Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @flowerhorn pm attım arkadaşım geç gördüm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

@flowerhorn pm attım arkadaşım geç gördüm :(

Tamam verdim randevuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    @flowerhorn tekrar teşekkürler dostum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

@flowerhorn tekrar teşekkürler dostum :)

Rica ederim
    Arkadaslar 27 ekime akasya avm randevu var isteyen pm atsin Ucretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 23 Ekim 2014; 23:47:26 >
  • 30 Ekime zorlu center randevu var isteyen pm atsın ücretsiz vereceğim.
  • Bu haftasonuna fazla randevusu olan varmi
  • Gönderin şu dolandırıcı ahlaksızı. Gelmiş burada esnaflık cart curt çakallık yapmaya çalışıyor. Haram zıkkım olsun eğer bu işten para kaldırıyorsan. Çoluğunun çocuğunun, her kime yediriyorsan veya sen yiyorsan hepsinin burnundan fitil fitil gelsin inşallah. Allah milletten aldığın "50"leri 50.000 50.000 çıkarsın her yerinden inşallah. Sen burdan aldığın beddualarla fazla yaşamazsın bence o paralarla hacca git belki nötrlersin durumu çakma esnaf bozuntusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik geri kafalı bir insan
    bkz: resim 1
  • 28 ekim'e 3 tane randevum var 2 tane zorlu 1 akasya şehir dışına çıkacağım için gidemiyorum isteyene BEDELSİZ KARŞILIKSIZ verilir saygılar

• 25 Ekim Akasya avm için randevu var isteyen bana ulaşsın BEDELSİZ VERİLECEK
  • Arkadaşlar bu hafta sonu veya 29 ekim için zorlu randevusu olan varsa ulaşabilir mi çok acil

• 25 ekim'e 2 adet randevu vardır .İsteyen ulaşsın bana ÜCRETSİZ
  • deniza55 D kullanıcısına yanıt
    Kendi reklamını yapmak için anlık üyelik almış utanmadan yorum yazmış. Bunun gibilere prim vermemek lazım. Bunun gibiler yüzünden gerçek randevuya ihtiyacı olanlar mağdur oluyor. Milletin hakkını yeme, kul hakkını haccada gitsen camide yaptırsan ödeyemezsin...
  • Sevgili dostlar,

Rica etsem elinde 28 ekim akşam üstü veya 29 ekim herhangi bir saate fazla ZORLU randeusu olan varmı.?

şimdiden çok teşekkürler...
  • Randevuyu genius bardan aldim fakat iphone model vs secmedim. Ayirtmamizin bir onemi yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serz

Randevuyu genius bardan aldim fakat iphone model vs secmedim. Ayirtmamizin bir onemi yok mu

Sizin aldiginiz teknik servis randevusu
    İphone almak icin randevu baska

• iphone 5s telefonumun ekranın üst köşelerinde oynama var ve dokunmatik ekrana bastıkça ses geliyor. Bu problem için randevu alacağım. Araştırdığım kadarı ile ya telefonu yada ekranı değiştiriyorlarmış. Eğer telefon değiştirilirse onlara kulaklık ve şarj aletini de vermelimiyim, yoksa onlar bana sadece telefon mu verecekler. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilbal

iphone 5s telefonumun ekranın üst köşelerinde oynama var ve dokunmatik ekrana bastıkça ses geliyor. Bu problem için randevu alacağım. Araştırdığım kadarı ile ya telefonu yada ekranı değiştiriyorlarmış. Eğer telefon değiştirilirse onlara kulaklık ve şarj aletini de vermelimiyim, yoksa onlar bana sadece telefon mu verecekler. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Sadece arizali olan cihazi goturmeniz gerekiyor
    Eger aksesuarlarda da bir ariza varsa onu da goturun degistirirler
    Yoksa sadece telefonu goturmeniz yeterlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

iphone 5s telefonumun ekranın üst köşelerinde oynama var ve dokunmatik ekrana bastıkça ses geliyor. Bu problem için randevu alacağım. Araştırdığım kadarı ile ya telefonu yada ekranı değiştiriyorlarmış. Eğer telefon değiştirilirse onlara kulaklık ve şarj aletini de vermelimiyim, yoksa onlar bana sadece telefon mu verecekler. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

bilgi için teşekkürler.

Bu arada 0 (216) 282 15 11 numaralı Apple Online Store ile görüştüm. Randevuyu para karşılığında satanlarla ilgili çok sayıda şikayet olduğunu ve bu durumun Apple marka değerlerini zedeleyici bir hal almasından ötürü para karşılığı randevu satanlar hakkında yasal işlem yapılacağını belirttiler. benden konu ile ilgili link istediler ve asagıdaki linkten durumu bildirmem ricasında bulundular. Lutfen para ile randevu satanlara itibar edip paranızı kaptırmayın. İnş. bunların haklarında Apple yüklü bir tazminat davası açarda milletten topladıkları 50'şer TL ler misli ile ceplerinden çıkar. bilgilerinize...

http://www.apple.com/tr/retail/feedback/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

bilgi için teşekkürler.

Bu arada 0 (216) 282 15 11 numaralı Apple Online Store ile görüştüm. Randevuyu para karşılığında satanlarla ilgili çok sayıda şikayet olduğunu ve bu durumun Apple marka değerlerini zedeleyici bir hal almasından ötürü para karşılığı randevu satanlar hakkında yasal işlem yapılacağını belirttiler. benden konu ile ilgili link istediler ve asagıdaki linkten durumu bildirmem ricasında bulundular. Lutfen para ile randevu satanlara itibar edip paranızı kaptırmayın. İnş. bunların haklarında Apple yüklü bir tazminat davası açarda milletten topladıkları 50'şer TL ler misli ile ceplerinden çıkar. bilgilerinize...

http://www.apple.com/tr/retail/feedback/

Cok iyi haber
    En kisa zamanda gerekeni yapmalari lazim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.