Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Apple watch 6 44mm Nike Edition 4999₺ Satın Al 9 Ekim 2024 17:15 1 1 [SATILDI] Apple watch 6 44mm Nike Edition 4999₺ Watch 10 alındığı için satılıktır. Ekstre tarihine kadar yetişsin diye fiyatı uygun tuttum.Çok temiz kullanılmış. Gözle görünür bir çiziği darbesi yoktur. Ben bulamadım ama çok yakından bakılırsa kullanım izleri bulunabilinir.En ince ayrıntısına kadar jelatinleri mevcuttur.S/M M/L kayış seçeneği mevcuttur.Pil sağlığı %80’dir.Denizli içi elden teslim edilir. Diğer illere eft sonrası istenen kargo ile karşı ödemeli olarak gönderilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Apple watch 6 44mm Nike Edition 4999₺ Canon 100d 18-55 stm, 50 mm 1.8 stm-satıldı