|
apple music 4 ay ucretsiz mediamarkt (2. sayfa)
-
-
hocam linkte bir arkadasimiz anlatmis, bi denermisiniz? -
hemen iptal edebiliyormuyuz 4 aylığı aldım şimdiden iptal edelim ki uuntmayalım
-
Ben yüz oldum dünden beri hesab bilgisi istedi bende cep ten ödeme dedim sonra dönüyor dönüyor bir şey 4 ay ücretsiz diyor ama o teklif kısmı a gitmiyor dönüyor tekrar duruyor bir şey alamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hemen iptal ederseniz 1 ay kullanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: popturceynhemen iptal ederseniz 1 ay kullanabilirsiniz.
benimki 11 haziranda bitecek 4 ay aldım ben iptal ettim
-
iyiymiş hocam valla:) -
hocam sanal kart yada kullanmadığınız bir kart(tosla, papara, pep) bilgilerini yazip oyle denermisiniz? -
Tosla yükledim gene olmadı dönüyor sonra duruyor heralde iPhone ile ilgili bir sıkıntı mı ki ilk başlarda seçenek çkuyordu ama telefonda kayıtlı bir ödeme istiyordu şimdi o da çkmıyor
Kodu okutunca 4 aylık diye gösteriyor fakat devam edince touch id'de 1 aylık promosyon gözüküyor, Teşekkürler.
Edit: İptal edip uygulama içerisinde 3 aylık ücretsiz sizi özledik teklifini değerlendirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 11 Şubat 2021; 22:36:48 > -
4 aylık aldım, Teşekkürler.
-
1 aylık çıktı :(
-
3 aylık hediye 6 gün sonra bitiyordu.
başka e-posta ile üyelik açıp okuttum, 3 aylık hediye dedi. kullanmadığım banka kartını girdim kabul etti.
haber veren arkadaşa teşekkürler.
-
Kart bilgilerini girdikten sonra hata verdi. Tekrar kodu okutmayı denedim bu seferde 1 ay ücretsiz çıktı.
Not: Android cihazdan apple kimliğiyle giriş yaptım.
-
birebir aynı sorun bende de var
-
BANA DA 1 AYLIK VERDİ.
-
yeni qr kod ile değiştirildi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X