Şimdi Ara

Apple tarzı kulaklık fiyat mutlaka görümeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size güzel bir kampanya ile yeniden dönüyorum. Ayın 6sına kadar kısıtlı bir süre için Apple tarzında ve kalitesindende memnun kaldığım kulaklığı önereceğim bu sefer. Fiyat kesinlikle inanılmaz. Bir çok sitede fahiş fiyatlara satılan ve aynı kaynaktan gelen ürünleri almanıza değmez ben size direkt olarak kaynağı sunuyorum. Biraz kargo için beklemeniz gerekecek ama fiyat olarak buna değer.
    Özelliklerine gelirsek bütün dijital ürünlerinizle uyumlu 3.5mm audio kulaklıktır. Sitedeki ratinglerinide incelerseniz yanılmayacaksınızdır.
    Göz atmanız için sizinle linki paylaşıyorum.
    http://www.focalprice.com/IP1559W/35mm_Jack_Inear_Earphone_with_Volume_Control_for_iPhone_iPod_iPad.html?utm_source=FP&utm_medium=13017DS6&utm_campaign=FP_13017DS6_IP1559W#.UTKfojfX_qo

• O kadar inanılmaz bir kulaklık ki satın alabilmek icin cardas kablolu hd650 mi sattım. Vesselam tavsiye edilir
    Edit: Kaç bin 400 tl dediğim HD650 bir araştır istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 6 Mart 2013; 15:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkatli bakılırsa fiyat hakkında konuşmuşum. Ayrıca yorum yapmış olmak için yapmasak iyi olur bence. gidip 300 400 liralık kulaklıklarla karşılaştırmanız manasız. Fakat dışarıda aynı kulaklıgı 20 30 liraya satıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.