Şimdi Ara

Apple Watch eSIM Hakkında (2021) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
41
Favori
73.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bişey sorucam bilen biri cevaplayabilir mi ? Telefonda çift sim kullanıyorum apple esimli saatimi bir hattım üzerine alınca telefon yanımda olmadığında diğer hattımın aramalarıda saatime düşer mi acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • optikzom O kullanıcısına yanıt
    Hangisinde watch esim varsa ondan sadece arama gelir.

• Telekom bişey yaptı ama eline yüzüne bulaştırdı. 480₺ yeni hat ücreti nedir ya ? Yeni hat almak için numaranın değişmesi lazım. Tamamen insanları kandırıyor. Yazık

• Vodafoneda da halen çalışmalar devam ediyormuş, Vodafone bu konuya neden bu kadar uzak duruyor anlam veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom e-sim watch ultra da aktif olmadı. abonelik esnasında tele şifre geldi 45 TL aylık plan için onayladım uygulamada böyle bir hata verdi

Apple Watch eSIM Hakkında (2021)

şuan uygulamada hücresel plan böyle görünüyor.

sorun nerde olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWEST -- 8 Haziran 2024; 16:57:21 >

• Vodafone e-sim bugün aktif oldu, saate kurup deneme yaptım, sorunsuz olarak çalışıyor.

• Selim010 kullanıcısına yanıt

hocam nasıl yaptınız direkt kurulum oldu mu yoksa vodafone müşteri hizmetleri/uygulamadan onay mı verdiniz?

• alpdinc A kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini aramadım, saat menüsünden hücresel ekle dediğimde Vodafone yanımda sayfası açıldı onenumara özelliğini aktif ettim ilk 3 ay ücretsiz daha sonrasında ayda 49 tl ücreti var

• Bende saatte ve watch uygulamasında ekleme kısmı çıkmıyor, Vodafone ile Twitter den destek istedim güncellemeler devam ediyor deyip geçiştirdiler, onları beklemeden nasıl ekleyebiliriz ?

operaötr sürümü de 58.1

quote:

Merhaba, konuyla ilgili güncellemeler devam etmektedir. İşlemler tamamlandığında bilgilendirme yapılacaktır. ^Ece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 26 Haziran 2024; 11:17:41 >

merhaba, bizim cihazda ekleme seçeneği çıkmıyor. operatör sürümünü kontrol edebilir misiniz?

(Ayarlar > Genel > Hakkında'ya dokunun ve Operatör'ün yanın da)

• d4hi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, operatör sürürüm 58.1 eklediğim ekran görüntüsünde de aktif olduğunu görebilirsiniz. Hücreseli ayarlamak için güncelleme gerekli uyarısı geldi, iPhone için 17.5.1 sürümüne ve saatide 10.5 sürümüne güncelledim sonrasında hücresel aktif oldu.

Bilgiler için teşekkür ederim, bendeki versiyon bilgileri ile aynı ama nedense çıkmıyor. Uygulama versiyonu da güncel, hatta eşleştirmeyi kaldırıp yeniden kurdum yine desteklemiyor dedi. Bakalım ilerleyen günlerde Vodafone yada iPhone dan destek güncellemesi gelir, o zaman kullanırız

• vodafone
    Vodafone One Number Servisi | Apple Watch için Hücresel Bağlantı | Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/servisler/vodafone-one-number-servisi

• vodafone one number ile telefon açık vaziyette yanımda değilken saate çağrı düşmüyor, sizde de durum böyle mi?

• Apple Watch 9 eğer e sim tercih edilirse , 18 bin tl den 30 bin tl ye çıkıyor.

peki bendeki Apple Watch 7 e-simli model 2 elde satılırken neden 1000 tl fark ike satılıyor ? :)

• bir sorum var; bu watchları celular özelliğini kullanmadan yani imei kayıtsız sadece saat vs olarak kullanmak mümkün mü?

yoksa o özellik olmadan zaten ne gereği var durumu mu?

biraz aydınlatmanız mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.