Şimdi Ara

Apple Macbook Air Kullanıcıları (Early 2015 - Broadwell) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
11
Favori
20.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1800'e çok iyi hocam. Temiz kullanılmışsa, menteşesi sağlamsa, retina ekran olmayışı sizi üzmeyecekse daha iyisini bulamazsınız. Dediğiniz her şeyi rahat yapar performansı üzmez.
  • Arkadaşım macbooku aldı. Klavye amerikan ne yapmalı? bir d ekılıf slikon çanta önerilerini bekliyoruz. Dikkat edilmesi gereknler vs..
  • Ronguman kullanıcısına yanıt
    İngilizce klavyeyi Türkçe klavyeye çeviren silikon klavye koruyucuları var, klavyenin Türkçe olması önemliyse ondan alabilirsiniz. Ya da yazı yazarken ç için option+c tuşuna, ş için option+s tuşuna basarak kullanacaksınız.

Hard case'ler koruyucu oluyor, içi yumuşak çizmeyecek bir kılıf tercih edebilirsiniz.

Şarja dikkat edin. Sürekli tak çıkar batarya ömrünüzü kısaltır. Genelde %20'nin altına düşmeden şarja takarsaniz batarya sağlığı korunur. Şarjı %100 iken prize takılı ise batarya kullanılmamış olur. Diyelim bir yere gidecek %100 iken çantaya attı götürdü, gittiği yerde bilgisayarı açmadan tekrar prize bağladı, bu şekilde şarj döngünüz artmaz ve batarya uzun ömürlü olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduğunuz için teşekkur ederim

• Ben de Pro ile arasında kalmıştım,fiyat farkı çok fazla geldi ondan dolayı Air tercih ettim.3-4 yıl sorun çıkartacağını sanmıyorum umarım iyi bir tercihtir.
  • Merhaba, 128 lik Air larda windows gerektiğinde kullanmak için bootcamp i önerirsiz paralells mi? Oyun oynamak için değil , bir iki basit finans programi için gerekli windows .

• selamlar, macbook airım açılmıyor ve şarj olmuyor malesef. Aniden oldu. Hiç sıvı, darbe teması olmadı. Dün yetkili servise verdim bugün anakart değişmesi lazım dediler. 2400 tl lik masraf çıktı. Açıkçası kabul etmedim. Forumlarda araştırma sonucunda başka şekilde problemi çözenler mevcut. Sizce ne yapmalıyım? Başka diğer servis tavsiyeniz olur mu?

• Bir güncellemedi Apple. Bari Macbook 12'nin fiyatını düşür

• Selamlar, MacBook Air 2015 Early için SSD yükseltmek istiyorum da uygun olan modeller nelerdir?
  • Merhabalar,

Parallels desktop Crack nerden indirebilirim ?

Hangisini denesem fake çıktı

• arkadaşlar merhaba herkese,iphone7yi bağlayınca sürekli kopup kopup geliyor anlayamadım bi türlü aletin usb girişlerinde sıkıntı yok fare takılı onda bi sıkıntı yok ama iphone bağlayınca görmüyor görürse de sürekli kopup kopup duruyor.
    makineye windows yükledim onda denedim onda skıntı yok sadece macde yapıyor sıkıntı
    acaba nasıl çözebilirim bu sıkıntıyı
    not:kablo orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALO

arkadaşlar merhaba herkese,iphone7yi bağlayınca sürekli kopup kopup geliyor anlayamadım bi türlü aletin usb girişlerinde sıkıntı yok fare takılı onda bi sıkıntı yok ama iphone bağlayınca görmüyor görürse de sürekli kopup kopup duruyor.
    makineye windows yükledim onda denedim onda skıntı yok sadece macde yapıyor sıkıntı
    acaba nasıl çözebilirim bu sıkıntıyı
    not:kablo orjinal
    Aynı durum bende de var.. Olması çok garip aslında, aynı ekosistemin ürünleri, tam uyumlu çalışması gerekirken; bahsettiğiniz gibi kopup kopup duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chesteren

Aynı durum bende de var.. Olması çok garip aslında, aynı ekosistemin ürünleri, tam uyumlu çalışması gerekirken; bahsettiğiniz gibi kopup kopup duruyor.

Alıntıları Göster
    gerçekten ilginç bir sorun bir bilen yok mudur acaba burda diye yazdım bekliyoruz :)
    çıkar umarım bir bilen
  • Arkadaşlar bugün Macbook Air 2015 model bilgisayarıma çok az su döküldü. Klavye basmaları şuan için normal ancak ekranı kapattığımda ekran kararmıyor(apple logosu hala açık kalıyor) klavye aydınlatmaları çalışmıyor. USB girişlerim çalışıyorum ancak şarja taktığımda şarj ediyor ışığım yanmıyor şarj etmiyor sanırım, şarj simgesi bi anda kayboldu. Sizce sorun nerde? Garantisi mevcut ancak bu konuda yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum. İstanbul'dayım Zorlu ya randevulu gitsem sorun tespit yapıp ücret söylerler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfbc -- 2 Ocak 2019; 23:18:46 >
  • Bu bilgisayari hala tavsiye eder misiniz? İkinci el almayi dusunuyorum pil dongusu 430

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanctn33 H kullanıcısına yanıt
    Çok ağır işlerde kullanmayacaksan ben tavsiye ederim. Hala çok iyi bir cihaz.
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Acikcasi yapacak cok agir bir isim yok sadece pilin devir sayisi yuksek gibi geldi, satan kisinin dedigine gore 5 saate yakin dayaniyormus bataryasi. Ne kadar sure idare eder onu kestiremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanctn33

Acikcasi yapacak cok agir bir isim yok sadece pilin devir sayisi yuksek gibi geldi, satan kisinin dedigine gore 5 saate yakin dayaniyormus bataryasi. Ne kadar sure idare eder onu kestiremiyorum
    Pil döngüsünden çok pil sağlığı önemli. Coconut battery programıyla pil sağlığına bakın. %90 üzeriyse alın derim ki 5 saat zaten gider. Apple 1000 döngüye kadar %80'in altına düşmeyeceğini garanti ediyor. Bence %80-85 arasıysa almayın çünkü bundan sonra iyice düşer, piller de pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanctn33

Bu bilgisayari hala tavsiye eder misiniz? İkinci el almayi dusunuyorum pil dongusu 430
    Bende satmayı düşünüyorum sıfır gibi cihaz eğer isterseniz iletişme geçebiliriz. yanında thue kılıf/çanta ve incase hard shell marka koruma kılıfı ile birlikte vereceğim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.