2007 yılında Litvanya’da kurulan ve uzun yıllardır iOS, iPadOS ve macOS sistemleri için uygulama geliştiren Pixelmator, Apple tarafından satın alındı. Pixelmator, Pixelmator Pro ve Photomator girişimin ödüllü uygulamaları arasında yer alıyor. Apple etkinliklerinde boy gösterecek kadar yetenekli bir ekip olduğunu belirtmek gerek.
Satın alım miktarı açıklanmadı ancak girişimin uygulamalarında başarılı bir şekilde entegre ettiği yapay zekâ teknolojileri ve makine öğrenme sistemleri sayesinde Apple’ın dikkatini çektiği tahmin ediliyor. Yakın bir gelecekte Apple Intelligence paketinde girişimin teknolojilerini görebileceğiz.
Hali hazırda tüm ürünlerini kullanıyorum, umarım tek seferlik ücret ve güncellemelerle devam eder, abonelik saçmalığı gelmez.
Bir problem yaşamıştım adamlara ulaştım problem bazlı bana özel sürüm bile göndermişlerdi düzelecek mi diye. Artık bu hizmeti sağlamazlar büyük ihtimalle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 2 Kasım 2024; 12:29:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme