Şimdi Ara

Apple, Samsung'dan ek tazminat alabilmek için talepte bulundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :) elma 5 in disindaki kabuk soyuluyor. iadelerin faturasini samsung a mi kesiyorsun. Ya da android 4.1.1 s3 hosuna gitmedimi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven44

iphone 5 zararını cıkaracak galıba..

24 saatte 2 milyon ön siparişten haberin yok heralde fandroit
  • Bu hareketlerle apple antipati kazanıp, prestij kaybediyor bence...
  • Samsung S3'ü çıkardığı için pişman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: This Time

Samsung , S3'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok diyerek iphone alanları mal yerine koymuştu.

Az bile olmuş

haksızda değil samsung sanki

Bak delikanlı i4 i4s , galaxy s2 , s3 ve new ipad im var.

İstersem bir gecede apple a 10.000 tl bayılırım istersem samsunga.

Her ne olursa olsun insanların kendi tercihleridir. Kimse başka platformu kötüleyemez

Anladın mı ?

Dipnot; S3 kullanıyorum

• "Teknolojiye kafa yormuyor."

"İphone 5'in zararını çıkartacak"

Hakim'e hakaret içeren mesajlar..

Seviye yerlerde, bilgiden çok düşmanlık konuşuyor. Yok efendim, samsung haklı diye ağlayanlar var..Bilgili olduğuna inanıyorum çoğu insanın ama bu kadar komik mesajlar atmayın be kardeşim ya.. Ne fanlığa, ne de düşmanlığa vurmaya gerek yok. Bela okumakla, insanları aşalayıcı ve küçük düşürücü mesajlar atmakla olmaz bu iş.. Elinde güzel kaynak olur, dersin bu böyle, şu şurada hatalı dersin. Hem insanlar birşey öğrenir hemde seviye korunmuş olur. Ben artık şu Apple düşmanlarının yorumlarını, apple başlığında görmekten bıktım.. Kendi beğenmiyor diye diğer tercih eden insanları küçük düşürenleri teker teker şikayet ediyorum, Donanım haber Ailesinin bu konuda hassas bir yönetimi olacağına inancım tam.
  • apple a yakıştıramadım....
  • Anlamadığım şey bu davanın GOOGLE a da açılması gerekiyor zira bahsedilen dava konularının çoğunluğu ANDROID işletim sistemini ilgilendiriyor ama olay sadece SAMSUNG a dayatılmış durumda. Saygın Amerikan adaleti ,hakim savcı ve jürisi olduğunu iddia eden hukuk sistemi bunu nasıl göz ardı ediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung , S3'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok diyerek iphone alanları mal yerine koymuştu.

Az bile olmuş

Her ne olursa olsun insanların kendi tercihleridir. Kimse başka platformu kötüleyemez

Anladın mı ?

Dipnot; S3 kullanıyorum

10.000 tl paramı lan fakir insan yazmaya utanır, 10.000 tl yi ben bir gecede karıya kıza veririm be.
    ne alakası var apple otu boku çok abartıyor, sürek biz böyleyiz biz dahiyiz filan dediler. ip 5 tanıtımında zaten var olan teknolojileri yenilikmiş gibi anlatınca samsungda kafaya aldı haklı olarak.

Bir marka başka bir marka üzerinden reklam yapması zavallılıktır.

Aaa bak apple böyle biz böyleyiz bizi alın. Samsungun reklamda dediği aynen bu.

Bu arada tamam fakirim.

• herkes iphone ları satıp s3 alsın hadi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Az bile olmuş

Anladın mı ?

Dipnot; S3 kullanıyorum

10.000 tl paramı lan fakir insan yazmaya utanır, 10.000 tl yi ben bir gecede karıya kıza veririm be.
    ne alakası var apple otu boku çok abartıyor, sürek biz böyleyiz biz dahiyiz filan dediler. ip 5 tanıtımında zaten var olan teknolojileri yenilikmiş gibi anlatınca samsungda kafaya aldı haklı olarak.

Bu nasıl bir eziklik duygusuyla yazılmış mesajdır. 10 bin tl yi bir arada gördüğünü bile düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

herkes iphone ları satıp s3 alsın hadi

Mercedes ten inip fiat binelim yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al Apple'ı vur Samsung'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven44

iphone 5 zararını cıkaracak galıba..

Şu son çizilme olayından sonra hak verdim sana.
  • Kalas s3 alacağıma gider LG optimus 4x alırım. Şu samsungcular ne kadar fansınız yahu. Samsungu severim ama siz fanlar soğutursunuz adamı
  • İphone kullanmama ragmen apple kadar antipatik bir firma daha gormedim.

• Bende iphone kullanıcısıydım.. tamamen gösteriş bi telefon olduğunu gördüm... cihazın tek iyi yönü dokunmatiği gerisi hikaye kim ne derse desin eee şunuda söylemek gerekirse ilk çıktığında çok güzel geliyordu insana ama şimdi htc sensation kullanıyorum ve sonrada s3 aldım ikisi de güzel on numara telefon iş ile ilgili bireysel kullanım ile ilgili herşeyi düşünmüşler ... yanii telefonlarımdan memnunum... şöyle bi hikayem var 3 sene evvel istanbulda bi toplantıya gitmiştim gelenlerin hepsi zengin mühiti i3s in ilk çıktığı zamanlar. abi tüm zenginlerin cebinde ondan var çıkarıyorlar şrakt diye açıyorlar.. o zamanlar nerde herkezin elinde.. şimdi kaşar oldu telefonlar herkezin elinde o yüzden de almak istemiyorum en son aldığım iphone 3s oda çalışanımda duruyor...:)

• yorumumu silen editör kaç para aldın apple dan söyle adam gibi!!!

• editörler apple'a çalışıyor maşallah. benimde eleştiri mesajımı silmişler.
    gözlerim yaşardı tim cook apple'ı böylesine sevunan editörler olduğunu bilse hemen size iş verirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.