tek eksiği malesef yanında kutusunu ve herhangi bir aksesuarını veremeyeceğim.
ne anladık bu işten. full kutusu 2300 hatta indirimlerle daha da ucuz
gittigidiyorda 1949 tl ye bunun aksesuarlısı kulaklık sarj aleti vs +bkm ekspress 25 tl iskonto +50 tl bonus +ticari kartlara taksit burdan nakit almanın bi avantajı olurdu önceden şimdi ilan vermiş olmak için ilan açılıyor
Fiyat güncellenmiştir.
@AslanAvda@UGUR1987
Siz de istediğiniz yerden almakta özgürsünüz arkadaşlar.
full aksesuarlı 6 ay garantili değişimden gelmiş 0 i phonelar 1700 liraya bırakıyor telefoncu dükkanıda var .. bende bunu buraya koyudm hoş oldumu? olmadı! senin ilan vermiş olmak için ilan vermenin hoş olmadıgı gibi....
bu arkadaş 1900 yazdı lutuf etti 1800 e indi bide artislik yapıyor istedigin yerden almakta ozgursunuz saol abi bilmiyodum gidip alabilirmiyim ?
full aksesuarlı 6 ay garantili değişimden gelmiş 0 i phonelar 1700 liraya bırakıyor telefoncu dükkanıda var .. bende bunu buraya koyudm hoş oldumu? olmadı! senin ilan vermiş olmak için ilan vermenin hoş olmadıgı gibi....
bu arkadaş 1900 yazdı lutuf etti 1800 e indi bide artislik yapıyor istedigin yerden almakta ozgursunuz saol abi bilmiyodum gidip alabilirmiyim ?
Git oradan al kardeşim hadi, tüccar değilim ben kendi malımı satıyorum. Fiyatı beğenmediğini söyledin saygı duyarım dedim. Özgürsünüz dedim yorum yapmakta. Artık biriniz de benim kendi malıma istediğim fiyatı koyma hakkım olduğunu hatırlasın. Burada sizin gönlünüz olsun, kıyak olsun diye ilan açmıyoruz. İşine gelen alır gelmeyen almaz. Daha da girme bu konuya son kez rica ediyorum. Git istediğin yerden al.