Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
36
Favori
85.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server olarak hangisini kullaniyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam apple tv 4.Nesil aldığımda Digiturk play izleyemiyormuşum sanırım. peki iphone telefonumun ekranını app tv yardımıyla tvye aktarabliyor muyum? Aktarabiliyorsam digiturk play de izleyebilirim değil mi?
  • obscure39 O kullanıcısına yanıt
    Maalesef ızleyemezsın.. dıjiturk izin vermiyor ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de anlayamıyorum. Iphone'de veya Ipad'lerde digiturkplay izliyorum ben. Bu ekranı TV'ye aktaracağım, nasıl izin vermeyecek? Detaylı açıklama alabilir miyim mümkünse?
  • obscure39 O kullanıcısına yanıt
    iphone ve ipadde digiturkplay açıkken airplay yapılamaz diye uyarı veriyor. Zaten digiturk izin verecek olsa idi apple tv için uygulama çıkarırdı
  • Apple tv yansıtma sorunu ben de hep var.Airplay ile yansıtma hep sıkıntı oluyor .Bir türlü çözemedik.Bağlantı fiber.hız 16 ama yok yok yok arkadaş olmuyor.Takılıyor ses gidiyor biraz bile izlenecek durumda değil.

İphone ile bağlantı sorun yok.Ama Macbook ile büyük sorun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_eer

Evde uydu kablosu yada anten olmayan bir odada tv izlemek istiyorum. Superonline fiber internetimde var. Ayrıca superonlineın hediye ettiği tukcell tv+ aboneliğim var. Apple tvde iptv izleme şanaım nedir? Turkcell ya da başka bir uygulama ile (tvyo) gibi. Eğer mümkünse zaten apple kullanıcısıyım apple tv alıp diğer özelliklerinden de faydalanırım diye düşünüyorum.

Aptv 4 veya 4k alarak Turkcell tv uygulamasını yükleyerek her kanalı izleyebilir hatta canlı yayını durdurabilir 24 saate kadar geri alarak izleyebilirsiniz

• 3.nesil apple tv sahibiyim. 8MP fotoğrafı ya da 1080p video'yu TV'ye yansıttığımda görüntü çok kötü çıkıyor. Neden olabiir?
  • 4.nesil apple tv sahibiyim itunes üzerinden satın aldığımız filmi cihaz üzerine nasıl indirebiliyoruz?
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla cihaza inmiyor ..online izlemenize izin veriyor sistem ..

• Gün itibarıyla Apple TV 4K almış bulunmaktayım, Siri kullanmak mümkün mü? Yolu var mı?

• Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Türkçe desteklemiyor ..İngilizce kullanabilir siniz

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim, sadece Siri dilini İngilizce yapmam yeterli mi?

• Apple tv 4k alacağım için 4. nesil cihazı satıyorum. Kutulu faturalı TR garantilidir. Düşünenler pm atabilir

• Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    rica ederim.. hiç denemedim inanın.. akşam fırsat olursa biraz kurcalar size bilgi veririm..
  • Turkcell TV+’ın iPhone uygulamasında AirPlay özelliği var. Bu özellik ile iPhone’da izlediğimiz kanal ve içerikleri sorunsuz olarak yansıtabiliriz musunuz?

Kullanan arkadaşlar yazabilirler mi?

• Apple TV de zaren TV+ uygulaması var. Yansıtmak istersen yine olur. Ama uygulamasından daha stabil izleyebilirsiniz.

• Önceden tüm kanallar yoktu; Fx, Foxlife gibi. Şu anki kanal durumu nedir acaba, biliyor musunuz?

• Plex Media programını Apple tv de kullanmak , bilgisayardaki filmleri görmek için nasa gibi server falan şart mı ? Plex kullanmanın şartı nasa sistemi kullanmak mıdır yani ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Plex pass aboneliğin varsa Cloud servisini kullanarak ne nas nede pc gerekmeksizin kullanabilirsin.Yanlız şu var Cloud servisleri ücretlidir Plex pass ta tabiki.dropbox gdrive ve One drive kullanabilirsiniz Plex media server için..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.