Şimdi Ara

Apple Music için yıllık abonelik seçeneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Music için yıllık abonelik seçeneği

Çevrim içi müzik hizmeti sektöründe önemli oyunculardan birisi haline gelen Apple Music, farklı ihtiyaçlara yönelik olarak 3 abonelik seçeneği sunuyordu. Öğrenci, aylık ve aile abonelik çeşitlerinin yanına şimdi de yıllık seçenek eklendi.

Aslında yıllık abonelik seçeneği bir süredir kullanımda ancak yeni abone olanlar bu seçeneği göremiyor. Yani bir süredir Apple Music kullanıyor olmanız gerekli. Mevcut Apple Music aboneleri Müzik - Sizin için - Hesap - Apple Kimliğini göster - Abonelikler - Apple Music Aboneliği yolunu izleyerek yeni seçeneğe ulaşabilirler.

Ayrıca Bkz.Beat Stomper bu hafta iOS için ücretsiz

Yıllık abonelik 99TL olarak belirlenmiş. Aylık aboneliğin 9.99TL olduğunu hesaba katarsak yıllık abonelik yaklaşık 20TL civarında bir indirim kazandırıyor. Bu da hizmetten sürekli yararlananlar için oldukça avantajlı sayılabilir. Ne var ki aile aboneliği için yıllık bir seçenek ilave edilmemiş. 

• Elmanın "oldukça avantajlı" anlayışı böyle oluyor;
    "Yıllık abonelik yaklaşık 20TL civarında bir indirim kazandırıyor. Bu da hizmetten sürekli yararlananlar için oldukça avantajlı sayılabilir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 20 Haziran 2017; 10:55:13 >
  • Bir dönem iPad Air 2 ve Bose QC25 kulaklık kullanırken yaşadığım tecrübeyi anlatacağım,

Apple Music ve TTnet Müzik ikisinide kullanıyordum, ses kalitesi konusunda hiçbir farkları yok, kimi yerlerde TTnet Müzik daha iyi, birde en büyük avantajı ise istedğin yerde gir dinle ve telefon olsun bilgisayar olsun ayda 250 parça indirme limitin var MP3 olarak ve birçok yerli albüm ilk TTnet Müzik üzerinde oluyor ve yerli arşivi daha geniş, üstelik fiyat olarak daha uygun, şu anda bana göre kullanılabilecek en iyisi TTnet Müzik..

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Tamam da adamlar zaten 10 doları 10 lira olarak çevirmiş. 12 ay satın alana da 2 ay hediye etmişler. Daha ne bekliyordunuz acaba?
  • Aile aboneliğinin de yıllığı olsa iyi olurdu. 120 TL falan olsa hiç fena olmaz.

Zaten yakın zamanda Apple'ın da Netflix gibi TV aboneliği de gelecek istediğimiz filmi izleyebileceğiz. Hepsi bir paket yapsalar iyi olur. Şuanda da izleniyor ama kiralama ile pahalı oluyor. Eskiden nasıl sadece iTunes'ta müzikler satılıyor şimdi Apple Müzik ile aylık istediğimiz kadar dinleyebiliyorsak yakın zamanda film ve diziler için de aynısını yapacak Apple.
  • Apple music yerine, tüm servislerinden yararlanalabilen bir platform olsa ya.. diziden, müziğe, uygulamaya kadar yıllık kullanım sağlayan.. güzel olurdu.
  • Ses seviyesi kendimi calan muzıgı sadece duymus olmak için duyup içine giremeyecek kadar dusuk seviyede olan ( kulaklarımda sorun yok) cihazlardan muzik dinlemek için birde para vermek bana garıp geliyor . Hakkını yememek lazım Iphone lar ses seviyesi konusunda android rakiplerine gore daha iyiler ( Genel olarak konustum).

Konuyu baglaycak olursak arkadasın bırısı demıs zaten ttnet muzıkle aplle musıc arasında cok fark yok dıye. Bu programları kendımde deneyımledım apple, google, fizzy, spotify gibi birtek apple bırazdaha yuksek ses verdi. Sonuc olarak bence bu tip sadece playlist duzenleme ozellıklerı dısında ( basıt link list yapısı, yazılımcılar anlar ) artık yıl olmus 2017 su ses seviyelerini yukseltmeleri lazım zira istanbul gibi sokaktaki gürültü seviyesinin yuksek bir memlekette muzık dınleyebilmek mumkun olmuyor sadece sokak gurultusu arasından azıcık melodı duyuyorsun hepsı bu bunada kanımca para vermeye degmez dersenızkı gurultu engelleyıcı ozellıklı hassasıyetı yuksek kulaklık alın onlarda okuz parasına satılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 ay 45 TL ye spotify kullaniyorum bana bunu saglayabilecekse bugun kayit olayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maximus8282

Aile aboneliğinin de yıllığı olsa iyi olurdu. 120 TL falan olsa hiç fena olmaz.

