|
Bildirim
Apple savunmak maksatlı yazmıyorum ancak Spoty ibiş bir ses kalitesi ile stream yapmaya çalışan bir firma. Apple Music İTunes ile neredeyse 20 yıldır Stream yapmakta. Muhtemelen Bu işin yaratıcısı İPod'lar ile birlikte. İlginçtir para koparma çabaları var bu tarz popüler firmaların... ilgilenenler olursa söyle not düşeyim kaliteli stream platformlarının bazılarını:
Ses kalitesi en iyi olandan asagiya doğru 👍🏼 Qubuz Apple Music TIDAL (ülkemizden çıktılar) Deezer Qubuz ciddi anlamda stream'ler arasında zirvedir (Ses kalitesi) anlamında, Arşiv ve ortalamanın üstü ses kalitesi için de Apple Music derim. TIDAL'in ses üzerinde manipülasyon yaptığınıda yıllar sonra tescillediler. Uzun süre kullanmama rağmen anormal tespitlerim oldu. Apple Music ve Qubuz candır :) herkese iyi günler ahali. |
Hayır Apple'ı savunmak için yazmışsın haberdeki olay zaten içerik vs değil. Podcast ile müzik aynı değil o yolu açan spotfy. Filmi bile var izleyip öğrenebilirsin neleri aşıp bu seviyeye geldiklerini görmek için. Apple a kalsa 10 lira verip şarkı indiriyordun hala ituneş'un korkunç arayüzünden.
|
Apple olmasa hala rezil 320 kb/sn ile müzik dinliyordunuz. Ki Spotify’da hala durum bu. Hala kayıpsız yok. 320 kb/sn 16 bit müzikler için ayda 60 TL gidip ödeyin. Üstelik bu Apple komisyonu olmayan ücret. %50 daha pahalı ve kalitesizliği de cabası. Apple 40 lira ve 24 bit/192 kHz veriyor. Android kullandığım halde Apple Music kullanıyorum. Hem daha ucuz hem de maksimum kalite.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonatTürkoğlu QUHSD -- 19 Şubat 2024; 11:41:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bunlar para değil Apple'a |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanki bana üzerindeki dac ne mobil cihazların, ses teknolojilerinin üzerine düşen firma bile kalmadı + kablosuz kulaklık kullanıyor %99.9 insan, kayıpsız diyor :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|