Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.130
Cevap
358
Favori
887.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Dayanamadım ve infuse ile birlikte Apple TV 4K siparişi verdim. Zidoo ya da Nvdia Shield'ta olduğu için, görüntü testi yaparım artık. TV'den çok, infuse hoşuma gitti. Gelince bakacağız artık.

Zidoo ile görüntü kalitesi farkı testini bekliyorum İlyas
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Dayanamadım ve infuse ile birlikte Apple TV 4K siparişi verdim. Zidoo ya da Nvdia Shield'ta olduğu için, görüntü testi yaparım artık. TV'den çok, infuse hoşuma gitti. Gelince bakacağız artık.

En az iki tık önde

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Öğretmenim, ilk bakışta bariz bir fark göremedim TV Samsung 55JU7500. Ama çocuklardan dolayı da detaylı baktım sayılmaz. Hafta sonu evde kalabilirsem, hepsinin ekran görüntüsünü yüklemeye çalışacağım buraya.
    Bu arada MRMC programnını iphone'dan satın aldım ama Apple TV uygulması ayrıymış. O yüzden satın alırken dikkat edin. Apple'a itiraz ettim. İade alıp, TV uygulamasını almak istiyorum.
    itunes'da da bazı 4K filmlerin fiyatı çok uygun. Arşivlik alınabilir bence. Daha önce, Apple TV 2.jenerasyon vardı. Onda buffering uzun sürüyordu ama bu cihazda 4K filmde bile donma olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, iphone 7 plus ta, infuse kullanmaya çalışıyorum, pro yükledim. Turkcell Superonline Fiber ZTE Modemin usb girişine usb 3. hdd taktım, içinde dizi ve filmlerin olduğu klasörü modem ayarlarından seçtim.
    İnfuse ta, ZXHN H267A Media Server diye gördü, onu seçtim ekledim, klasör simgesine tıkladığımda, film dizi diye klasörleri görüyorum, içerisine girince videolar görünüyor mesela ama tüm videolar gözükmüyor, hd filmler var MKV, onlar gözüküyor ama bir kaç avi,divx var gözükmüyor, diziyi sezon olarak ekledim, onu tek klasör haline alıyor, dizi afiş görüntüsüyle ama başka popüler bir dizi sezonu ekledim onun tüm bölümlerini ayrı ayrı gösteriyor ve afişi görüntüsünü eklemiyor saçma bir resim eklemiş, birde infuse te kütüphane bölümü var buraya favori ekle diyorum ekliyorum ama burada " Olamaz kütüphane Boş" yazmaya devam ediyor.

Modemi, infuse a eklerken falan bir hata mı yapıyorum. İnfuse sağlık kullanamadım bir, bir yerde hata var ama.

Yakında Apple TV alıcam, infuse u aynı şekilde ZTE e modemin usb girişine bağladığım HDD ile orda da kullanıcam, ön bilgi almak istedim sizler.

Bendeki modemde de aynı sıkıntı vardı. Nas olarak eklediğimde ben tüm filmleri görebildim.

• Apple TV 4K aldım infuse, MrMC satın aldım. TV Sony 55XE9005

Zidoo x9s kullanıyorum ikisi arasında seçim yapmam gerekse

Zidoo'yu seçerim çünkü arşivciyim görüntü olarak Zidoo bana daha iyi geliyor.

Tüm ses formatlarını passtrough yapması diğer artısı tabi.

Netflix, Puhu, TV+ gibi içerik tüketecekler ATV alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 19 Ocak 2018; 13:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Apple TV 4K aldım infuse, MrMC satın aldım. TV Sony 55XE9005

Zidoo x9s kullanıyorum ikisi arasında seçim yapmam gerekse

Zidoo'yu seçerim çünkü arşivciyim görüntü olarak Zidoo bana daha iyi geliyor.

Tüm ses formatlarını passtrough yapması diğer artısı tabi.

Netflix, Puhu, TV+ gibi içerik tüketecekler ATV alabilir.

55 65 tv ler de fark gormek zor

Büyük ekranlarda ciddi fark var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, iphone 7 plus ta, infuse kullanmaya çalışıyorum, pro yükledim. Turkcell Superonline Fiber ZTE Modemin usb girişine usb 3. hdd taktım, içinde dizi ve filmlerin olduğu klasörü modem ayarlarından seçtim.
    İnfuse ta, ZXHN H267A Media Server diye gördü, onu seçtim ekledim, klasör simgesine tıkladığımda, film dizi diye klasörleri görüyorum, içerisine girince videolar görünüyor mesela ama tüm videolar gözükmüyor, hd filmler var MKV, onlar gözüküyor ama bir kaç avi,divx var gözükmüyor, diziyi sezon olarak ekledim, onu tek klasör haline alıyor, dizi afiş görüntüsüyle ama başka popüler bir dizi sezonu ekledim onun tüm bölümlerini ayrı ayrı gösteriyor ve afişi görüntüsünü eklemiyor saçma bir resim eklemiş, birde infuse te kütüphane bölümü var buraya favori ekle diyorum ekliyorum ama burada " Olamaz kütüphane Boş" yazmaya devam ediyor.

