Şimdi Ara

Apple MacBook Pro Retina Display ME865TU/A (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3ds max ve bilimum vray vb pluginleri ile macbook pro@bootcamp windows 7 kullanan yakın arkadaşım var, bir kere sıkıntı çekmedi bir kere rander başında bir fincan kahveden fazlasını içmemiştir :) Benchmark testlerine bakın internette ufak bir araştırma ile kıyasladığınız işlemci vb parçalar ile değerleri görebilirsiniz, gerisi tercih meselesi.
  • tesekkurler bir de artlantis ve ps cs6 kullanıyormuymus sorsanız :P cok guzel olurmus
  • tesekkurler bir de artlantis ve ps cs6 kullanıyormuymus sorsanız :P cok guzel olurmus
  • Bu cihazda autocad kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 13.3 retina yeni aldım 2.6 turbo ile 3.1 oluyomuş 8gb ram 3099 tl 9 taksit aldım . Sizin cihazınızın özelliklerini bi söylermisiniz ?
  • Yorumlar cok iyi geldi..cunku bende 15 " i7 retina alacagim 3ds max kullanacagim.ama onun disina sadece mac sistemde olacagim.

3ds max cok ust duzey olmayacak.alacagim donanim i7 olacak ve 16 gb olacak..yani bir zahmet problem de cikartmasin paralles kullanacagim ama bootcamp pek icime sinmedi.sanirim w7 kurarim.onu da orjinal almak lazim tabi

Yalniz isinma sorunu nasil cozecegiz onu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mbook almaya karar verdim fakat apple storemu yada vatandanmi alsam kararsizim nerden almak daha avantajli storedan alirsam netten siparis gecicem ama tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankMartin87

Arkadaslar mbook almaya karar verdim fakat apple storemu yada vatandanmi alsam kararsizim nerden almak daha avantajli storedan alirsam netten siparis gecicem ama tskler

teknosa 12 sine kadar en iyi fiyatı veriyor vatan ve appstore biraz daha pahalı . (öğrenci indirimiyle)
  • merhaba arkadaşım :) sürekli render performansı sormussun arada kaynamış sanırım. 1 haftadır falan macbook retina kullanıyorum. yukarıda biyerlerde modeli ozelliklerini yazmıstım alıcam nasıl olur gibisinden . işletim sistemi beni korkutuyordu korkularımın çokk çooookk yersiz olduğunu elime aldğım ilk günden anladım. ısınma konusunda çok şikayet vardı . normal kullanımda hiç bir ısınma problemi çekmedim autocad photoshop gibi programları kullandım ne ses ne ısınma gördüm . sonra denemek amacıyla artlantis ile render aldım . butun ozellikleri max seviyede ayarladım ve boyutlarını dpi nı abarttım normalde kullanmadığım şekilde . render alırken sesli çalışmaya başladı ve ısınma oldu ama şöyle söyliyeyim yanımda babam vardı sesin bilgisayardan deilde uzaktan biyerden geldiğini zannetmiş hatta iddialaştı kulağını dayadı öyle " aa burdan geliomuş " dedi. kendi bilgisayarımda sony ilk açılışta daha fazla sesle başlıyor ve devam ediyor. ısınması da öyle el yakıomus diz yakıomuş cinsten deildi normal bi ısınmaydı hatta kullandığım toshiba-sony vaio f-sonyvaio z-toshiba bilgisayarların ilk açılıştaki sıcaklığı kadar dı. sonra aldım kendi bilgisayarımla(eski) yan yana koydum eşit ayarları yaparak bi render aldım. tam tamında 3 kat daha hızlı aldı . tabi artlantisi açmak icin dier bilgisayarda baya bi bekledim ağır programlar anca yükleniyor. ilk izlenim olarak şaşkına döndüm saniyeler içinde açılması benim için şok . özet olarak nadiren 3dsmax kullanıyordum mac versiyonu çıkana kadar vazgeçtim kullanmaktan:) inan bu bilgisayara bootcamp windows kurmaya kıyamıyorum. :)

• Tesekkurler..
    Eski bilgisayariniz mi 3kat daha hizli aldi ?

• macbook hızlı aldı tabiki mac in 20 san.de aldığı renderi dier bilgisayarım 1.30 dkda alıyor
  • Ooo tesekkurler gercekten gule gule kullanmaya devam edin

• rica ederim :)
  • mimarlık ogrencileri retina macbook pro kullanabilirler, 256gb ssd de sorun cıkartmayabilir. duruma gore tabi, soyle ki !!!

sadece autocad kullanılacaksa mac os x uzerinden autocad kullanabilirler, ama 3ds max calısması yapılacaksa tavsiyem bootcamp üzerinden win7 kurarak 3ds max in daha iyi performansla kullanabilirler, o zaman işte belki 256mb ssd yetmeytebilir.

bu arada ogrenciler içinhttp://students.autodesk.com veyahttp://www.autodesk.com/education/home adreslerinden eger okudukları okul uzerinde eposta adresleri var ise, ucretsiz uygulamaları kullanabilirler.

• ME865TU/A model macbook pro bilgisayarımı satacağım. ilgilenenler pm yoluyla irtibata geçebilir arkadaşlar.

selamlar.
  • güzel makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

Ek ssd alamazsın, sadece satın alırken apple üzerinden 512 yapabilirsin . Onun haricinde kendin sonradan değiştiremez veya 2. bir hdd takamazsın

olurmu öyle şey hocam.. uygun ssd ile istediğiniz gibi değişiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.