
Bu tekerlek 2.300TL olsaydı kanımca bu fiyata bile laf edenler çıkardı.
-
"Ürünün ABD fiyatının ise 699 dolar olduğunu belirtelim." denmiş haberde. Minik sıradan bir teker için 175 dolar verme zaten. Doların 1 milyon lira (eksi para ile) olduğu zamanlar bile verilmez. 2 lira olduğu zamanlar bile verme. Bu tekerlerin ederinin inanılmaz üstü bir fiyat olan 700 dolara satılmasının en önemli sebebi Apple'ın insani duyguları manipüle ederek güttüğü düşük maliyet-yüksek kar politikası. Apple'ın avukatlığını yapmadan önce biraz daha düşün.
-
Kış lastiği fiyatı da alabilir miyiz?
-
Hep derim apple = keriz silkeleyici. Arkadaşlar markaya para veriyorsunuz ürüne değil. :)
-
"Mac Pro’nuza hareket kabiliyeti" katar derken bu paraya mutfağa gider bulaşıkları dizer, çamaşırları asar vs.. demek istemiş hep yanlış anlıyorsunuz.
-
O fiyatta çok zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple'ın avukatlığını yapmayacağım fakat şu güzel tarafı da anlatayım. Bu yıl Mac Studio m1 max aldım. Profesyonel olarak stüdyoda kulllandığım için performansı ile ilgili soru işaretleri vardı kafamda. Onlarca program ve plugin kullandığım için kurulumu resmen 15 güne zor bitirdim. Ürünü sahada deneme şansım olmayacaktı 14 günlük iade sürecinde (bu bile müthiş bir satış sonrası desteği) Aradım kendimi tanıttım, ne işle uğraştığımı anlattım. Beni daha yerkili birine aktardılar, tatlı bir sohbet sonrası bana 14 gün daha ek iade süresi verdiler!!! Bu zaman zarfında uzun uzun denedim aleti ve beni tatmin etmedi. İade ettim m1 ULTRA modelini aldım. Evet pahalılar ama göze görünmeyen birçok noktada da harika bir firma.. Hımm ama şu tekerlek konusunda işin suyunu 10 kere çıkarmışlar...
-
AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
-
Yıl olmuş 2023, hala Apple kullanan var mı? :)))))
-
ne yaptım 1-2 dolar maliyetli bir tekerlek. sanırsın gümüşten yapılmış.
O paraya adam tutup taşıttırırız
|
"Ürünün ABD fiyatının ise 699 dolar olduğunu belirtelim." denmiş haberde. Minik sıradan bir teker için 175 dolar verme zaten. Doların 1 milyon lira (eksi para ile) olduğu zamanlar bile verilmez. 2 lira olduğu zamanlar bile verme. Bu tekerlerin ederinin inanılmaz üstü bir fiyat olan 700 dolara satılmasının en önemli sebebi Apple'ın insani duyguları manipüle ederek güttüğü düşük maliyet-yüksek kar politikası. Apple'ın avukatlığını yapmadan önce biraz daha düşün.
|
Hep derim apple = keriz silkeleyici. Arkadaşlar markaya para veriyorsunuz ürüne değil. :)
|
Sonra koyun sürüsü diyince ağlayıp böğürüyorlar :D
|
700 dolar olması uygunmuş gibi yorum yapmanız çok tuhaf. iPhone 13 fiyatına 4 adet teker almak mantıklı mı?
|
Apple'ın avukatlığını yapmayacağım fakat şu güzel tarafı da anlatayım. Bu yıl Mac Studio m1 max aldım. Profesyonel olarak stüdyoda kulllandığım için performansı ile ilgili soru işaretleri vardı kafamda. Onlarca program ve plugin kullandığım için kurulumu resmen 15 güne zor bitirdim. Ürünü sahada deneme şansım olmayacaktı 14 günlük iade sürecinde (bu bile müthiş bir satış sonrası desteği) Aradım kendimi tanıttım, ne işle uğraştığımı anlattım. Beni daha yerkili birine aktardılar, tatlı bir sohbet sonrası bana 14 gün daha ek iade süresi verdiler!!! Bu zaman zarfında uzun uzun denedim aleti ve beni tatmin etmedi. İade ettim m1 ULTRA modelini aldım. Evet pahalılar ama göze görünmeyen birçok noktada da harika bir firma.. Hımm ama şu tekerlek konusunda işin suyunu 10 kere çıkarmışlar...
|
Lastiğin kendisi 20$ gerisi Apple Vergisi.
|
Kış lastiği fiyatı da alabilir miyiz?
|
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj düzenleme
- instagram aktiflik kapatma
- instagram arka plan beyaz yapma
- youtube reklamsız izleme
- en iyi apk siteleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X