Şimdi Ara

Apple, Samsung Marka cihazlarınız alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Apple ve Samsung marka cihazlarınız degerinde alınır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @Kalayciİletisim ile alışveriş yaptım dün. Gönderiyi yaptım dedi ancak henüz kargo numarasını vermedi. Defaatle istedim , mesaj attım pm yazdım. 20 kez aradım telefonlara çıkmıyor. Bir kez mesaj attı çok işim var kusura bakmayın diye. Bir kez de pmden kargo numarasını hemen gönderiyorum dedi. Ancak halen bir şey göndermedi.
    Kendisine en son:

"Emre bey, lütfen ya artık kargo takip numarasını verin ya da ödemeyi geri gönderin. Bir kargo takip numarası için 20 kez aradım sizi. İşin tadı kaçmaya başladı. Çok rica ediyorum bir an önce üzerinize düşen ne ise yerine getirin lütfen."

şeklinde bir sms ve pm den mesaj attım.

Israrla kötü şeyler düşünmek istemiyorum hakkında. Ancak eğer öyle ise, hukuki yollara gitmekte çok kolay. Olan benim 150 tl ye olur da bir insan 150 tl için de sicilini kirletmemeli.
    Olumlu veya olumsuz her iki durumda da bu kişi hakkında son durumu siteye yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.yilmaz

@Kalayciİletisim ile alışveriş yaptım dün. Gönderiyi yaptım dedi ancak henüz kargo numarasını vermedi. Defaatle istedim , mesaj attım pm yazdım. 20 kez aradım telefonlara çıkmıyor. Bir kez mesaj attı çok işim var kusura bakmayın diye. Bir kez de pmden kargo numarasını hemen gönderiyorum dedi. Ancak halen bir şey göndermedi.
    Kendisine en son:

"Emre bey, lütfen ya artık kargo takip numarasını verin ya da ödemeyi geri gönderin. Bir kargo takip numarası için 20 kez aradım sizi. İşin tadı kaçmaya başladı. Çok rica ediyorum bir an önce üzerinize düşen ne ise yerine getirin lütfen."

şeklinde bir sms ve pm den mesaj attım.

Israrla kötü şeyler düşünmek istemiyorum hakkında. Ancak eğer öyle ise, hukuki yollara gitmekte çok kolay. Olan benim 150 tl ye olur da bir insan 150 tl için de sicilini kirletmemeli.
    Olumlu veya olumsuz her iki durumda da bu kişi hakkında son durumu siteye yazacağım.

Hocam malesef üyelik dolandırıcı bende iş yogunlugunun verdiği dalgınlıkla yatırtmış oldum.Refarens vs.gösterdiği üyelikler de kontrol ederseniz ki sahte.Aslında yöneticinin biri 26 Ağustos'da farketmiş önlem alınsa sen,ben vs.baskaları varsa kurtulabilirdi.Ben bugun Ankara Adliyesine şikayet dilekçesi ve yine polis arkadaşım ile bilişim suçlarına başvurdum.İllaki sonuç alınacaktır.Herkez dikkatli olsun bu üyelik ve sahte referansları silinirse en azından başkalarını dolandıramaz.Telefona cevap vermediği gibi acemi bir dolandırıcı gibi mesaj atıyor :D Onlarda ibraz edildi.

• sisokkooo S kullanıcısına yanıt
    Size de bana da geçmiş olsun o halde :) Umarım hukuki tahkikat zararınızı karşılar. Ben de dilekçemi vereceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone CİHAZLARINIZ ALINIR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.