Modemi, infuse a eklerken falan bir hata mı yapıyorum. İnfuse sağlık kullanamadım bir, bir yerde hata var ama.

Yakında Apple TV alıcam, infuse u aynı şekilde ZTE e modemin usb girişine bağladığım HDD ile orda da kullanıcam, ön bilgi almak istedim sizler.

Bendeki modemde de aynı sıkıntı vardı. Nas olarak eklediğimde ben tüm filmleri görebildim.

NAS olarak nasıl ekliyoruz modem deki ayarları paylaşırmısın?

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Mevcut ekranıma göre değerlendirmek durumundayım, tabi sizde öyle.

Buradan çıkan sonuç projeksiyon gibi cihazlar kullananlar ATV 4K

alabilir ve yine belirttiğim gibi internet içerikleri tüketilecekse

zaten gözü kapalı alınabilir bir cihaz ATV hele kumandası harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Mevcut ekranıma göre değerlendirmek durumundayım, tabi sizde öyle.

Buradan çıkan sonuç projeksiyon gibi cihazlar kullananlar ATV 4K

alabilir ve yine belirttiğim gibi internet içerikleri tüketilecekse

zaten gözü kapalı alınabilir bir cihaz ATV hele kumandası harika.

Aynı içerikleri tüketecekler Nvdia Shield'ta alabilir. Onda da, kodi dahil hemen bütün uygulamalar mevcut. ATV'nin artısı itunes'tan film seyredebilmen bence.
  • Hepsin den alın bence hepsi güzel

Zidoo Apple TV nvidia htpc hepsi güzel valla

• Ben öyle yaptım ancak hangisinden vazgeçemezsin dersen, Benin için NVdia Shield 10 numara. Projeksiyonda var Benq W1070. Diğerleriyle arasında dünya kadar fark yok bence.

• quote:

Ben öyle yaptım ancak hangisinden vazgeçemezsin dersen, Benin için NVdia Shield 10 numara. Projeksiyonda var Benq W1070. Diğerleriyle arasında dünya kadar fark yok bence.

1070 icin oyle

• O zaman 4K projeksiyon yoksa, cihazlar arasında muazzam farklar yoktur diyebiliriz. Olurda seçim yapmak isteyen arkadaşlara bilgi olsun.

• quote:

O zaman 4K projeksiyon yoksa, cihazlar arasında muazzam farklar yoktur diyebiliriz. Olurda seçim yapmak isteyen arkadaşlara bilgi olsun.

Üstat soyle düşün cihazlar arası atla deve fark Yok

Fark almak icin her şey ayni düzeye çıkmalı

1080 de bile Sony 55 es ile fark görürsün

1070 seviye bir cihazda 1070 barel oluyor cihazlara

Örnek Sony led projeksiyon koysan iyice patlayacak fark

• MRMC'de çok hızlı afişleme yapmasına rağmen, İnfuse'de afişleme aşırı yavaş bende. Normal midir, yoksa bende mi bir sorun var?
  • quote:

MRMC'de çok hızlı afişleme yapmasına rağmen, İnfuse'de afişleme aşırı yavaş bende. Normal midir, yoksa bende mi bir sorun var?

Normal 1200 film 1000 bölüm dizi yi

2 saat sürmedi yapması

• Üstad öyle değil. 1 Tb HDD'yi MRMC 5 dakika sürmedi. İnfuse kaç saat oldu, hala dönüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infuse'nin yeni güncellemesinde 4K HDR 60fps demolarda İngilizce forumlarda "micro stutter" denilen sorun hala devam ediyor. Defalarca izledim Infuse tutukluk yapıyor hala. MrMC bu videolarda daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HattiHitit

Infuse'nin yeni güncellemesinde 4K HDR 60fps demolarda İngilizce forumlarda "micro stutter" denilen sorun hala devam ediyor. Defalarca izledim Infuse tutukluk yapıyor hala. MrMC bu videolarda daha iyi.

Kendi forum da yazmis daha bunla ilgili düzenleme yapılmadı

Güncelleme cok yakında diye

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.