Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karargahx

quote:

Orijinalden alıntı: _Reflection

Herkese aynı şeyi diyorlar da pek inanasım gelmiyor hocam, iPhone 6 da da aynı rezilliği yaşadık internet sitesinde satış açıldığı an bakıp kredi kartı ile almıştım bunların bu lafına güvenip ve tüm telefonlar 2-3 hafta yazıyordu vatandan gibi başka mağazalardan alanlar aynı gün aldı cihazlarını benim cihazım 2.hafta geldi

2 hafta sonra gelsin hocam ne olacak elinde telefon yokmu ? Ben tuşlu telefonla geziyorum note 7 faciasından sonra buna kaldık ama genede sabırsızlık yapmıyorum az sabretmesini öğrenmemiz lazım. Üstelik yeni seri cihazlar gelecek ilk partide her zaman sorunlar olur.

İlk parti degil ki şuankiler
    Kim bilir kaçıncı parti
    Telefon çıkalı 1 ay oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    Hocam benim derdim beklemek değilki sabretmek de değil bu ben kredi kartıyla alsaydım şu an elimde olacaktı ama zorunlu olarak havale ile aldım enparayı kabul etmediği için bu yüzden orda 6-8 hafta yazması koyuyor insana. Dediğiniz gibi sabırsız olsam ne jet black alırım ne de 1 hafta sonra değişiklik olmadığı için iptal edip eski telefonumu kullanmaya devam ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam benim derdim beklemek değilki sabretmek de değil bu ben kredi kartıyla alsaydım şu an elimde olacaktı ama zorunlu olarak havale ile aldım enparayı kabul etmediği için bu yüzden orda 6-8 hafta yazması koyuyor insana. Dediğiniz gibi sabırsız olsam ne jet black alırım ne de 1 hafta sonra değişiklik olmadığı için iptal edip eski telefonumu kullanmaya devam ederim

Hocam enparayı kabul etmediği için demeyin . Ben enparayla yaptım bakın havale yaparken orada girilmesi gereken bilgileri apple noktasına kadar tarif ediyor alıcı adı bilgisini yanlış yazmıssanız bu sizin hatanızdır. Jet black sadece türkiyede değil dünya genelinde stok sıkıntısı olan bi cihaz keşke kredi kartıyla alsaydınız o gün hemen alırdınız 50-100 tl için 3-4 hafta beklemeye değmezdi. Ben sırf apple faturası olsun diye aos dan almak istiyorum yoksa gider türk telekomdan alırım aynı fiyat.

• Havale Onaylandı arkadaşlar.
    Sizinkiler ne durumda

• hocam seçtiğiniz renk kola bulunan renk değil.bence biraz daha zaman tanıyın.sonuçta apple dan alıyorsunuz ve lansman rengini alıyorsunuz.

• quote:

quote:

Hocam enparayı kabul etmediği için demeyin . Ben enparayla yaptım bakın havale yaparken orada girilmesi gereken bilgileri apple noktasına kadar tarif ediyor alıcı adı bilgisini yanlış yazmıssanız bu sizin hatanızdır. Jet black sadece türkiyede değil dünya genelinde stok sıkıntısı olan bi cihaz keşke kredi kartıyla alsaydınız o gün hemen alırdınız 50-100 tl için 3-4 hafta beklemeye değmezdi. Ben sırf apple faturası olsun diye aos dan almak istiyorum yoksa gider türk telekomdan alırım aynı fiyat.

Kardeş vermissin fircayi elli yüz lira diye ama mesela benim alacağım model 4199 lira KK ile havale ile 4032 lira 167 TL fark var yani az para değil şahsen benim için ben o paraya 2 gün çalışıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

enpara kartını kabul etmemiş. yanlış anladınız sanırım.
    o yüzden eft geçmiş

• Merhaba 6 plus alırken de havale ile siteden almıştım 26sı sabahakarşı satışa sunuldu 26.09.2014 sabahakarşı 4 te havale yaptım, 11.10.2014 de telefon elimdeydi
    Yine böyle tarihi çok ileri yazıyordu ama o hafta içinde gönnderildi .
    Az önce apple aradım adam bana stokta kalmadı plus çok çabuk tükendi kesin gönderim tarihi en geç 9-16 kasım arasıdır diyo ,
    yani sanırım cidden baya beklicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iltol -- 18 Ekim 2016; 11:20:28 >
  • Havaleyi dün yaptım, saolsun veznedeki kız açıklama sadece apple ın verdiği numarayı girecekken, adımı soyadımıda girmiş

bana gönderim süresi aralık ı bulacak bu gidişle
  • Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu
    Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu
    Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu

• Bende aradim satis sonrasi destegi, herkese verilen ayni bilgiler verildi. Sanirim suan stokta biraz telefon var ama onlarda alinmis, gonderilmeyi bekliyor. Cumadan itibaren alanlar siraya konulmus, stok girdikce gönderilecek. Bizim pazartesi gecesi almis gibi olduk sanirim.

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız heralde hocam ben eft ile ilgili bi problem yaşamadım benim nakit param vardı enpara kartıma attım parayı o kartla satın almaya çalıştım enpara banka kartını kabul etmedi mecbur eft yaptım bende garanti banka kartını kabul ediyodu bunu etmedi 50-100 tl için havale ile almadım yazdığımı tam okursanız bi önceki mesajımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 18 Ekim 2016; 11:56:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili arkadaslar, oncelikle macbook ve iphone 6s kullanicisiyim direk laf etmeden soyleyeyim.

Su an irlandadayim, burdada millet iphone 7 aldi ve aliyor. Ama sizin bu yaptiklariniz dunyanin hicbir yerinde yok. yok eft yaparken aciklama yazayim yok 1 ay bekleyeyim de onaylansin kargolansin. Apple 4000 tlye sattigi cihaz ici sizi resmen pesinizden kosturuyor. Olacak is degil, yapayin etmeyin.
  • lotraranel L kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla gonderdigimiz paralar İrlanda da toplanıyor. Belki İrlanda da o yuzden cabuk oluyordur.

• Muhtemelen benimki yarın onaylanır. Alacak olanlar şuna dikkat etsin bence şimdiki stokla ilgili bilgi veriyor.

iPhone 7 İçin durum böyle

iPhone 7 plus için durum böyle

Ben iPhone 7 128 Gb Siyah aldığım için umutluyum hala 1-3 iş günü yazıyor gönderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-70392DCEF -- 18 Ekim 2016; 12:44:49 >

• Arkadaşlar iptal işlemi için bir dünya ovır zıvır isteniyor bu bilgileri nasıl bulucam..
    swift kodu adresi
    Banka tasnif kodu va

• arkadaşlar öyle bir durum ki cumartesi elimize de geçebilir cihazlar, haftaya da gelebilir ya da belirttikleri tarihlerde de alabiliriz cihazları. Apple tamamen oyun oynuyor başka bir şey değil. Stık olduğu halde oyalıyorlar. En azından havaleleri hemen yapanların 2-3 günde onaylandı en azından bizim gibi olan arkadaşlara cihaz ayırmaları gerekiyordu, tamamen saçmalık.
  • İptal ettim siparişimi. Apple'da durmasın param. En azından havale ile olan alımlarda havale onaylanma süresini göz önünde bulundurarak bize cihazı ayırıp 10 gün vs. opsiyon sağlamalılar. Teslim süresi düştükçe belki tekrar sipariş geçilebilir.

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende vodafonedan aldım siparişi nasıl iptal ettiniz. Gerekli bilgileri nerden temin ettiniz

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Arayıp iptal ettir siteden iptal edilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.