Şimdi Ara

Apple sotore garanti hakkında 2 soru. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sahibindene koydum bi kaç kişi fiyat kırmak için öyle dedi bende aslını öğrenmek istedim. Bile bile garantili diye satmak olmazdı sanırım rahat rahat satabilirim artık. Hocam Lightning kablo değişim olayını unutmazsanız sevinirim. Buarada randevu bulmayı nasıl başardınız?
  • Yok hocam oluculer her zaman olacaktir pazarlik sunnettir ama cizigi var bak 50 lira eksik veririm demek insanliga sigmaz,ben gece 12 de girdim doluydu bi daha deneyeyim dedim cikti ama sanirim birisi iptal ettigi icin denk geldi tek bir tane cikmisti dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana haftaya bir randevu lazım şimdiden çalışmalara başladım bakalım. İnş. bulabilirm
  • Aynen hocam her aksam dene,hayirlisi olsun umarim randevu bulursun.

• Zorlu'da randevular açık yarın için şansınızı hemen deneseniz iyi ederseniz.
  • Gastarbeiter kullanıcısına yanıt
    Tsk ler dostum yardimin icin ezik 5s lerin garantisi hakkinda bilgin varsa da dinlemek isterim bu arada.

• 1 yıl
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    :) Dostum 1 yıl sınırlı apple garantim devam ediyor şuan fakat hani ülkemizde yasal olan 2 yıllık garantiyi bozuyor gibisinden forumda yazanlar vardı hani genius tablete cihaz durumunu girerken bu ezikleride girecek doğal olarak hani değişime etki edecek bu önemli.
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam :)
  • Servise giderken fatura götürmek zorunda mıyız ? (Fatura yok)
  • Web sitesinde garantiniz devam ediyor olarak görünüyor ise gerek yok sanırım

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam sorunu halledebildinizmi?

• cihaz. İyimiş sorun çıkma hocam 6 alcam diyonuz ben biraz dişimi sıkış 6s i beklicem apple büyük ekrana geçince heleki sorunlar artı haliyle. Üstelik seneye 2 gb ram iddaları var ken s modeli beklenmeli bence elinizdeki gayet iyi cihaz gibi hem sunun surasında 7 aycık sonra apple tanıtır ürünü

• Satcam dedimya cihazı düşürdüm bu gün alt tarafada bi iz koyduk bakalım :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.