Şimdi Ara

Apple Watch 3 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
6
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isofix46

Merhabalar, 8 plus kullanıcısıyım. Galaxy watch ile apple watch 3 nike+ arasında kaldım. bazıları samsungla tam senkron çalışmadığını söylüyor. Bazıları da apple a göre çok daha iyi diyor. Galaxy watch un çok fazla kadran seçeneği ve always on display oluşu beni oraya çekiyor. Sizce hangisini almalıyım?
    Apple watch
  • İphone xs kullanıyorum bende wacht 5 ile 3 arasında kaldım
    Wacht 5 3100 lira(44mm)
    Wacht 3 1700 lira(42mm)

Açıkcası bakınca pek bi farkta yok güzel bi yenilik olsa lte falan olsa wacht 5 alıp geçerim ama zart zurt şeyler içinde nerdeyse 2 tane wacht 3 parası vermek mantıklı gelmiyor.

Wacht3 kullanıcıları siz bu saati önerirmisiniz ? artık eskidi gidip sıfır alınmaz diyorsanız yenisinin çıkmasını bekleyip son çıkanı alacam beklerkende bi tane mi band 4 alırım idare eder beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CockroachHunteR

İphone xs kullanıyorum bende wacht 5 ile 3 arasında kaldım
    Wacht 5 3100 lira(44mm)
    Wacht 3 1700 lira(42mm)

Açıkcası bakınca pek bi farkta yok güzel bi yenilik olsa lte falan olsa wacht 5 alıp geçerim ama zart zurt şeyler içinde nerdeyse 2 tane wacht 3 parası vermek mantıklı gelmiyor.

Wacht3 kullanıcıları siz bu saati önerirmisiniz ? artık eskidi gidip sıfır alınmaz diyorsanız yenisinin çıkmasını bekleyip son çıkanı alacam beklerkende bi tane mi band 4 alırım idare eder beni.
    bence 3 alınmaz.
    ya 2nci el alın yada bekleyin
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    mi band 4 almaya karar verdim hocam yeni wacht gelince fiyatlarda absürt bi yükselme olmazsa yeni wacht ı alırım artık.

• CockroachHunteR kullanıcısına yanıt
    teknosa'da şu an 1599TL, axess ile 100 para puan da geliyor. 1499TL alınabilir makul bir fiyat gibi duruyor.
  • Sardaukar kullanıcısına yanıt
    42mm alacam kanks

• CockroachHunteR kullanıcısına yanıt
    42mm fiyatı zaten 1500e geliyor. alacaksan kaçırma
  • konuyu hortlatıyorum ama bir sorum olacak. alttaki buton sabit değil benim saatimde, titretince yerinden oynuyor biraz. sizde de böyle mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.