< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple Watch eSIM Hakkında (2021) (17. sayfa)
-
-
Hangisinde watch esim varsa ondan sadece arama gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telekom bişey yaptı ama eline yüzüne bulaştırdı. 480₺ yeni hat ücreti nedir ya ? Yeni hat almak için numaranın değişmesi lazım. Tamamen insanları kandırıyor. Yazık
Vodafoneda da halen çalışmalar devam ediyormuş, Vodafone bu konuya neden bu kadar uzak duruyor anlam veremiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vodafone e-sim bugün aktif oldu, saate kurup deneme yaptım, sorunsuz olarak çalışıyor.
-
hocam nasıl yaptınız direkt kurulum oldu mu yoksa vodafone müşteri hizmetleri/uygulamadan onay mı verdiniz?
Müşteri hizmetlerini aramadım, saat menüsünden hücresel ekle dediğimde Vodafone yanımda sayfası açıldı onenumara özelliğini aktif ettim ilk 3 ay ücretsiz daha sonrasında ayda 49 tl ücreti var
-
Bende saatte ve watch uygulamasında ekleme kısmı çıkmıyor, Vodafone ile Twitter den destek istedim güncellemeler devam ediyor deyip geçiştirdiler, onları beklemeden nasıl ekleyebiliriz ?
operaötr sürümü de 58.1quote:
Merhaba, konuyla ilgili güncellemeler devam etmektedir. İşlemler tamamlandığında bilgilendirme yapılacaktır. ^Ece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 26 Haziran 2024; 11:17:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba, bizim cihazda ekleme seçeneği çıkmıyor. operatör sürümünü kontrol edebilir misiniz?
(Ayarlar > Genel > Hakkında'ya dokunun ve Operatör'ün yanın da)
-
-
Bilgiler için teşekkür ederim, bendeki versiyon bilgileri ile aynı ama nedense çıkmıyor. Uygulama versiyonu da güncel, hatta eşleştirmeyi kaldırıp yeniden kurdum yine desteklemiyor dedi. Bakalım ilerleyen günlerde Vodafone yada iPhone dan destek güncellemesi gelir, o zaman kullanırız
vodafoneVodafone One Number Servisi | Apple Watch için Hücresel Bağlantı | Vodafone Türkiyehttps://www.vodafone.com.tr/servisler/vodafone-one-number-servisi
vodafone one number ile telefon açık vaziyette yanımda değilken saate çağrı düşmüyor, sizde de durum böyle mi?
-
Apple Watch 9 eğer e sim tercih edilirse , 18 bin tl den 30 bin tl ye çıkıyor.
peki bendeki Apple Watch 7 e-simli model 2 elde satılırken neden 1000 tl fark ike satılıyor ? :)
-
bir sorum var; bu watchları celular özelliğini kullanmadan yani imei kayıtsız sadece saat vs olarak kullanmak mümkün mü?
yoksa o özellik olmadan zaten ne gereği var durumu mu?
biraz aydınlatmanız mümkün mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X