Şimdi Ara

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
7.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakalım ilk telefonlar kimlere gidecek :D Kılıf ve diğer ürünler geliyor zaten arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

Havale onayı bekliyorum 2 gündür.

Hocam siz havaleyi ne zaman yaptınız?
  • Gonderim hazirligi diyor

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de "Gönderim Hazırlığı" aşamasına gelmiş, 31 Ekim gecesi EFT ile sipariş vermiştim. Teslimat tarihi 11-13 Kasım gözüküyordu ama daha önce gelecek sanırım. (iPhone5S 32GB GOLD)
  • Bende kilif ve telefon aldim telefon 11 inde gelecek diyor. Kilif icinde gonderildi diyor ama ne bir kargo takip numarasi var ne baska bir sey ups i aradim sordum adiniza paket yok diyor. Bu surec nasil isliyor bilgisi olan anlatabilirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

quote:

Hocam cumartesi akşam yapmıştım. Bu akşama kadar onaylanmasını bekledim. Onaylanmayınca apple'ı arayıp görüştüm. Çok yoğunmuş 3 gün sürebilirmiş dedi. Ben de iptal edip kredi kartıyla aldım bir tane daha. Bakalım iade alabilecek miyim :)
  • 1 Kasım günü Akşam 20:00 gibi sipariş verdim.16 gb silver.Kredi kartı ile ödedim. 11-13 Kasım teslim.Halen ürünler isleniyor aşamasında. ..irlanda dan arandim.siparisimi teyit ettiler.Gayet kibar ve anlayisliydi çalışanları. ..

• 1 Kasım günü Akşam 20:00 gibi sipariş verdim.16 gb silver.Kredi kartı ile ödedim. 11-13 Kasım teslim.Halen ürünler isleniyor aşamasında. ..irlanda dan arandim.siparisimi teyit ettiler.Gayet kibar ve anlayisliydi çalışanları. ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

quote:

Hocam cumartesi akşam yapmıştım. Bu akşama kadar onaylanmasını bekledim. Onaylanmayınca apple'ı arayıp görüştüm. Çok yoğunmuş 3 gün sürebilirmiş dedi. Ben de iptal edip kredi kartıyla aldım bir tane daha. Bakalım iade alabilecek miyim :)

İade konsunda sorun çıkmaz. Bende cuma gunu havale yaptım da hala onaylamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

3 kasım da 32gb gold siparişi verdim 5-7 işgünü teslimat 12-14kasım diyor

aynı anda aynısını almışız :) 12 - 14 benimde ama inşallah 12sinde gelir.
  • çok sabırsızımdır hemen olsun bitsin isterim 12 si çok uzun bir süre, nolur sanki yarın paketleyip gönderseler daha bankada da provizyonda duruyor ,,
  • 64gb Space Gray, 1 Kasım sipariş, 11-13 Kasım teslimat tarihi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ConseQui

quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

11-13 Kasım teslimat tarihi.Cuma gecesi sipariş vermiştim o zamandan beri 'Ürünler İşleniyor' durumunda.

hocam kaç Gb aldınız ? ben havale ile almayı düşünüyordum be sebeble bu kadar geçiktirdim :(. kredi kartı olsaydı sizin gibi olurdu o halde benimkide.

16 aldım ben hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbarim

1 Kasım günü Akşam 20:00 gibi sipariş verdim.16 gb silver.Kredi kartı ile ödedim. 11-13 Kasım teslim.Halen ürünler isleniyor aşamasında. ..irlanda dan arandim.siparisimi teyit ettiler.Gayet kibar ve anlayisliydi çalışanları. ..

Hocam bu İrlanda'dan arayan adamlar Türkçe biliyorlar değil mi
  • Fatkork kullanıcısına yanıt
    ben irlandadan aradıklarından şüpheliyim. numaraları +353212xxxxxx oradaki 212 bana istanbul gibi geliyor.
  • Zaten telefonum direk irlanda yazmasa farketmeyebilirdim.Telefonum s2.Teyit etmek için kıza sordum.En çok kullandığı kelime okey di.Ama şöyle söylüyor okay..Neyse teşekkür edip iyi çalışmalar diledim...

• Benimki bugun geldi ama earpod siparis etmistik .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile artık siparişim Gönderim Hazırlığında :D
  • İranlada da olmasının sebebi bence işciliğin daha ucuz olması çünkü çoğu yabancı şirketlerin (almanya, isveç vs.) Callcenter ları türkiyede. Ordan arayan kişi farklı bir ülkeyi aradığını fark etmiyor. Tabi size ekstra bir ücret yansımaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

çok sabırsızımdır hemen olsun bitsin isterim 12 si çok uzun bir süre, nolur sanki yarın paketleyip gönderseler daha bankada da provizyonda duruyor ,,

keşke be dostum benim provizyondan geçeli baya oldu 12 taksit olarak görünüyor hatta 1. taksit bile göründü :D senle haberleşelim dostum bakarsın değişiklik olur tarihlerde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.