Şimdi Ara

Apple Pil servisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam pilde sorun varsa garantinde varsa yetkili servise ver değiştiriyorlar ücretsiz ama 500 döngüyü aşmaması lazım benim döngü 120 idi 6s cihazımın %15 altına düşünce kapanıyordu pil sağlığı 6 aylık telefonumda %89 a düşmüştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymngbs48

Hocam pilde sorun varsa garantinde varsa yetkili servise ver değiştiriyorlar ücretsiz ama 500 döngüyü aşmaması lazım benim döngü 120 idi 6s cihazımın %15 altına düşünce kapanıyordu pil sağlığı 6 aylık telefonumda %89 a düşmüştü
    Geldiğinde içindekiler silinmiş miydi, güncelleme yapılmış mıydı

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Ben vermeden önce sıfırladım ama güncelleme yapmadılar beta sürümde vermiştim hatta

• IOS10'da verdim IOS10'da aldım cihazımı. Güncelleme yapılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    ben de bugün garanti kapsamında değiştirmek için zorluya götüreceğim, telefonum jailbreaklı ve 10.2.1 sürümünde, kullanmam gereken 32 bit uygulamalar var diyeceğim. sizin değişiminiz ne kadar sürede olmuştu?
  • Jailbreak varsa kesinlikle işlem yapılmaz kesinlikle sıfırlayın.

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    jailbreaksız iken götüreceğim(yeniden başlatılmış halde, ve cydiayı klasöre saklayacağım, uygulamaları karıştırıyorlar mı?)
  • :) :) :)

Bilgisayara bağladıkları an JB direkt belli oluyor. Sıfırlamadan götürmeyin.

• Döngü sayisiniz kac iken servise verdiniz?

• blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    bugün vericem, 780 küsür tane yazıyor programda
  • Önümüzdeki ay servise vereceğim. Fakat cihazın garantisi bitti. Cihaz 10.3.3 6s. Adamlara pili değiştirirken temiz kurulumla iOS 12'yi yükletebiliyor muyuz?

Yüzde 86 şuan benim zaten servisin kendisi yapmadı değişmedi. Apple ı aradım değiştiririz falan dediler anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

bugün vericem, 780 küsür tane yazıyor programda
    Saat kacta hangi servise vericeksiniz haber verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

Yüzde 86 şuan benim zaten servisin kendisi yapmadı değişmedi. Apple ı aradım değiştiririz falan dediler anlamadım.
    Benim de 86, çok keyif bozucu hale geldi

• Apple Pil servisi restore attık bakalım.

• quote:

restore attık bakalım.
    Telefonun sürümü ne veirken sıfır durumda mı vereceksin ne halde buldun gelişmeleri yazar mısın

tam anlamadım ne dediğinizi, trafikden dolayı apple storeye 20dk geç kaldım, 30 dk sınırmış sanırım, neyse sonra bir genius geldi, şikayeti vb sordu. bende 2 seneye yakın oldu bataryayı değiştirmek istiyorum dedim. kendi ipadından testleri yaptı, batarya onların programında 79 olarak gözüktü. yarın gelip teslim alabilirsiniz dendi. rica ettim güncellememelerini, eğer yeni donanımı eski yazılım tanımazsa mecburen güncelliyoruz yoksa illa güncellenecek diye bir şartımız yok dedi.
  • quote:

tam anlamadım ne dediğinizi, trafikden dolayı apple storeye 20dk geç kaldım, 30 dk sınırmış sanırım, neyse sonra bir genius geldi, şikayeti vb sordu. bende 2 seneye yakın oldu bataryayı değiştirmek istiyorum dedim. kendi ipadından testleri yaptı, batarya onların programında 79 olarak gözüktü. yarın gelip teslim alabilirsiniz dendi. rica ettim güncellememelerini, eğer yeni donanımı eski yazılım tanımazsa mecburen güncelliyoruz yoksa illa güncellenecek diye bir şartımız yok dedi.
    Anladım. Hangi sürümde verdiniz

10.2.1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.