Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugune acil randevuya ihtiyacim var yardimci olursaniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar fazla randevusu olan varsa bekliyorum. Cok sevinirim. Teşekkürler.

• Akşam 18:30'da Akasya AVM'deki randevuma gidemeyeceğim. İptal edeceğim şimdi isteyen alabilir.
  • Zorlu center da randevu ihtiyacım var bu akşam iPhone için yardımcı olabilir misiniz telefonda problem çıktı sifir aldigim cihazda

• quote:

Orijinalden alıntı: SoyuT

Akşam 18:30'da Akasya AVM'deki randevuma gidemeyeceğim. İptal edeceğim şimdi isteyen alabilir.

Randevu icin cok tesekkur ederim hocam

• Bu hizmeti herkes kullansın ya valla, şu an 3 tane telefon değiştirdim hiç birinde de sıkıntı yok Allah'a şükür 2 tane 5s bi tane 5. Bu pazar 3 Çarşamba Da 2 tane değiştircem inşallah. Gidin şarj almıyo arada diye donuyo diyin birşey deyin değiştirin

• İstediğiniz güne istediniz saate randevu ayarlarım bu arada

• abidinaksoy A kullanıcısına yanıt
    Hocam haksız yere telefon değiştirmeyin değiştirmeyin ki ileri de zorluk çıkarmasınlar sonra telefonunuz gerçekten bozulur da bu sefer değiştirmezler ve mağdur olursunuz.

• Genius Bar randevusu ile telefon satın alabiliyor muyuz?
  • SerhanZeyli S kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: abidinaksoy

Bu hizmeti herkes kullansın ya valla, şu an 3 tane telefon değiştirdim hiç birinde de sıkıntı yok Allah'a şükür 2 tane 5s bi tane 5. Bu pazar 3 Çarşamba Da 2 tane değiştircem inşallah. Gidin şarj almıyo arada diye donuyo diyin birşey deyin değiştirin

Bugun icin acil randevu lazim arkadaslar gitmeyecek olupta yardimci olan olursa cok sevinirim :)
  • Adamın kalmıştır 20 gün garantisi gitsin değiştirsin garantisiz olsa da Sıfır tel kullansın

• wesleyx W kullanıcısına yanıt
    Çarşamba ya vardı verdim. Olursa söylerim 12 de ver Hesabını 3 dklığına alayım. Çakma bi hesap da açabilirsin adı tutsun yeter 😄

• Cumartesi Gününe bu veya ilerideki bir Cumartesine randevu verebilecek Arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .1 ay önce garantisiz Hong kong i5 i 850 tl ye değiştirmiştim fakat mikrofonu bozuldu galiba Karsi tarafa ses gitmiyor .. zorlu Center'a yol gözüktü

• Ucretli randevu satanlara itibar etmeyin

• 1-2 ekimde randevuya ihtiyacım var arkadaşlar. İstanbulda yaşamadığım için bu haftasonu gelebilicem anca, randevu bulursam çok işimi görecek, yoksa elim boş dönücem. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler

• Randevu verebilecek arkadas var mi i4 ahize bozuldu 1haftadir randevu alamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 kasım için öğlen saatlerinde hem zorluda hemde akasyada randevularım var.
    bir tane ihtiyacım vardı aldım.elimde imkan varken 2 tanede fazladan aldım.
    isteyen arkadaşa randevuları devrederim.
  • Selamlar. Istanbula bir iphone 5 gönderdim. Şu an kuzende bekliyor. Randevu alamadım her zamanki gibi.bu aralar randevü verebilecek varsa çok sevinirim. Iyi forumlar
  • Arkadaslar bu haftasonu icin randovuya ihtiyacim var.Iptal edecek olan varsa alabilirim.Simdiden tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.