Bildirim
Apple Store'u 15 saniye içinde GTA tarzı soydular (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgatelli
quote:
Orijinalden alıntı: ozkn_s
"Apple Store'u 15 saniye içinde GTA tarzı soydular."
Yalnız bu konu başlığı bir harika.Acayip eğlenceli, espritüel bir başlık.
San Francisco police department demiş ki;
#SFPD searching for suspects involved in 2 commercial grand thefts that took place on the 2100 block of Chestnut St.
Bizim arkadaşlar da bunu GTA bağlamışlar.
Grand theft yazınca karıştırmış sanırım.
Gerçekten eğlenceli başlık.
-
Bu nedir arkadaş yahu ne kadar rahat girip çıkmışlar şaka gibi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta ne alaka, onu anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"kıbırtatır" ne demek abi ya gerçekten kendi dilimizi bile bilmiyoruz.
-
İmei numarasi degismeyen telefonu calip ne yapacaklar degisimiyomu yoksa itiraf etsin biri artik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu heistdeki görev değilmiydi ? ilk başta mücevher mağazasını soymamız gerekiyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: mcrew
aynı şey teknosa da olsa sence çalışanlar kılını kıbırtatır mı
sadece ABD'de hırsızlığa ya da bilimum şeylere karşı sigorta yapılıyor
değişik bir karşılaştırma yapmışsınız.
Polimik kousu olsun diye karşılaştırma yapmadım. Bizim burda ki teknosalarda durum ne olur bilemem ama muhtemelen dayak yer o hırsızlar. Bu arada şuana kadar dünyada üretilen tabancaların yarısı amerikan topraklarında satıldığı yönünde bir istatistik okumuştum. Kısaca adamlar All risk sigortası yaptırıyor yangın çıkınca söndürcem diye uğraşmıyor kenardan izliyor. Bizde bu tür sigorta alışkanlığı olmadığı için sigorta yaptırmaya kalkınca sigorta şirketleri şüphe ile yaklaşıyor yada çok yüksek pirimler çıkarıyor risk paylaşılaştırılamadığı için.
-
ilginç :) -
Note 7 ile kasa patlatan insanlar göreceğiz daha sıkı durun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X