Şimdi Ara

APPLE TV 4K 32GB - APPLE TR GARANTİLİ (18.10.2022ye kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 APPLE TV 4K 32GB - APPLE TR GARANTİLİ (18.10.2022ye kadar)

Apple Tv 4k 2021 modelini aldığım için (yeni model 2.099tl) evimde kullandığım sorunsuz Apple Tv 4k 32GB cihazımı satıyorum.

Ürünü faturasından anlaşılacağı üzere media marktan aldım. Cihazın Apple Tr garantisi başlıkta gözüktüğü gibi 18.10.2022 ye kadar devam ediyor. (ilan tarihinden itibaren 16 ay daha var)

Cihazın kumandası hiç kullanılmadı, iphone ile kumanda ettim. Aynı şekilde kumandayı şarj etmek için kutudan çıkan Apple lighting kablosu da hiç kullanılmadı ve bu kabloyu da ürünün yanında vereceğim.

Cihaz piano black oldugundan, kullanımdan ötürü (toz alma VS ) görselde görüldüğü gibi kılcal çizikler vardır, darbe ezik kırık vs yoktur.

Üründe en ufak sorun yoktur. Teslim alırken yanımda 4k monitörümde test edip alabilirsiniz.

Ürünün kutusu faturası kutu içeriği tamdır. (Apple tv 4k, Kumanda, Kumandayı şarj etmek için orj Apple lighting kablo ve power kablosu)

Fiyatı uygun tuttum cuzi pazarlık vardır.

ALANA UĞURLU OLSUN

LÜTFEN TAKAS TEKLİF ETMEYİN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1290 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Ekim 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.