Zaten yakın zamanda Apple'ın da Netflix gibi TV aboneliği de gelecek istediğimiz filmi izleyebileceğiz. Hepsi bir paket yapsalar iyi olur. Şuanda da izleniyor ama kiralama ile pahalı oluyor. Eskiden nasıl sadece iTunes'ta müzikler satılıyor şimdi Apple Müzik ile aylık istediğimiz kadar dinleyebiliyorsak yakın zamanda film ve diziler için de aynısını yapacak Apple.

Apple Movie gibi diyorsunuz.Yani ben de bekliyorum o atılımı.Muazzam bir iş yapar Apple eğer olursa.Yıllık 300 lira bile veririm hani ona

Zaten Apple Itunes fiyatlarını düşük tutuyor ülkemizde dışarı bakanlar bunu rahatlıkla görür.
  • Gerçekten harika bir durum. Benim gibi bir kere kessin ücreti bir yıl onu düşünmem rahat ederim diyenlere çok güzel bir seçenek. Ayrıca 2 ayda ücretsiz oluyor. Benim gibi sürekli müzik dinleyenler için çok iyi oldu bu. Spotify'dan yeni geçtim sayılır 4 ay oldu ama fazlasıyla bu tercih değiştirmeden memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

Bir dönem iPad Air 2 ve Bose QC25 kulaklık kullanırken yaşadığım tecrübeyi anlatacağım,

Apple Music ve TTnet Müzik ikisinide kullanıyordum, ses kalitesi konusunda hiçbir farkları yok, kimi yerlerde TTnet Müzik daha iyi, birde en büyük avantajı ise istedğin yerde gir dinle ve telefon olsun bilgisayar olsun ayda 250 parça indirme limitin var MP3 olarak ve birçok yerli albüm ilk TTnet Müzik üzerinde oluyor ve yerli arşivi daha geniş, üstelik fiyat olarak daha uygun, şu anda bana göre kullanılabilecek en iyisi TTnet Müzik..

Hocam o eskidendi şimdi 12 den sonra ilk apple müzikle fizyye geliyoar müzikle kalite olarak aac 320 den iyi olduğu için daha kaliteli bazı şarkılardada ttnet 192 , 128 kbps
  • +1

• Apple musica iyi. Spotify aboneliğimi noktaladım. İra android gibi bit rezalet işletim sisteminden sonra iPhone nefis bir deneyim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

Ses seviyesi kendimi calan muzıgı sadece duymus olmak için duyup içine giremeyecek kadar dusuk seviyede olan ( kulaklarımda sorun yok) cihazlardan muzik dinlemek için birde para vermek bana garıp geliyor . Hakkını yememek lazım Iphone lar ses seviyesi konusunda android rakiplerine gore daha iyiler ( Genel olarak konustum).

Konuyu baglaycak olursak arkadasın bırısı demıs zaten ttnet muzıkle aplle musıc arasında cok fark yok dıye. Bu programları kendımde deneyımledım apple, google, fizzy, spotify gibi birtek apple bırazdaha yuksek ses verdi. Sonuc olarak bence bu tip sadece playlist duzenleme ozellıklerı dısında ( basıt link list yapısı, yazılımcılar anlar ) artık yıl olmus 2017 su ses seviyelerini yukseltmeleri lazım zira istanbul gibi sokaktaki gürültü seviyesinin yuksek bir memlekette muzık dınleyebilmek mumkun olmuyor sadece sokak gurultusu arasından azıcık melodı duyuyorsun hepsı bu bunada kanımca para vermeye degmez dersenızkı gurultu engelleyıcı ozellıklı hassasıyetı yuksek kulaklık alın onlarda okuz parasına satılıyor.

Sağlığınız için hocam zaten belli bir seviyeden sonra riskleri söyleyen bir bildirim çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.