Şimdi Ara

Apple Macbook Air Kullanıcıları (Early 2015 - Broadwell) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
11
Favori
20.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USB çoklayıcı kullanmam gerekirse her usb çoklayıcı uygun oluyor mu acaba?
  • Arkadaşlar Merhaba Macbook almayı düşünüyorum pro ve air 13' arasında kaldım.Fiyatlar cok yüksek Apple sayfasına baktığım zaman.İndirimli olarak bulabileceğim kampanya vs. şaunda bildiğiniz yerler varmı.Bu arada Xcode üzerine yoğunlaşacağım.Bu yüzden kullanan arkadaşlar var ise özellikle air sıkıntı yaratabilirmi neticede 1.6GHz sabit. Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
  • İsviçreden mba almayı düşünüyorum. Bu cihazın 1 yıl uluslararası garantisi Türkiyede geçerli mi? Normalde geçerliydi ama mart ayında yeni bir düzenleme olmuş galiba. Yeni durumda sim kart içermeyen avrupa cihazlarını garantiye dahil ediyormu buradaki store?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ilk macbook deneyimim o yüzden bir kaç sorum olacak.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1) Office programlarını nerden nasıl edinmeliyim? Ne tavsiye edersiniz?

2) Flash disse veri yazıp koplayabilmem için tam olarak ne yapmalıyım?

• ugur_hy kullanıcısına yanıt
    1. Apple'ın kendi office programları artık her mac kullanıcısına ücretsiz Apple Store'dan indirebilirsin

2. Harici hdd ya da flashının dosya sistemini exfat yada fat32 olarak değiştirmen gerek bunun için cmd+space e basıp arama kutusuna disk izlencesi yaz ve ordan kullanamadığın diski bulup format at ve dosya sistemini yukarıda ki iki seçenekten biri yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın 13'3 8gb ram 128 ssd olan modelden alıcam önerisi olan var mı?
  • ilk onerim 128 alma,imkaniniz varsa 256 alin.

• Arkadaşlar merhaba, benim cihaz şarj olmuyor, şarj aletinde ki ışık yeşil renkli yanıp sönüyor...

• Arkadaşlar merhaba;

2 gün once gg dan Early 2015 128ssd 8gb modelini aldım. 3549 liraya gelmiş oldu. Cihaz gerçekten çok güzel. Şuan tek sıkıntım safaride ingilizce sayfayı türkçeye translate edecek ücretsiz bir uygulama bulamadım.
  • Arkadaşlar Macbook Air'ı mağazadan alırken kutusuna bakarak en son model olduğunu nereden anlayabilirim?

MMGF2TU/A diye yazması şu andaki en son model olduğu anlamına mı gelir?
  • Herkese merhaba, hangi kılıfları kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

• Merhaba, MacBook Air kurulumu nasıl gerçekleşiyor? İlk defa aldım ve nasıl kurulduğunu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • piykam P kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Şahsen incase marka kılıfı kullanıyorum apple kendi storeunda var ve kesinlikle bir fermuar yada metal bir parçası olmadığından cihaza zarar verme çizme gibi bir durum oluşmuyor. Koyduğunuz yer mıknatıslı bu sayede toz vs gibi şeylerde girmiyor. Ben şahsen memnunum.

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: piykam

Herkese merhaba, hangi kılıfları kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

urun.n11.com
    Macbook Air 13 13.3 Kılıf Rubber Tam Koruma Kapak - n11.com
    http://urun.n11.com/canta-ve-kilif/macbook-air-13-133-kilif-rubber-tam-koruma-kapak-P79009727

Bu kapağın şeffafını kullanıyorum.
    Hem görseli bozmuyor hem de temel çiziklerden koruma sağlıyor.
    Tavsiye ederim.

• Merhaba, klavye için kılıf kullanılmalı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

Arkadaşlar merhaba;

2 gün once gg dan Early 2015 128ssd 8gb modelini aldım. 3549 liraya gelmiş oldu. Cihaz gerçekten çok güzel. Şuan tek sıkıntım safaride ingilizce sayfayı türkçeye translate edecek ücretsiz bir uygulama bulamadım.

Nerden aldınız nasıl o kadar düştü ? Teşekkürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

Arkadaşlar merhaba;

Nerden aldınız nasıl o kadar düştü ? Teşekkürer

Ben de o fiyattan almıştım Nisan ayında.

Gg teknosa mağazasında kazananlar kulübüne özel %8 mi ne indirim vardı. Bir de bonus filan derken o fiyata mal ettik.

• Merhabalar, 4000 lira altındaki windows işletim sistemli laptopların ekran kalitesi hd olmasına rağmen bana çok kötü geliyor ancak air de full hd olmadığından çekincelerim var. Benim için renk kalitesi çok önemli. Bu bağlamda macbook air i windows laptoplara önerir misiniz?
  • Lights.Out kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Ekran retina olmadığında pixelleri görmeniz mümkün ama diğer windows laptoplarda hd olup da pixelleri sayabildiğiniz panellerde olduğu için yerinde bakmanız da fayda var. Herhangi bir bilgisayarcıda 2 sini yan yana görebilirsiniz tercih etmesi daha kolay olur.

Kolay Gelsin..
  • Mıllık M kullanıcısına yanıt
    Bence kullanılmamalı. Keyfini bozar. Dışına kılıf takılması yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.