Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23:55 - 00:13 arası full yeniledim sayfayı gelmedi randevu falan. alabilen var mı bugün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

23:55 - 00:13 arası full yeniledim sayfayı gelmedi randevu falan. alabilen var mı bugün?

Ben aldim 00.02 de acildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knock Code kullanıcısına yanıt
    nasıl ya o saatte 2 bilgisayardan sayfayı yeniliyoduk. bunun bi yöntemi falan mı var benim bilmediğim?

imkansız ya böyle bişey. deli gibi sayfayı yeniledik, en azından 2-3 tane görmemiz gerekmezmiydi.

peki siz randevuyu alırken nekadar randevu görünüyodu ve hangi günlere vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Kasım 2014; 0:21:04 >
  • quote:

nasıl ya o saatte 2 bilgisayardan sayfayı yeniliyoduk. bunun bi yöntemi falan mı var benim bilmediğim?

imkansız ya böyle bişey. deli gibi sayfayı yeniledik, en azından 2-3 tane görmemiz gerekmezmiydi.

peki siz randevuyu alırken nekadar randevu görünüyodu ve hangi günlere vardı?

Ben randevuyu aldigim sira bir pc birde plusdan yeniliyorduk. Tam tamina 25 bos randevu gordum

Sadece pazar günü icinmi açıldı randevu. Yani hep ertesi gunemi veriyo randevuyu. Konuda sorularimin cevabını bulamadim ondan rahatsız ediyorum k.bakmayin. yarinda deneyeceğim randevu almayı neyle karsilacagimi bilmek istiyorum. Meraktan değil zorunluluktan dolayı bilmek istiyorum :)

• quote:

Sadece pazar günü icinmi açıldı randevu. Yani hep ertesi gunemi veriyo randevuyu. Konuda sorularimin cevabını bulamadim ondan rahatsız ediyorum k.bakmayin. yarinda deneyeceğim randevu almayı neyle karsilacagimi bilmek istiyorum. Meraktan değil zorunluluktan dolayı bilmek istiyorum :)

Hocam asla ertesi gune vermez. Randevular acildigi zaman randevu yok yazisi kalkiyor kutucuklar oluyor hemen sag tarafa dogru ok var basin ona
  • çok saçma bi şekilde rezarvasyon yaptım bu saatte

https://getsupport.apple.com/Reservation.action?retail=Y
    bu sayfadan girince sabah 3, öğlen 1, akşam 2 yer görünüyodu(hala görünüyo) sabahı seçtim randevuyu verdi şuan sabah 2, öğlen 1, akşam 2 yer var macbook için.

edit: sabah 1 tane daha gitti. demekki macbook için randevuyu üstteki linkten almak gerekiyo, klasik sayfadan değil
    edit2: öğlen 1, akşam 2 kaldı.

yalnız çok saçma. neden böyle rezervasyon oluyoda asıl sayfadan olmuyo anlamadım. neyse inşallah sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Kasım 2014; 1:18:33 >

• quote:

çok saçma bi şekilde rezarvasyon yaptım bu saatte

bu sayfadan girince sabah 3, öğlen 1, akşam 2 yer görünüyodu(hala görünüyo) sabahı seçtim randevuyu verdi şuan sabah 2, öğlen 1, akşam 2 yer var macbook için.

edit: sabah 1 tane daha gitti. demekki macbook için randevuyu üstteki linkten almak gerekiyo, klasik sayfadan değil

yalnız çok saçma. neden böyle rezervasyon oluyoda asıl sayfadan olmuyo anlamadım. neyse inşallah sorun çıkmaz.

Burdan nasil aldiniz hocam

demin çektiğim resim:

bu şekilde görünüyodu randevular, halada bu şekilde, yani mac sorunu olanlar şuan alabilirler

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★
  • quote:

demin çektiğim resim:

bu şekilde görünüyodu randevular, halada bu şekilde, yani mac sorunu olanlar şuan alabilirler

Bana boyle bi ekran gelmedi veridginiz linkte

• buarada bişey sormak istiyorumi apple kimliğimdeki bilgilerin önemi var mı randevuya giderken. yani rastegele bi hesapla aldım randevuyu. adresim yazmıyo, telefonum yazmıyo. sadece ismim var hesapta. başka bilgi yok.
  • quote:

buarada bişey sormak istiyorumi apple kimliğimdeki bilgilerin önemi var mı randevuya giderken. yani rastegele bi hesapla aldım randevuyu. adresim yazmıyo, telefonum yazmıyo. sadece ismim var hesapta. başka bilgi yok.

İsim yeterli

benim izlediğim adımlar şöyle,

macbook--destek--sorun belirttim(sıvı dökülmesi)--çözüm önerilleri(genius barı seçtim)--bir apple store seç(zorluyu seçtim)-- sonra alttaki resim

resimde akasya görünüyo ama ben zorluyu seçtim, bide mac masaüstü görünüyo onu denemelik seçmiştim. ben macbook için aldım randevuyu zorludan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Kasım 2014; 1:36:57 >

• şimdi anlaşıldı. verdiğim link daha önce güncelleniyo. orda boş yerler görünürken normal randevu sayfasında yer görünmüyodu. şimdi normal sayfa güncellenmiş ama neredeyse yer kalmamış

• quote:

şimdi anlaşıldı. verdiğim link daha önce güncelleniyo. orda boş yerler görünürken normal randevu sayfasında yer görünmüyodu. şimdi normal sayfa güncellenmiş ama neredeyse yer kalmamış

Yeni bir acik daha kesfettik hadi hayirlisi :)

• quote:

çok saçma bi şekilde rezarvasyon yaptım bu saatte

Ben 4 gündür her gece 23:55 den 00:10 a kadar yeniliyorum açılmıyor randevu bi kaç ay önce almıştım şimdi gece açılmıyor hangi saat diliminde açılıyor siz alabildiniz mi?

• ABD hesabıyla uygulama içindende alamıyorum çünkü dışarı atıyor haftanın her hangi bir günü randevusu olan varmı yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhngnl31 kullanıcısına yanıt
    ben macbook için aldım. ondan yer vardı. iphonelarda yukarda verdiğim link işe yaramayabilir.

akasyada şuan macbook için akşam 2 randevu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 24 Kasım 2014; 0:34:37 >
  • quote:

ben macbook için aldım. ondan yer vardı. iphonelarda yukarda verdiğim link işe yaramayabilir.

akasyada şuan macbook için akşam 2 randevu var

Teşekkür ederim fakat mac için alıp iphone ile gitmk pek işe yaramaz sanırım en son 3 ay önce almıştım tam 00:02 de açılırdı 4 gündür açılmıyor.

• oguzhngnl31 kullanıcısına yanıt
    mac için alırsanız iphone a bakmazlar. başkasından duydum
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.